Kan inte soooova!

Jahopp, sitter ensam i soffan och glor på ett värdelöst tv-program. Johan och kissarna ligger och sover så gott. Blir helt fel med dygnet när jag jobbar natt. Jobbade natten till måndagen och ska jobba två nätter till från imorgon natt. Pausen där emellan fungerar inte sovtiderna som de ska. Jag vaknade vid 17 igår. Idag vaknade jag vid 10 och var jättetrött så tänkte ligga en liiiten stund till vilket resulterade i att jag vaknade vid 14... Inte så konstigt att jag inte är trött nu.

Höst

 
 
 
 
 

Ladys Night

Helgen har verkligen varit toppen! Helena kom hem till mig i fredags och sov över eftersom vi skulle på Ladys Night på lördagen. Det blev massor med systermys och glada skratt. På lördagen blev det en tripp in till stan sedan hem för att göra oss iordning inför kvällen. Innan vi åkte till Cloetta Center åt vi middag på Harrys, en mumsig stenugnsbakad pizza med ett glas rött till.
 
När vi steg in på Cloetta Center blev vi lite fulla i skratt när vi såg så många kvinnor samlade på ett och samma ställe och nästan inte en karl i sikte. Och de karlar som var där var vakter och annan personal. Jag sa till Helena att det verkade som de hade tagit ut de snyggaste de hade i personalstyrkan för det fanns en del godbitar att titta på ;) Och de var nog i himlen för alla kvinnor flockades runt den som hungriga hyenor! Helena och jag var nog en av få som inte var runda under fötterna så vi nöjde oss med att bara titta, fniss.
 
Kvällen var underbar och jag hade jättekul! Träffade även på min älskade barndomskompis Sandra som var där med sina systrar. Så kul att ses!
 

Grattis Heidi!

Idag fyller min fina vän Heidi år så ett stort grattis på födelsedagen!

Hittade ett gammalt kort på oss :)



Vilken helg

I fredags blev det en snabbsväng till stan med Johan sen skyndades det hem för att fixa till sig inför festen med sötaste arbetskamraterna på onkologen. Precis när jag öppnade garderobsdörrar för att bestämma mig för vad jag skulle ha på mig ringde min chaufför Cattis! Slet åt mig det första jag kunde tänka mig och sprang runt och slet åt mig allt som jag skulle ha med mig.

Kvällen blev hur rolig som helst med roliga historier, nya dansmoves, vin i mängder och massa skratt. I love it!

Som att det inte var nog toppades helgen med att mamma kom på besök och sov över och Helena och Fredrik kom också förbi. Detta firades med tacos.

Nu ligger jag i soffan och är helnödj med helgen och ska snart sticka till gymmet för att toppa den till Max.















Träningen

Har varit riktigt duktig nu med träningen, kört fyra pass i veckan de senaste månaderna. Bra går det också. Min axel som spökar ibland har hållt sig relativt lugn, vilket är skönt eftersom det gör så ont när den börjar. Sen går ju träningen extra bra när man köper fina träningskläder ;)





Ledig

Har jobbat hela helgen så nu tar jag helg! Känns ju som söndag eftersom jag är ledig imorgon, underbart.

Det har varit rätt lugnt på jobbet så det kändes inte så jobbigt att tillbringa helgen på sjukan. Kul jobb eftersom jag lär mig något nytt hela tiden. Så vill man ha ett varierande jobb där man aldrig vet hur dagen ska te sig och hela tiden lära sig nya saker rekommenderar jag att du läser till sjuksköterska.

Johan har lagat min bil idag. Ljuddämparen hade gått sönder och avgassystemet läckte så det var rätt pinsamt att åka runt i pärlan eftersom den kunde väcka liv i de döda! Nu brummar han på så fint så :) Verkligen bra att ha en karl som kan laga bilar!

Johan kollar på F1 och jag tänkte att jag ska dyka ner i en av de nya böckerna som inhandlats. En av mina patienter tipsade mig om en serie skriven av Diana Gabaldo så det blir nog att börja med den boken.






Test

Har ju som sagt införskaffat mig en ny mobil så nu måste jag testa om den funkar att blogga med :) Det blev en Samsung Galaxy S3 och efter ett par timmars testande är jag nöjd! Skaplig skillnad från Iphone!



Blondiner har roligare!

Tjo vilken härligt rolig helg jag haft! Började med ett besök hos frissan i lördags. Efter det blev for jag hem för att fixa till mig inför kvällen. Moster Gunilla bjöd på räkfrossa - I love! Till det blev det en massa god dricka, bland annat Piggelindrinkar :) När alla var mätta och belåtna for vi vidare till Street Pack. Dansade så det kändes som om fotsulorna brann när jag kom hem. Det var länge sen jag hade så roligt! Det bästa av allt var att jag inte var bakis igår fast jag lyckades vippa i mig en hel del :D

En tripp till Norrpan (försenat inlägg...)

Har inte varit i Norrköping sen jag tog examen och har inte saknat stan ett dugg! Men nu ska vi dit för Johan ska köpa sig en pryl. Får se om jag hittar något som är värt att lägga slantarna på ;)

RSS 2.0