Veggie
Naaaaaaaaw!
Grytbitarna är goda :) Joo, jag brukar använda det till varma smörgåsar i ugnen. Bryn bitarna tillsammans med veggiebacon och tillägg hackad purjolök. Sen gör du stuvning av det med grädde och mjöl. Lägg ut långfranska bröd på ett plåt och lägg bröden nära intill så det blir en "tårtbotten" och sen lastar du på stuvningen. Lägg en lager bröd igen och avsluta med riven ost och ev skivad tomat utanpå. Grädda i ugnen på 200grader tills osten smält och fått färg. SMASKIGT.
Det här är vår familjerecept egentligen och jag gjorde om receptet till veggies då Bengt använder lövbiff och köttbacon till. Ni kan även tillägga champinjoner på burk i stuvningen men då Zam och barnen ogillar svampen så får jag helt enkelt utesluta det. Lycka till!
Och krydda efter egen smak förstås... :P
Åh, tack! Det påminner lite om varm smörgåstårta =0)