Gryta med chili och paprika
Ingredienser gryta:
Fläskytterfile'
Röd paprika
Purjolök
Färska champinjoner
Crème fraîche chili paprika
Grädde
Maizena
Salt
Hasselbackspotatis:
Potatis
Smör
Ströbröd
Riven ost
Gör så här:
Skiva potatisen tunt utan att skära igenom hela potatisen. Lägg potatisarna i en form och hyvla smör och lägg på potatisarna. Tillaga i mitten av ugnen på 225 grader i ca 45 minuter. Pensla potatisarna med det smälta smöret var tionde minut. När det är tio minuter kvar strös lite ströbröd och på potatisarna. Salta och toppa sedan med ost. När de är gyllenbruna är de klara.
Strimla köttet och fräs i en gryta. Tillsätt strimlad paprika och skivade champinjoner. När det fräst tillsätts crème fraîchen och grädden. Kola ihop i fem minuter. Tillsätt strimlad purjo och red grytan med maizena. Salta.
Klart!
Mmmmmmmm, Crème fraîche chili paprika är ju så farligt goooood. :-d
Ja den var riktigt smaskig!!!