Är året slut redan!?!?!

Det är fasligt vad tiden går fort! Tycker inte det var så länge sen som jag bloggade men det var det visst. Men det har väl inte hänt så mycket sen sist. Mitt stora dilemma just nu är att jag inte hittat någon fin topp att ha imorgon, jobbigt jag har det va? ;) Har varit på stan och i Tornby två gånger men hittat inget jag vill ha. Konstigt det där, när man var student och inte hade så mycket pengar hittade jag massor med kläder som jag ville ha och nu när man kan köpa kläder duger inga....

Slog till på en ny brun utan sol idag i alla fall, den hade kostat 350 kr och nu var det halva priset. Tycker den borde vara bra när den kostar lite mer. Får väl se om jag får en chock imorgon när jag tittar mig i spegeln.

Nyår ska vi för övrigt fira hos Helena och Fredrik, det har ju blivit lite av en tradition. Vad ska ni göra på nyår?
Jag och Helena har hetsat runt efter en kalkon men utan något resultat. Kunde man nästan listat ut eftersom så många käkar kalkon efter jul och vid nyår. Skulle köpt en för två veckor sen för att vara säker. Men men, nu får Helena rota runt i deras skattkammare till frys istället efter lite fint kött.

Nehe, nu får det bli en film. So long suckers!



Hard work work

Segade upp ena ögat när klockan ringde i morse. Snoozade tre gånger som vanligt innan jag masade mig upp och gick till badrummet för att försöka få bort nattens verk... Sminkad och klar gick jag till bilen och gjorde rutorna fria från is och snö. Frös om gumpen tills jag kom till Lambohovsleden, då värmde stolen upp mig och det kändes lite bättre. Lyckades hitta en ganska bra parkering och blev rätt nöjd över det, nu kändes det ytterligare lite bättre. Väl ombytt gick jag mot hissen och där stod det en hiss och väntade på mig, YES! Segar igenom morgonmötet, tre överbeläggningar, skit! Går till modulen och börjar ta rapport, chefen kommer in och säger: "Rebecka, vi får inte in någon till natten så jag måste be dig att ta den...." Jahopp, en morgon som började bli bra stack direkt ner i botten likt folks vett när det gäller att köra i vinterväglag.

Åkte hem, sov ett par timmar till och sedan blev det ett bröst- och axelpass på gymmet.

Nu sitter jag här i soffan halvseg och hoppas att jag slipper tejpa fast ögonlocken för att inte somna i natt. Wish me luck!
RSS 2.0