Avresa

Nu sitter jag här vid köksbordet och äter frukost bestående av smörgås och Bärry-yoghurt för att ladda upp batterierna inför resan. Hehe, det låter som jag ska jättelångt men ska ju bara till gnällbältet Örebro.
Samtidigt som jag sitter här och äter hör jag skrapandet från när Kasper håller på att slicka av locket till yoghurtburken. Snart har han flyttat runt det runt hela köket :-P Mix är lite smartare för han brukar sätta tassen på locket så det ligger still.
Tror Johan är lite seg idag! När klockan ringde vände jag mig om och kramade om honom och han var som en död fisk.

Hoppas att ni alla/du får en underbar helg med några solstrålar!

Laddar

Idag har Ullis och jag varit duktiga! Hon kom hem till mig så skrev vi en lista på vad vi ska ha med oss. Sen packade vi lite och åkte sedan iväg mot Maxi för att inhandla mat till semester. Efter Maxi styrdes bilen mot Systemet där jag köpte mig en box som ska göra mig sällskap på kvällarna ;-P

Nu ska jag titta på lite friidrott sen ska jag packa ner alla kläder som ska med.

Nu blir i alla fall gräsmattorna gröna igen av allt regn!!!

Familjesemester

Nu har jag kirrat semestern! Jag, Johan, Ullis, Issa, William och Andreas skulle åkt till Skara men eftersom vädret inte verkar vilja gå vår väg så bestämde vi oss för att vi får hitta på något annat istället! Så imorgon ska vi packa ihop oss i bilarna och åka till Örebro för att besöka Gustavsvik. Mycket bad kommer det bli. Vi ska campa och kommer stanna tills på söndag. Hoppas det blir skoj :cool:

Måndagen

Som sagt, i måndags var jag ute med tjejerna på jobbet och det var riktigt skoj! Jag blev rätt så rund under fötterna men inte för mycket. Det spelades biljard och dracks drinkar.
Dagen efter mådde jag bra, var bara lite trött. Dock förändrades detta när jag åkte en sväng med mamma och pappa i Tornby... Pappa tror nämligen att han är en rallykalle så det kändes som min mage var kvar vid Rusta när vi var påväg till ÖB! :bigeyes:

Det blev lite fettomat som alltid dagen efter :blush:

"Semester"

Nu börjar min semester som kommer vara kombinerad med plugg :cool:
Det kommer invigas med en fest med arbetskamraterna från Jennys! Kommer bli hur kul som helst!!! Det värsta är bara att det kommer ta ett tag till innan de kommer... Men jag har tjuvstartat genom att öppna upp flarran :thumbup:

En bra måndag helt enkelt!

Två dagar kvar

Sen är det dags för tentaplugg - ÅNGEST!!!!

Mix tycker att det är dags att sova :-d

Michelle

Michelle i sina badtrosor som hon fick av oss i födelsedagspresent :-)

gott

Ibland när jag jobbar står jag i cafét...

Ledig i värmen

Nu har jag varit ledig i två dagar och det har varit riktigt skönt. Imorgon är det dags att jobba igen sen jobbar jag resten av veckan förutom lördag.
Idag är det riktigt behagligt ute! Vid klockan elva cyklade jag till Mjärdevi Center och åt lunch med Johan sen gick vi på en promenad - Mysigt! På vägen hem stannade jag till hos Gunilla. Hon har skaffat sig en jättesöt liten kisse som behövde få klorna trimmade och det slutade i en brottningsmatch! :bigeyes: Jag kan lova att det var första gången som någon klippte klorna på honom. Han bet och fräste som en tok med två sekunder efter att jag var klar så var allt glömmt och han ville leka ;-) De är allt bra söta de små liven.

Idag står det citronkyckling och baguetter på menyn! Dags att börja med det nu tror jag.

Sommar!

Jisses vad det är varmt ute! Men jag klagar inte!!!! Är så överlycklig över att sommarböljan är här och tycker det är så märkligt med alla dessa personer som klagar på vinter över att det är för kallt och när sommaren väl kommer till vårat avlånga land så är det fel det med.... Mitt dilemma är att jag är en blekfis eftersom jag hittills har jobbat typ hela sommaren så min vita ht har inte fått många soltimmar. Men idag ska jag och Christin åka till Berg och bada :cool: Problemet är bara att det är en av de lyckliga brudarna som blir bruna... Men jag har haft en omgång med brun utan sol flaskan så jag kommer nog undivka att skräma bort alla från stranden. Iof kanske det vore en bra sak så man får den för sig själv, hehe.

Efter insmörjningen kände jag att jag var tvungen att dra ett varm med snabeldraken i lägenheten. Ni vet sånna där buskar som rullar omkring i öknen?! Sånna finns hemma hos mig fast de består av katthår :blush:
Det var i alla fall första gången i mitt liv som jag dammsög helt näck! Hade smällt bort annars.

Ska nog ta ett snack med Johan när han kommer hem... Det är nämligen som så att han stänger av AC:n när han går upp på morgonen så ungefär en timma efter att han åkt till jobbet vaknar jag i panik av att jag sitter fast som en kåldolme i mitt duntäcke!!!!
RSS 2.0