Landet

Påskhelgen tillbringar vi ute i stugan och det har ju inte kunnat vara bättre! Så härligt väder, knoppar brister och det pirrar av glädje i kroppen. Det känns som man vaknar upp ur en seg dvala, vi nordbor njuter nog lite extra när vi träffas av solens värmande strålar.

Johan har tillbringat dagen i garaget och fixat med Chargern så den rullar fint 1:a maj. Vi tjejer gick över till mamma och pappas stuga för en fika. Jag fixade även med en hylla som vi hade i badrummet. Vi kommer bara få ett skåp i badrummet efter renoveringen så därför tänkte jag att det är lika bra att vi sätter upp hyllan igen. Dock är den i furu och de som känner mig väl vet att det är bland det fulaste jag vet... Slipade den lite lätt och började måla den. Testade hobbyfärg på sprayburk men färgen räckte inte, som tur är hade jag en till burk hemma som Johan tog med. Målningen fortsätter imorgon, hoppas verkligen att det räcker med en burk till!




En bra start på dagen

Vaknade bredvid en väldigt glad tiger idag, dagen kunde inte ha börjat bättre.





Efter lite bus med tigern fick hon leka en stund med pantern Maximus



Nu sitter jag på Gittans inglasade altan och tar igen mig lite efter dagens stark-mamma-pass. Känner att det är dags att fixa till kosten lite igen, man kan ju inte leva livets goda dagar alla dagar i veckan ;) Men vem säger att det måste vara tråkigt att äta nyttigare? Sitter och mumsar i mig naturell ekologisk yoghurt med keso, hallon och cashewnötter. Nyttigt, mättande och gott.



Isabella fick en slurk mjölk och tar sig en eftermiddagslur. Hon höll ut mycket längre på passet idag, blev bara lite gnällig mot slutet så jag fick ha henne i knät när jag stretchade och det gick ju bra.

Om ett par timmar ska jag till Heidi och Ludde för en fika <3 Och ikväll är det sykväll hos mamma. Jag ska fixa lite med en grej som en tjej på jobbet beställt.

Bildbomb på Isabella

Jag knäpper kort hela tiden på lilla grynet och jag måste ju dela med mig lite känner jag ;)

Hon har fått låna overallen som Manfred hade förra vintern och nu har hon växt i den. En liten nallebjörn, tycker det är så sött att den har en svans.







Nu när solen börjar titta fram måste man ju testa glajor ;)




Hon har ju alltid varit väldigt stark i nacken, tog lite kort när hon hade gympa på golvet


Kul att sitta upp lite




Första toffsen


För två veckor sedan vände hon sig från rygg till mage, hon blev lika förvånad som jag!




Prinsessan sover








Så här går det när hon är ensam med pappa...




Söt med band i håret


Isabella hjälper farmor med påskpyntet



Nytt badrum

Äääääntligen ska vi få badrummet renoverat! Det såg verkligen slitet ut vilket inte är så konstigt eftersom det inte har renoverats sedan huset byggdes i början av 80-talet. Det kommer bli så fint, hittade ett kakel som riktigt föll mig i smaken.

När vi nu får det fint i badrummet så tog jag äntligen tag i att ringa och klaga på golven och köksluckorna. Golven är så slitna att de inte går att få rena länge, jag vill ju inte gärna att Isabella ska bli smutsig på knäna när hon börjar krypa... Köksluckorna har luckrats upp i nederkant och är allmänt slitna och fula. Blinkade lite extra mot killen som var och besiktade lägenheten, när han gick hade vi kommit överens om att jag ska få nya golv och luckor :) Vilket lyft! Isabellas blivande rum tapetserade jag under graviditeten och köket fixade Stångåstaden, ska man vara petig så är det väl hallen kvar som skulle behöva sig ett lyft men det behövs inte nu.

Glad är jag! Under tiden som renoveringen av badrummet är igång bor vi hos Johans föräldrar, så gulligt att vi får bo här <3 Isabella trivs också :)

Vårt badkar och toastol...


Så här ser badrummet ut nu


RSS 2.0