Motivation, kan någon sända det till mig?

Jag är så opepp som man bara kan bli! Har omtenta i farmakologi imorgon och jag har verkligen ingen lust att plugga. Iof känner jag mig ganska säker men ändå. Jag har i alla fall bestämt mig för att vara lite duktig i morgon så jag ska ta bussen som går efter tio så jag är i skolan klockan elva. Sen ska jag sitta och plugga fram till klockan två då tentan börjar. Det är ju alltid något =0)

Nu ska jag sätta mig och filosofera i ett hörn för jag har skärmförbud och "aktiverahjärnanförbud" en timme innn jag lägger mig.... Jag försöker få bukt med mina sömnproblem ;)

Men va fasen ska jag göra då? Får ju inte läsa en bok, lösa korsord, sitta vid datorn, glo på tv..... Får väl sätta mig och titta ut genom fönstret och bara titta.

Tisdag

Steg upp strax efter klockan sex imorse efter en hemsk natt utan sömn. Jag hatar när jag inte kan sova fast jag är så fruktansvärt trött... Höll mig vaken på bussen för att inte bli ännu tröttare och solen hjälpte mig en bra bit på vägen. Synd bara att jag glömde mina ny brillor!

Första föreläsningen handlade om lika vilkor och den andra har tydligen blivit inställd på grund av sjukdom, suck. Men jag ska tillbringa tiden fram till lunch i bibblan och plugga farmakologi. Efter lunch är det en föreläsning till och efter den är det info om tentan som kommer. Skulle såå gärna vilja åka hem men det är lika bra att jag stannar. Hoppas att Anna kommer efter lunch så jag har lite sällskap i alla fall.

Dags att slå huvudet i böckerna!

Ett år äldre!

Igår fyllde jag 27 år. Märkligt det där... När jag fyllde 26 tyckte jag inte att det var någon skillnad alls mellan 25 och 26 men mellan 26 och 27 låter det ju som en oändlig skillnad!? Någon som varit med om detta???

Min födelsedag firade jag genom att tillbringa halva dagen i sängen och resten av dagen tillbringades framför dumburken och LHC vann!!!! Hoppas verkligen att de vinner sista nu på tisdag!
Kanske inte låter som någon rolig födelsedag med dagen innan var hur kul och underbar som helst!

Jag hade födelsedagsfest i lördags och det kom en massa med goda vänner och kvällen var verkligen toppen! Jag ska lägga upp lite bilder sen men just nu så får jag inte det. Jag är nämligen lite busig just nu för jag håller på att pluggar farmakologi men jag smet undan.... Fniss!

Grattis till mig!

Äventyr

Trädet som katterna använder när de tar sig upp och ner från balkongen

Vilken underbar dag!

Jag slog upp mina blå runt åtta i morse sen låg jag och drog mig en halvtimme. Kasper som älskar när jag tar sovmorgon var lika gosig som vanligt som ni kan se i föregående inlägg.

Väl uppe fixade jag till mig lite sen åkte jag in till stan för att möta söta Christin. Vi tog en frukost på Expresso House, det blev en frukostmacka med en chai latte - mums. Jag tycker att det är så kul att jag har hittat något som känns lite lyxigare än te. Cafe latte ser ju så fruktansvärt gott ut men jag gillar verkligen inte kaffe. Men chai latte har den där goa krämen utan kaffesmak =0) Dock så räcker det med en liten kopp eftersom det är så sött. Jag vill ju inte bli för söt ;)

Jag hittade en söt topp som jag ska ha imorgon. Vad är det som händer imorgon då?! Jo, jag ska ha födelsedagsfest!!!! Det ska bli såååå skoj.
Hittade även ett par fräcka brillor. Jag har verkligen jättesvårt för att hitta solglasögon som passar mig, men dessa fick även godkänt av Christin så jag får väl lita på henne :P Det kommer nog ta ett tag att vänja sig vid att se sig själv i ett par bara. Och Jag vet att Johan kommer flina åt mig bara för att retas.

Om en timme blir det att åka hemifrån igen för att inhandla mat till tacosbuffén imorgon.

Hoppas att ni har en underbar dag i solen!!! ♥

Kasper och jag

Längtar till fredag!!!

Varför då undrar säkert ni, förutom att det är helg då... Jo, jag och Christin-mus ska gå en sväng på stan och shoppa loss. För det första ska det bli kul att träffa Christin eftersom det blir så sällan som vi ses och för det andra - vem tycker inte om att köpa kläder!?

Jag ska köpa något att ha på mig till min födelsedagsfest som jag har på lördag =0) Funderar på om jag ska ha klänning, kjol eller byxor.... Jaja, det blir nog inte så svårt när man väl hittar något som man faller för. Hoppas bara att det inte blir en sån där tråkig dag som man inte tycker att någonting passar!

Nu...... åter till studierna!

Min lilla tok

Så här brukar Mix sitta i fönstret - med gardinen hängandes över hela huvudet

En del gjort

Tog mig en sovmorgon till klockan tio sen var det dags att gå ur min varma sköna säng. Kasper som låg bredvid mig sneglade lite på mig sen visade han magen och bad om lite kli. Gosade lite sen blev det en stund framför datorn innan jag intog min dagliga dos av müsli. Sedan fixade jag till krigsmålningen lite. Åkte till VC och efter det åkte jag hem igen. Så nu har jag jobbat med grupparbetet som ska vara klart tills på torsdag. Man känner sig så lugn och lättad när man är klar med något i god tid så man slipper stressen =0)

Mitt i studierna kom jag på att det var dags att ta mig i kragen och ringa för att höra om jag kan sommarjobb på samma ställe som förra året. Detta är något jag har tänkt göra sen januari.... Så jag ringde och allt lät positivt. Får nog svar nästa månad om hur det blir.

Nu har jag suttit och pratat med Helena i nästan två timmar och det var välbehövligt! Vi hörs så sällan. Det ska bli så kul att träffa henne i helgen =0)

Nu ska jag sätta mig och skriva några ansökningar till andra sommarjobb.

Söndagsmiddag

Hasselbackspotatis, kött, bearnaise och sallad är vad det blev till middag idag

Skönt!

Idag blev jag färdig med raporten, så jäkla skönt!

Ikväll blir det hockey hos Mia och Kaj som vanligt =0) Jag har fått order om att LHC-tröjan måste vara på så det är väl bäst att jag följer den ordern så jag slipper sitta på balkongen och titta på hockeyn genomfönstret =0)

Imorgon är det bara återkoppling på en tenta sen så är det heeeeelg!!!!!!!!! Gud så jag har längtat!

På lördag ska Johan hjälpa min kusin och hennes man att flytta så det blir väl att jag följer med och hjälper till, men det kommer nog inte gå i många knop hehe.

Puss på er!

Bilder från skolan

Tränar på att sätta kateter =0)

En PVK satt

Armarna som vi övar på

Knasiga Julius

Julius har ganska hängande papillonöron...

Men det fixade jag =0)

Arg!

Jag blir så j*vla förbannad på tjejen som jag jobbar med! Jag har skrivit fem sidor och ber henne skicka det hon har skrivit och vad får jag? 1 SIDA!?!?!!? J*vla pissråtta! Där var måttet rågat så jag ska ha ett samtal med vår gruppledare om hur det ligger till. Usch för människor som utnyttjar andra!!!!

Nu känns det mycke bätter =0)

Vårkänslor

Det sitter en liten tös utanför vårt köksfönster och flörtar med mina grabbar. Dock är hennes flörtande förgäves, för det första har mina grabbar inga kulor kvar och för det andra sitter de och fräser åt henne =0)

Slitz igen

Tycker även att den här berättelsen var grymt rolig så jag lägger ut den med, håll till godo!

Musik som fastnar
Ungefär var tionde gång som min polare super till blir han lite för full för sitt eget bästa. Han kan inte stå. Han kan inte röra sig. Han kan bara ligga i en hög och fäkta med armarna efter förbipasserande i hopp om att de antingen ska ligga med honom eller ge honom mer sprit, beoende på kön. Som en förvirrad bläckfisk med morbid fetma. Vem tror ni får ta hand om honom? Jag. Steg ett är att konfiskera hans bilnnycklar. Sist det här hände tackade han mig genom att lägga en majestätisk pizza på min heltäckningsmatta. Jag var tvungen att göra något för att avreagera mig, så efter att ha tvättat hans magsyra ut min matta i fyrtio minuter tog jag hans bilnycklar och gick ner till kärran. Jag tryckte först in min exflickväns kvarglömda E.M.D-skiva i stereon, satte på repeat och höjde volymen till max. Därpå drog jag fram min pålitliga burk snabblim och limmade hela skiten: alla reglage, cd-skåran, rubbet. När han hämtade bilen på måndag hördes Idol-Dannys inte speciellt ljuva stämma ända bort till mig på översta våningen i gårdshuset när nyckeln sattes i tändningen. Det tog honom hela fyra timmar av fåfänga räddningsförsök innan han insåg att enda lösningen var att hacka sönder bilstereon med en skruvmejsel. Kvitt.

Dagen som gått

Vaknade efter tio av att Johan satte ett finger i sidan på mig och sa att det var dags att gå upp. Höll på att skita på mig så det finns ju bättre sätt att bli väckt på!
När vi hade ätit frukost släppte Johan av mig på bibblan sen åkte han till garaget. I fyra timmar satt jag och läste om virus och bakterier för att få ihop fakta till min hygienrapport och jag är lååångt ifrån klar. Så imorgon blir det att fortsätta med den men jag vet inte om jag ska till bibblan eller ej...

Väl hemma tog jag ett härligt bad sedan var det dags att åka till Mia och Kaj för att titta på hockey och det gick inte så bra, men det funkar.

Nu sitter jag här i soffan och Johan glor på F1, suck!

Musikal

Igår var vi på Buddy Holly the Musical. Shit vad bra den var!!!!

Slitz

Johan köpte en Slitz-tidning och jag tycker att de är så bra så jag bara måste läsa den! Står så sjukt mycket roliga grejer i den. Här kommer ett smakprov:

Första gången jag fick ligga var jag nervös
som fan. Även om de tidiga tonåren fylls av
grundlig research på ämnen i form av digital
pornografi så återstår många frågor kring det
praktiska: Exakt när drar man på sig en kondom,
till exempel? Hur som helst gjorde jag mitt
bästa. På något konstigt vis hade en massa
luft dock fångats inne i kondomen, vilket
inte framgick tillräckligt tydligt på grund av
den dåliga belysningen. Allt jag minns är
att jag med viss stolthet noterade att min
donk såg ovanligt grov och ståtlig ut, och
sådant är ju inget man klagar på. Efter
några minuters juckande hördes dock en
ljudlig smäll från midjehöjd. Kondomen
hade spruckit. Men innan detta upptäcktes
hade jag hunnit skrika: "ÅH NÄÄÄÄÄJ MITT
OLLON HAR EXPLODERAT!" i ren och skär
dödsångest. Jag har sällan känt mig mindre
som James Bond.

/Åke

Fniss

Diggar den här bilden

Pluggsällskap

Som jag har skrivit förut tror missarna att de får vara på bordet när jag pluggar, så här kommer dagens bild:

Lustigt att de alltid ska sitta på papprena man läser eller skriver!


Dagen då inget blev gjort

Gick upp tidigare idag för att komma igång med rapportskrivandet men det gick så där... För det första så är det inte direkt någon spjutspets som jag jobbar med, sen har jag (vi) haft svårt att hitta en bra vetenskaplig artikel som man måste ha. Inte nog med det - jag måste hitta två stycken!!!
När jag kom hem idag kavlade jag upp ärmarna för att gå en rond mot PubMed som sidan heter där man söker alla artiklar. Tillslut tror jag att jag har hittat en bra, tror.....! Men jag känner på mig att morgondagen kommer bli en bra dag! Så ungefär vid den här tiden kommer jag må mycket bättre =0) Man måste ju våga hoppas...

Greenpeace vs Jehovas vittnen

Om jag är intresserad av något ser jag till att ta reda på det jag vill veta, därför blir jag grymt förbannad och irriterad när det plingar på dörren och någon försöker pracka på mig något som jag inte vill!

Alla vet vi ju hur Jehovas vittnen fungerar, de kommer och plingar på och frågar om de får säga ett par ord. Ibland låter jag dem få säga sitt sen stänger jag dörren och ibland säger jag att jag inte är intresserad så jag slipper lyssna på deras prat.

För ett tag sedan plingade det på dörren och utanför stod det en kille från Greenpeace och jag hann knappt reagera på vem det var innan han började babbla på med sitt snack. När han väl var färdig så sa han att han tyckte att jag skulle bli medlem och då sa jag att jag kunde tänka på saken. Men då sa han att jag skulle bli medlem nu och inget annat. Det var ungefär som i filmer när de sätter in en fot så man inte kan stänga dörren och jag kände mig illa till mods. Tillslut sa jag att jag inte tänkte bli medlem sen stängde jag dörren framför näsan på honom.

Greenpeace har nu intagit gatan utanför skolan så varje gång man går där hoppar de på en och pratar om klimatmötet som blev ett fiasko. Jag säger att jag inte har tid för jag ska på en föreläsning och då ställer han sig framför mig och backar samtidigt som jag går mot honom och han låter mig inte vara ifred. Så går han ända tills jag kommer till dörrarna.... Nästa gång jag går där kommer samma kille fram och jag säger direkt att "jag har redan pratat med dig!" Då frågar fanskapet vad vi sa och kom fram till!

JAG AVSKYR DESSA MÄNNISKOR!!!!

Tror de på fullaste allvar att jag kommer gå med och bli medlem om de pratar till mig på det sättet?! Det får snarare motsatt effekt, hade jag en gång gillat dem så hade jag absolut inte gjort det efter deras sätt att bemöta mig och försöka pracka på mig deras åsikt.

Står puckot utanför skolan imorgon ska jag säga vad jag tycker och be honom klättra upp i ett träd så ska jag fälla fanskapet med honom i det!!!!!!!! Jag kan ju ta en tall eftersom det inte är ett hotat träd......

Söndag

Denna söndag har jag tillbringat med skurmoppen och dammsugaren, inte så kul men det behövdes verkligen! Det var så dammråttorna högg efter fötterna när man gick runt i lägenheten. De har även en tendens att föröka sig snabbare nu när solen börjat titta fram.... Katterna fäller som fan! Jag ska nog ta ett stadigt grepp om kammen och gå en omgång med katterna =0)

Blandad lördag

Jag har blivit förkyld så idag låg jag och drog mig extra länge, skönt. När Johan åkte för att träna gick jag upp och tog et varmt skönt bad. När han kom hem åkte vi till svärisarna och bjöds på en trerätters. Till förrätt fick vi räkor som var blandade med en röra som det var styrka i och det låg på späda salladsblad. Varmrätten bestod av älggryta med pressad potatis och till efterrätt blev det en sorts chokladkaka/kladdkaka med apelsingrädde. Allt var verkligen jättegott och man gick inte hungrig från bordet....

Sedan var det dags att åka på hockey, resultatet av den matchen kan ju diskuteras....

Nu på kvällen började vi bli hungriga igen så vi åt middag på Grekiska kolgrillen. Det var gott men inget spektakulärt.

Nu sitter jag här och har gjort klart mönstret på klänningen som jag ska sy så nu ska jag nog leta efter tyg!

Trevlig lördagskväll på er/dig!

Min shopping

Tänkte jag kunde lägga upp lite bilder på det som inhandlades igår.

De fina ljushållarna

Det nya skärpet i de nya byxorna ;)

Och den nya favoritklänningen, nu måste sommaren komma snart!

Jag tycker så mycket om klännignen så idag har jag suttit och gjort ett mönster av den så jag kan sy en i ett annat mönster =0) Så nu ska jag in på nätet och surfa efter ett fint tyg.

Min fredag

Den började med att jag gick upp strax efter klockan sju och vinglade in i badrummet för att se till att jag kunde visa mig ute bland folk utan att skrämma iväg dem... Efter det så blev det den dagliga Paulúns müsli. Jag frågade Johan om han skulle ta bilen idag och det skulle han så jag passade på att åka med honom till busshållsplatsen så jag slapp cykla. Jag känner mig inte riktigt kry i halsen idag så då var det skönt att skippa cykeln.

Väl på bussen somnade jag som en stock och vaknade av mig själv när jag råkade snarka till!!!! Som tur var verkade det bara vara jag själv som hörde, hihihi.

Första passet var info om den kommande tentan i medicinsk teknik. Efter det var det en föreläsning i immunologi och den föreläsaren SUGER verkligen! Så när vi hade en bensträckare samlade jag ihop mina grejer och gick till bibblan och läste om immunologi istället och jag kan säga att jag lärde mig fasen så mycket mer....

När Anna kom in med bussen gick jag för att möta henne så vi kunde luncha ihop. Vi lyxade till det och tog varsin pizza. När pizzorna ställdes framför våra näsor konstaterade vi att vi lika gärna hade kunnat beställt en och delat på den för det var hur stora som helst!

Sista passet var även det en föreläsning och sedan var det dags att åka hem. Även denna gång somnade jag på bussen =0)

Johan hämtade mig på hållplatsen sen åkte vi till Tornby. Johan var ute efter en ny kudde så första anhalten blev IKEA. Efter lite klämmande och kännande hittade han en som passerade hans kontroller ;)
Jag köpte ett par ljushållare som jag spanat in. Köpte rosa värmeljus till dem så de blev extra piffiga.

Nästa anhalt blev H&M. Johan hittade en cool hatt och ett par fina solglasögon som ska invigas inom kort =0) Själv köpte jag ett läderskärp som jag velat ha en tid.

Efter H&M gick vi till Carlings för Johan skulle se om han hittade något. Hihihi det slutade med att det var jag som hittade en jättesöt klänning som jag bara var tvungen att ha! Nu längtar jag verkligen till sommaren så jag får inviga den.

Kvällen har tillbringats med Johan och Mia. Vi åt tacos och tittade på Let´s dance.

En helt klart godkänd fredag!

hehehe

Här slutar Internet

Du har nu kommit till den allra sista sidan på Internet. Vi hoppas du gillade surfningen. Nu är det hög tid att gå ut och leka.

Förslag till vad du kan göra utomhus:

  • Gå en sväng. Dvs. använd benen att röra sig runt i terrängen. Kan även kallas att spatsera.
  • Jogga lite. Dvs. att använda benen att röra sig runt i terrängen snabbare än när man går. Om du joggar fort kallas det för att springa.
  • Cykla runt och kolla på den fantastiska naturen i äkta 3D! Stanna cykeln av och till och känn på träden och stenarna.
  • Om det är varmt i vattnet där du bor, kan du ta en simtur. Detta bör du däremot inte göra om du inte kan simma. Då kan du istället göra något som kallas för att bada.
  • Besöka någon du känner.

 

HTTP 101 - Ha en fin dag!
Hälsningar från Internet

Jonna 30 bast!!!

I lördags firade vi Jonna som blev tant! Men Ullis och jag var tvungna att busa lite med henne......

Visst blev det fint =0)

Födelsedagsbarnet och jag

Pinglorna

Sandra var också med

Johan och Helena ASG

Jag

Det blev en riktigt blöt men trevlig kväll! Störningsjouren kom - Tre lingon!

(för er som inte vet vad tre lingon är så är det Securitas)

Måndag igen

Jahopp, efter en helg på en dag är det dags att åka till skolan igen... Hade ju tenta i lördags så jag fick bara ledigt igår och då låg jag i koma efter att ha firat Jonna som fylllde 30 ;)
Nu är det dags att borsta nubben och hoppa på cykeln!

Hoppas ni får en bra dag
RSS 2.0