Lördag

Igår åkte vi in till stan en sväng och tittade på alla matstånd. Vi åt mat från Frankrike som var god, kycklinggryta med ost och kryddad potatis till.

Idag tog jag en välbehövlig sovmorgon sedan åkte vi till gymmet. Det gick bra idag och jag kände mig inte lika svag som förra gången ;)
Ryggen är ganska bra efter att jag fick vila upp den under semestern men jag har börjat få ont i höfterna nu. Johan säger att jag går som en vaggande anka. Det såg nog rätt kul ut igår när vi gick på stan, jag med min vaggande gång och Johan gick som om han gjort i brallan eftersom han hade sån träningsvärk i benen, fniss.

Har haft stooora problem att hitta en bh som passar! Nu har jag köpt hem och sedan lämnat tillbaka för att den inte suttit bra tre gånger!!! Men nu äntligen tror jag att jag hittat rätt. Önskade ju att boobsen skulle växa till sig lite och jag kan berätta att min önskan slog in ;) Har köpt lite töjbara klänningar på Vilas utförsäljning också eftersom mina kläder börjar sträckas i sömmarna och magen tittar fram...

Har gjort klart mitt första projekt till bebisen. Köpte ett jättefint gammalt lakan på secondhand och lite spets i tygaffären och sydde ett fint påslakan. Totalt kostade det runt 100 kronor och i affären kostar ett liknande typ 300-400 kronor. Ska sy ett örngott med men måste fixa lite mer tyg och spets.
Helena är jätteduktig och syr fina kläder till Manfred så jag ska låna mönster av henne och sy lite till bebis. Tycker det är väldigt roligt att sy men tar mig sällan tid till det. Får passa på när jag går hem på gravledighet. På tal om det så har jag börjat fylla i papprena till det, suck säger jag bara! Aja, jag är ute i god tid i alla fall. Chefen och jag ska sätta oss ner och fylla i det sista när jag varit hos barnmorskan och fått moderskapsintyget. Måste även börja kolla på papprena för föräldraledighet...

Avslutade denna dag med tacos och film med älsklingen.










Tillväxt

Dåligt med uppdatering som vanligt, men jag hinner liksom inte med! Allt är i alla fall bra med mig, magen växer och bebis sparkar på bra :) Här kommer ett par färska bilder.





RSS 2.0