Slö torsdag

Nör jag kom hem från skolan idag möttes jag av en ovanlig syn - Johan var hemma för han mådde inte riktigt bra. Magen knorrade så det fick bli ett par varma mackor med makrill på, smaskens! Sen orkade jag verkligen inte plugga så jag la mig ner på soffan ett tag. Sen började vi spela Donky kong och fastnade... Efter några timmar slet vi oss från spelet och åkte hem till Frans och Sandra och tog en fika för Johan skulle hjälpa Frans med en grej. Sandra, Leo och jag lekte lite med lilla Fenriz. Sen var det dags att åka hem.

Känner mig verkligen jättedålig som inte har pluggat efter skolan idag men jag orkade bara inte. Men imorgon blir det andra bullar! Jag ska bara åka en sväng med Ullis till Ikano sen ska jag ägna hela dagen åt farmakologi!!!

Sååååå kul! NOT!!!

Snurrig i knoppen

Usch, idag gick jag upp klockan sex och gjorde mig iordning för att åka till skolan. Det var bara det att jag glömde att bussen går 07.10.... Alla bussar efter åtta går tjugo över och jag tänkte inte på att det var första bussen som går tidigare! Gud så irriterande! Det enda jag är glad över är att jag kom på det innan jag trampade iväg så jag slapp stå på hållplatsen en timme och frysa i väntan på nästa buss.

Detta var den avgörande saken - idag ska jag ta reda på vilka papper jag behöver för att skicka in en ansökan till att byta till Hälsouniversitetet i Linköping så jag slipper pendla!

På lördag har jag en tenta i farmakologi (läran om läkemedel). Det känns så pissigt att vara tvungen att betala buss och tågresa bara för att tentan ligger på en lördag eftersom Campusbussen som är gratis bara går på vardagar. På onsdag nästa vecka har jag tenta i medicinsk vetenskap, känns inte alls kul. Jag känner mig så orolig inför tentorna!

Barnvaktshelg

I fredags var jag barnvakt åt min lilla guddotter medan hennes mamma var ute och roade sig =0)
Jag kan ju tala om att det är världens snällast barn, så lätt att ta hand om. Jag lagade lite mat och bjöd Ullis på sen var det dags för henne att åka in till stan. Jag satte Michelle i ett bad vilket var roligt i typ 1 minut sen kom tröttheten över henne. Så det blev torkning och pyjamas på sen myste vi framför tv:n och tittade på Let´s dance. Det tyckte hon om, allt som låter kan man dansa till. När hon var hos mamma får ett par veckor sedan drog mamma igång elvispen eller vad det var och då började tösen å headbanga =0)
Så efter en stunds diggande slocknade hon i mitt knä och sov så sött.

Vid halv åtta vaknade jag av att hon låg och jollrade i sin resesäng och skrapade med pekfingret på tyget - intressant! Jag smög upp och gick på toa och sedan gjorde jag välling. Det var en glad Michelle som tittade upp på mig när jag lutade mig över sängen. Efter vällingen satt vi och lekte lite i sängen och då gjorde Ullis misstaget att hosta! Michelle kröp direkt fram till henne och blev jätteglad när hon såg att mamma faktiskt också låg i sängen =0) Men vi gick upp och lekte så Ullis kunde få fortsätta sova.

Dags för frukost. Eftersom jag inte har någon barnstol tog jag
korgstolen och satte fast henne i den med mitt skärp =0)

Törstig!

Hörde att hon höll på med något i hallen, hon hade hittat en intressant

tidning att läsa i hihihi

Hej moster!

Pluggdag

Idag  gick jag upp vid tio och satte mig för att plugga. Efter en stund började magen knorra och påminde mig om att den faktiskt vill ha lite i sig om jag ska orka, så jag gjorde mannagrynsgröt. Det är riktigt gott tycker jag. Sen kom jag igång.
På eftermiddagen kom Anna hem till mig och gjorde mig sällskap i pluggandet. Förra gången vi skulle plugga ihop blev det inte så mycket av utan vi "råkade" komma in på ämnet sex.... Men idag känner jag mig riktigt nöjd! Vi satt och pratade om olika grejer som vi tror kommer komma på provet så det känns riktigt bra. Nu vet jag vad agonist och antagonist är =0)

Tack Anna för en trevlig dag!

Veggie

Igår gjorde Johan kebab på vegetariska grytbitar och det var verkligen SUPERGOTT!!!! Så det ska vi göra igen. Vi tänkte även testa att göra någon annan maträtt på det vegetariska"köttet". Någon som har något smarrigt recept? Hrm, Sandra...... =0)

Skitdag!

Idag ville jag ta tillbaka allt det där om att jag älskar all snö som kommer.... Imorse när jag cyklade till bussen så halkade och slirade jag runt i all snö eftersom det inte var plogat. Sen ville inte växlarna fungera så jag fick göra som alla barn och cykla på den lättaste växeln! När det gått dubbelt så lång tid som det brukar nådde jag hållplatsen helt genomvarm. När jag kom till skolan var jag helt seg i kolat och var inte riktigt med, tur att det var en lätt föreläsning! Sen missade jag precis bussen som skulle ta mig hem så jag fick vänta cirka en timme på nästa. När jag skulle cykla hem var jag överlycklig över att det var liiiite skottat så jag brydde mig inte ens om att jag skulle få cykla hem på den lättaste växeln. Men kanske fem minuter efter den lyckokänslan small det till och kedjan gick AV! Fick släpa hem cykel i all snö och kånka upp den för trappan så att Johan kan slå en bläng på den och laga den. Sen när jag skulle ta ur matlådan från väskan hade den naturligtvis läckt så det var spad i hela min nya väska!!!!!

Over and out!

Utegångsförbud....

I lördags gick det inte att låsa upp dörren, jag klättrade ut genom toafönstret för att se om det gick att låsa upp den utifrån men icke! Ringde jouren så de kom och släppte ut mig :)

Jag ser det snöar!!!

Hihi, tycker det är helt fantastiskt med all denna snö! Precis som Sandra skriver på sin blogg så är jag så trött på alla som går runt och gnäller på att det är för mycke snö. Men när det inte är någon snö så gnälls det över det istället. Jag tycket att det är så fint och vackert ute med all snö. Jag är inget big fan av vintern men nu när det faktiskt är en ordentlig vinter så stormtrivs jag. Det är så skönt att slippa en vinter som bara består av slask och som bara går i grå nyanser.
I lördags var det ett rådjur i dungen

Solen glittrar i snön

Snötyngda tak

Blommorna tror det är sommar

Kissarna längtar till sommaren - de har blivit innekatter ;)

 

 


♥ ♥ ♥ GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ULRIKA OCH PAPPA ♥ ♥ ♥

Livet är orättvist


Tänker på min vän Sandra som håller på att förlora sin älskade mamma.
Hoppas allt går fint till gumman!
Älskar dig



♥ Vila i frid Carina ♥

♥ Alla hjärtans dag ♥

Min lilla gubbe är allt bra söt! Jag fick köpa ett par löparskor som jag velat ha i alla hjärtans dag present så att jag kan komma igång med träningen. Han sa att eftersom det var alla hjärtans dag så tänkte han på mitt hjärta - det mår bra av att jag börjar träna =0)

Lördag

Började dagen med att prata med Nena i telefon i nästan en timme, det var trevligt. vi hörs av alldeles för sällan tycker jag!

Idag ska Johan och jag åka till Ikano så Johan kan shoppa upp presentkorten som han fick i födelsedagspresent. Efter det vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på.. Det enda jag vet är att det blir tacopaj till middag =0) Supergott!
Det blir nog en lugn lördag för vår del, det brukar det ju bli men det är skönt det med. Kanske man ska krypa upp i soffan till kvällen och titta på en film eller två?

Nu sitter Kasper på fönsterbrädan och ser frusen ut så det är väl bäst att släppa in stackarn ;)

Myspys

Sitter hemma hos Ullis och myser. Först åt vi en sen lunch sen har vi lekt med Michelle. Men nu kom tröttheten över henne så Ullis gick ner för att söva sötnosen. När hon har somnat ska vi ha lite pedikyr =0)

Ikväll har Williams skola Disco on Ice för att samla in pengar till en skolresa så vi ska dit och åka skridskor och äta korv. Jag har inte stått på ett par skridskor på typ 13 år så vi får väl se hur det går... Kanske ska stoppa en kudde innanför byxorna och ta på mig knäskydd, undra om han skulle skämmas över sin moster då hehehe.

Farligt!

Det är ju riktigt läskigt att vara ute nu, jag har i alla fall inte tänkt på att jag inte ska gå nära hus för att jag kan få en två meter lång istapp i skallen....

Tokiga katter

Det är konstigt, katterna vet att de inte får vara på bordet. Om de skulle få för sig att gå upp på bordet och man kommer ut i köket och de är på bordet får de nästan panik och blir som paralyserade någon sekund innan de kommer iväg. =0)

Men nu är det som så att varje gång som jag sitter vid bordet och pluggar så tror det helt plötsligt att de får vara på bordet..... Konstigt, jag fattar inte varför!

Kasper försöker få plats i servettkorgen....

Slarv

Har inte haft några lektioner idag så jag hde tänkt att plugga en massa men det rann liksom ut i sanden... Men tillslut tog jag tag i det hela så nu har jag suttit typ tre timmar i alla fall. Borde snarare vara 6-8 timmar minst, men vad gör man när man inte har någons som helst lust?! Men jag har varit duktig och tvättat! =0) För jag var ju bara tvungen att göra det idag..... NOT!

Min söta guddotter

Michelle uppiffad till Johans kalas =0)

Gos med mamma

Måste ju visa sina nya tänder

Linslus!

Hungrig! Gapar som en liten svalunge

 

Matlagning och bak

Igår gjorde jag en morotssoppa och den var riktigt god!
Och i lördags bakade jag bullar till Johans kalas

Blir ni sugna? =0)

Min älskade vovve finns inte mer

Igår åkte jag och pappa till veterinären med Bonzo. Han har blivit så gammal och hans kropp ville inte längre så vi var tvugna att ta det tuffa beslutet att ta bort honom. Det blev många tårar...
Saknar honom redan, söta, fina, tokiga, knasiga, underbara Bonzo.

Var tar tiden vägen?!

Usch, jag hinner inte alls med allt som jag vill göra. Det är därför som bloggen inte har blivit uppdaterad på ett tag man jag ska ta tag i det. Jag känner mig så himla stressad och känner att jag inte hinner med, det är verkligen ingen rolig känsla. Inatt vaknade jag av att jag fick näsblod och det brukar vara ett tecken på att jag stressar, min kropp säger åt mig att tagga ner.

Nu ska jag ta hand om min morotsoppa som står på spisen!

Seg

Jisses vad trött jag blev! Gick ifs upp klockan sex imorse men det är ju bara en timme tidigare än vad klockan var när jag gick upp i Åre... Måste vara att jag koncentrerade mig så hårt när jag var i skolan :D Men nu har jag tagit en power nap och hoppas på att komma igång igen.

Snart kommer mina älsklingar: Ullis, William och Michelle!!! Jippi! Jag har ju stickat lite till Michan men tyvärr så tror jag att hon bara kommer kunna ha fuskpolon som jag gjort. Hennes fossingar var större än jag trodde höhöhö.

Gud hör min bön!

Äntligen slipper jag alla dessa förbannade kontroller!!!

Johan har fixat en multifjärr, jippi!

Nu återstår det att lära sig alla funktioner....

RSS 2.0