Vad har hänt sen sist?

Jo det ska jag tala om! I fredags fick jag ett kuvert av Johan som innehöll ett schema, för lördagen, som han hade gjort :) Först skulle jag börja göra mig iordning vid kl: 17 sen skulle vi till restaurant Parisien och efter det på bio. Så himla gullig han är min gubbe!

Innan vi åkte till restaurangen åkte vi och shoppade, Johan köpte nya kläder på stan och sen köpte vi hem lite prylar.
Maten var hur god som helst, men det är den alltid på Parisien så den restaurangen rekommenderar jag varmt! Efter det så vi Luftslottet som sprängdes och den var bra. Men jag tycker nog att den första filmen var bäst.

Igår storstädade vi här hemma och fixade julemys!

Idag åkte jag till bibblan med Anna och skrev om blodomloppet - sex timmar blev det! Duktigt tycker jag. När jag kom hem latade jag mig lite medans jag väntade på att Johan skulle komma hem. Sedan gjorde vi tacos och smaskade i oss.
Efter det blev det hockey LHC mot HV71 och LHC vann med 5-2 - kanon! Sen packade min älskling ihop sina väskor och begav sig ut på Sveriges vägar för han ska jobba extra och kommer inte hem förns på torsdag - buuuäääääääääääääää!!! Tycker inte om att vara ensam, tur att jag har kissarna i alla fall!

Imorgon åker jag till Ullared! Jippi!!!!

Sorg

♥♥♥
Du vet att jag tänker på dig!
Hemskt att livet ska vara så orättvist...
♥♥♥

Datakatt

Jag får inte ha datorn ifred...

Mat!

Jisses vad hungrig jag var när jag kom hem från skolan. Men det kanske inte är så lustigt eftersom jag gick upp klockan sex och bara hade ätit frukost fast klockan var 14.30. Jaja, jag körde på en gammal klassiker. Johan tycker inte om den maträtten så jag passade på att göra den nu när han inte var hemma. Det blev potatismos med fläskkorv och senap! Mumma, det var länge sen jag åt det. Mamma och pappa brukade göra det när jag bodde hemma. Nu kommer säkert många tycka att det är äckligt men huvudsaken är väl att jag tyckte att det var gott eftersom det var jag som åt det =0)


Älsklingen och jag

Igår hade jag och Johan varit tillsammans i sex år och förlovade ett år


Våra fina ringar


Plugg

Jag har pluggat så mycket den här veckan så det känns som ögonen går i kors snart!
Min älskling har äntligen kommit hem efter att ha varit på kurs i Göteborg i tre dagar, så nu slipper jag vara ensamstående. Tycker verkligen inte om att vara ensam, visst en dag går väl, kanske två men inte mer - då känner jag mig ensam :(

Idag tog jag en middag med Christin på Burger King - nyttigt! Gott var det i alla fall. Det är tur att jag har en s¨n gullig vän som släpper sitt kaffe för att komma och äta med mig.

Nu är det dags att kolla på Arga snickarn...

Bilder från Rockbåten

I bussen påväg till Stockholm

Redo för böljan den blå

Nena och jag färdiga för party!

Kvällens outfit

Ett av dansgolven

Fick en smaskig drink av Nena

Tar igen mig efter att jag dansat

Söndagens outfit

ROCKBÅT!

Jihuuuu!!! Nu har det blivit dags för den årliga rockbåten! Fy fan va kul jag ska ha, försöka glömma all stress och bara ha roligt och slå klackarna i taket. Så snart är man ute på böljan den blå och guppar med goda vänner. Kan det bli bättre?
Nu måste jag packa väskan så jag inte glömmer något.

Kommer dock sakna er; Ullis och Mia!!!!!!

Ha en förträfflig helg för det ska jag ha!

Jag vill inte!

Usch och fy, jag måste plugga idag och jag har verkligen ingen lust alls! Jag kommer på mig själv hela tiden med att göra saker som jag egentligen inte behöver bara för att komma undan. Jag har fixat med min farm på FarmVille, läst i dassboken på toa, pratat i 1½ timme med Ullis i telefon, pratat med mamma i 20 min i telefon, gosat med katterna, kollat på tradera, varit inne på blocket, läst Sandras blogg och nu sitter jag här och skriver i min blogg.... Va f*n! Allt detta hade jag ju kunnat göra nu om jag hade varit duktig och pluggat som jag skulle.

Blir så trött på mig själv ibland...

Bilder från helgen

I fredags så hade vi såklart fredagsmys - jag lagade lite god mat sen blev det film

På lördagen åkte vi ut till stugan, Mix gjorde sig redo för resan

Kissarna gosar i sängen

På kvällen gick vi till mammas och pappas stuga och hälsade på, Ullis och barnen var där. William skulle sova över och han slocknade i soffan när han och Issa kollade på film. Det var en till liten kille som var trött så han gjorde William sällskap.

På söndagen fixade Johan och jag den sista veden

Fyllde på vedboden lite

Efter det var vi hungriga som vargar så jag fixade lite käk med hjälp  av vedspisen

 

En mysig helg har det varit.

Hallå hallå

Ja, jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera bloggen men jag har varit på landet i helgen så det så! Men imorgon så är jag fit for fight igen!

Stackars lilla Nasse


Om ni inte förstod det så har bilden med svininfluensan att göra ;)

Helgen över

Jahopp, dags för skola imorgon då! Har haft självstudier idag så jag har varit hemma. Hade planerat att åka till bibblan idag men den boken som jag skulle ha var utlånad så det blev inget med det... Men jag har varit duktig och jobbat med ett scenario som ska vara klart tills på onsdag, så nu är det nästan klart. Skönt att slippa ta allt precis dagen innan - känner mig lite duktig - ett vuxenpoäng till mig!

Igår kom Helena till stan, hon plockade upp mig sen åkte vi till Tornby och inhandlade presenter till vår kära pappa eftersom det var farsdag. Det blev ett par nya tofflor, en blomma som doftar ljuvligt, kakor =0) och en prinsesstårta. Han blev så glad så.

I lördags åkte jag och Johan till Stockholm som planerat. Vi hade det jättemysigt!
Jag köpte en jacka, mössa och ett halsband och Johan köpte sig en fin rock.

Så man kan summera det hela till att det har varit en bra och mysig helg.

FREDAG!!!

Jippi! Nu är det helg! Vad ska ni hitta på då? Själv ska jag inviga helgen med att käka på Kebab-baren sen ska jag titta på Idol och om vi orkar ska vi titta på en film också. Funderar på om man ska köpa något smaskigt att knapra på till Idol =0) Kanske en chokladkaka, brukar inte äta choklad men nu blev jag sugen!
Beställde böcker nu i veckan och de kom idag så jag ska se till att plugga lite i helgen också! MÅSTE fixa en bok som heter Människokroppen - anatomi och fysiologi. Det är bara det att den kostar över 700 kr... Sitter varje dag och kollar om någon har lagt ut den på Blocket så man kan köpa den lite billigare. Är det någon av er som har den och kan tänka sig att sälja den så hojta till!
Mitt huvud känns som ett kokt ägg idag, har haft en massa föreläsningar hela dagen och den sista handlade om cellmetabolismen = komplicerat. Skulle verkligen behöva boken så jag kan plugga på det och även på proteinsyntesen och en massa annat! Tur att jag har självstudier på måndag så jag kan åka till bibblan och gräva ner mig i böckerna!

Trevlig helg alla underbara!
Puss

Stackars lilla mig...

Efter första föresläsningen som jag hade idag så skulle jag till sjukan för att läsa av TBC-testet. Fick ju en injektion under huden när jag var där förra gången och jag var helt övertygad om att jag inte skulle behöva ta någon spruta idag eftersom det inte hade gett något utslag. MEN!!! det visade sig att om man inte hade fått något utslag så hade man inget skydd så jag var tvungen att ta en spruta! Jag HATAR verkligen detta!!!

Nya kläder

Julius fick en polotröja av mig, titta så fin han blev =0)

Han verkar tycka att den värmer bra, fniss.

snart helg

Tycker verkligen att tiden bara rinner iväg! Bara två dagar kvar till helg =0) Jag och Johan har lite svårt att bestämma oss för vad vi ska göra, antingen ska vi åka ut till stugan över helgen eller så ska vi åka upp till Stockholm och strosa runt i alla affärer =0) Som det ser ut nu ska vi nog åka till huvudstaden i helgen så tar vi och åker till stugan nästa vecka istället.
Det finns en del att göra ute på landet nu när det har blivit kallt; vi måste ta ner ställningen till paviljongen, ta in ved, fodra och sätta upp vinterfönsterna. Så det finns att göra om man säger så.
Hoppas på att jag kan hitta ett par fina vinterstövlar i Stockholm för här hemma hittar jag inga som faller mig i smaken jag är lite kräsen.
Ska nog kolla på Arga snickaren som är klockan åtta, men jag tycker inte att han är så värst arg...
Råkade få dit ett streck och lyckas inte få bort det så det får väl bara där då om de nu ska envisas med att stanna kvar.....!

Renovering

Som jag har skrivt tidigare har jag hjälpt Issa att renovera hennes rum och jag lovade lite bilder så här kommer de!

Innan jag tapetserade fondväggen

Issa stilar =0)

Haha, mamma gick loss med kameran och fotade allt som kom i hennes väg!

Bilderna är klickbara

Sista våden kommer på plats!

Ska lägga upp några bilder på rummet när det är helt färdigt, det är lite tavlor och hyllor som ska upp.

Ajajajaj

Idag har jag varit och vaccinerat mig mot hepatit B och gjort ett TBC-test. Jag är ju så fruktansvärt spruträdd!!! Det gör mig ingenting om jag ska sticka andra men när jag själv ska ha en spruta så vill jag gärna sjunka genom marken... När jag spännt satt och väntade på min tur så frågade jag de som hade varit inne bland nålarna om det gjorde ont men alla sa att det inte var så farligt: "Det känns som ett myggbett ungefär." HA, jo tjena - det gjorde ju asont juh =0( Så när jag kom ut i väntrummet och sa det så sa de att de också tyckte att det gjorde ont. De lurade mig! Men tur var väl det för annars hade jag väl åkt hem. På torsdag ska jag dit igen och läsa av TBC-testet och om två veckor ska jag vaccinera mig mot svininfluensan och om fyra veckor ska jag ta den andra sprutan mot hepatit sen ska jag ta den andra sprutan mot svininfluensan.... Va fasen, jag kommer ju se ut som en nåldyna när de är klara med mig!

När de hade misshandlat mig färdigt så åkte jag in till stan för att lämna tillbaka ett par skor som gått sönder och när jag hade gjort det så la jag till några slantar och köpte adidasjackan som hör till mina nya mysbyxor =0) Det tyckte jag att jag var värd efter att jag varit så duktig och tagit två sprutor. Så nu går jag runt här hemma med mina rosa Betty Boop tofflor och min lila mysdress - hur bra som helst!

Byxor och hockey

I går bestämde jag mig för att jag behöver köpa mig ett par nya mysbyxor. Jag har bara pyjamasbyxor och det blir lite pinsamt om man går ut i dem eftersom de är fulla med små troll. Hade på mig dem en gång när vi åkte till kebab-baren en kväll för att hämta lite mat och gissa om jag fick blickar på mig...
Idag gjorde jag slag i saken och åkte in till stan och köpte mig ett par och jag bara älskar dem




Visst är det tjusiga? Sköna är de i alla fall

















När vi hade varit på stan åkte vi hem till svärföräldrarna. Johan hjälpte pappsen med hans släpkärra och jag var duktig och dammsög ur våran bil, det var dags att ta ur tygmattorna och lägga in plastmattorna. Så nu är pärlan finfin! Efter det så bjöds det på älgstek och det var hur gott som helst!
Dagen avslutades med att gå på hockey och kolla på LHC mot Modo. LHC reducerade i den SISTA sekunden i förlägningen och vann med 4-3! Tjoho!
Ja just det, det verkar som jag klarade mig från de äckliga baskiluskerna som pärona dragit på sig =0)

Sov gott!
RSS 2.0