På G

Nu har vi varit på Ikano för att fixa det sista, dock fanns inte det vi sökte men det löser sig. Nu sitter vi Karro ligger och trynar i soffan och väntar på att Johan ska sluta jobbet så vi kan fara. Pepp som tusan är vi båda två, tihi.

Vad ska ni göra i helgen???


Mix följde med Karro och mig på en promenix


Fint träd hemma hos Karro i Norrkan

Härligt



Känner du igen dig Sandra? :)

Laddar

Efter plugget gick jag och Karro in till Norrkan centrum för att förgylla systembolaget med ett besök. Vi inhandlade även lite annat smått och gått. varför gjorde vi detta? Jo för imorgon åker vi hem till Oskarshamn där Karro-tuttfia bor!!! Sen på lördag är det PARTEY!!!! Det är maskeradfest så vi ska klä oss i cirkustema :D Nu är vi pepp som tusan, tjohoo!

Mys med mina gullegrisar

Blev så glad när jag kunde vara barnvakt åt dessa små troll! Jag har haft så mycket att göra nu så det var så länge sen som jag kunde träffa dem. Vi passade på att gå ut en sväng och titta på kottar, klättra på stenar och åka ruschkana.

Artiklar, grus och vissna löv

Tog mig en sovmorgon idag för att jag tyckte jag var värd det och hade lust med det helt enkelt. När jag masat mig ur sängen med en smula dåligt samvete över att ha slappat för länge satte jag mig framför datorn med grusiga ögon och började med det evighetslånga arbetet att söka efter vetenskapliga artiklar. Två timmar senare hittade jag en som jag var nöjd med. Lusläste den och använde mig av den intressanta faktan och letade sedan vidare. Tror att jag har hittat en till, ska läsa igenom den imorgon. Förhoppningsvis blir jag nöjd med den och har då bara en kvar att leta efter med ljus och lykta. Som vanligt så fick jag sällskap när jag satt framför datorn. Konstigt att missarna alltid kommer då?!



När Johan kom hem åkte vi och handlade lite mat. Innan det så införskaffade jag mig en dyna till min baden-baden stol som nu står på vår balkong. Så nu kan vi ha efterfest på min balkong ;) Väl hemma satte jag upp tavlan som har stått på golvet i cirkus två veckor - ops! Sedan städa jag balkongen och la ut en matta, ställde dit stolen och ett bord. Nu fattas det bara lite blommor och att få upp parasollet som jag köpte. Bilder kommer!

Tååårtá!

Tårtan som jag bjöd på var väldigt poppis och tog slut i ett naffs. Många ville även ha receptet så det tolkar jag som ett bra betyg :thumbsup:

To the end

Hoppas att ni har haft en fin Påsk! Vi firade påsken hemma hos mina föräldrar med sedvanligt påskbord å en massa fjädrar. Kvällen avslutades med grillning och en kall öl. Väldans mysigt!

Idag har jag varit och firat svärfar som fyllde 60 bast. Fick träffa några från den sidan av släkten som jag inte träffat tidigare. Det bjöds på god middag med efterrätt och tårta med kaffe te. När kalaset var slut for vi till mamma och pappa för att hämta bilen som blev kvar. Sedan handlades det lite och till middag fick det bli latmansmat - pizza.

Nu sitter jag på en stol i köket och håller koll på en av tårtbottnarna som är i ugnen. Jag håller på att trixa ihop en Schwartzwaldtårta för imorgon är det sista dagen på praktiken. Hoppas den blir bra!!! Lägger ut en bild sen.

Kram alla go´a!

Skoj

HUNDENS DAGBOK:
07.00 - Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!
08.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!
12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!
14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns!
15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns!
16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!
17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!
18.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns!
22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som finns!

KATTENS DAGBOK:
783:e dagen i fångenskap…
Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker.
De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat.

Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.

Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp.
Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna.
I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng.

Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck.
Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.

På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst.
Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer.
Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som ‘allergi’.
Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.

De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar.
Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven.
Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar.
Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet.
Men jag kan vänta.

Det är bara en tidsfråga innan mina planer infrias…

Måndag

Ja då har en ny vecka starta och den börjar med att jag tvättar... Nja, egentligen har jag inget att gnälla över, har ju slarvat med tvätten ett tag. Nu var våra två tvättkorgar tjocka och trinda så det gick inte blunda för det faktum att det var dags att tvätta. Tur att jag har min alldeles egna tvättmaskin här hemma :) Gutt (som Karro skulle sagt) att slippa gå ut till tvättstugan och att kunna tvätta när man vill.

Idag går jag kvällen på VFU:n. Tror jag ska vara på postop. så det lär nog bli en relativt lugn kväll. Det jag brukar göra på postop. är att ge smärtstillande, dropp, ta artärgas (blodprov från en artär), ta status och kontroller och dokumentera. Så nu vet ni vad jag kommer pyssla med ikväll.

I fredags satte jag mig i brumbrummen och for till Sjögesta för att surprisa mamma och pappa. Det blev jätteglada för mig skull :D Känns fortfarande helt overkligt att jag har tagit körkort. Passade även på att hälsa på Ullis. Vi stod och kramades och studsade och skrek på hennes uppfart, hihihi! Jag har även varit en sväng till IKANO alldeles själv, det ni! Hehehe. Nu väntar jag bara på att få det riktiga körkortet så jag slipper gå runt med en tråkig papperslapp.

Nu måste jag hänga tvätten!

Det är vår nu hörrni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Brunch

WEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAG KLARADE DET!!!! Jag har tagit körkort! :thumbup: Whoop whoop!!!!!

Dagens middag

Färsk pasta, ytterfile med bacon, vitlök, örter, champinjoner creme fraiche och grädde :)

Operation

I måndags och tisdags hade jag fältstudie på operation på Vrinnevisjukhuset. Första dagen fick jag en ljumskbråckoperation, en pungbråcksoperation och en operation där de tog bort en metastas. Jag har varit lite orolig för att jag skulle börja må dåligt och svimma, för när man väl börjar må dåligt går det väldigt snabbt. Men det gjorde jag inte, inte en enda gång :) Det var väldigt farscinerande men lite konstigt att se på när en människas hud och buk snittades upp. Andra dagen fick jag vara med på tre operationer där de opererade bort bitar av prostatan. Så jag har verkligen fått se många snoppar :P Jag fick sätta sond på en sövd patient och även hjälpa till att ventilera en patient som skulle bli tubad och duka fram alla instrument som skulle användas under operationerna.

Snygg va ;)

 

Nu ska jag sätta mig ner och försöka hitta alla artiklar jag behöver till min rapportskrivning - booring!

Mys i Norrpan

Idag och imorgon har jag fältstudie på operation i Norrköping - väldigt intressant! När jag ändå är i Norrpan passar jag givetvis på att slagga hos Karran :) Vi har tagit en mysig vända runt ån där jag bland annat fick syn på en skräckslagen koltrast som jag skrattade gott år. Karro säger att jag är lättroad!? Hur eller hur så var det roligt i alla fall. Väl tillbaka i lyan blev jag bjuden på smarrig mat och jag bidrog med en flarra rött. När den var slut var vi sugna på mer men bolaget är stängt... tur är väl det, fniss!


Våååååååååååååårrrrrrrrrrrrrrrrr

Jippi! Nu har jag sett en massa skott på min klätterväxt på balkongen och på fläderträdet, alltså är det officiellt vår nu! Fast det tydligaste tecknet måste väl ändå vara att sopbilen har varit här och tagit bort att grus, eller hur!?

Om en liten stund kommer Michelle och William så då ska vi vara ute och njuta av det fina vädret har jag bestämt. Det är bra när man är barnvakt för då måste man aktivera sig så det små liven inte har så tråkigt. Testade att ringa till Heidi för att se om hon och Ludde vill komma förbi men det var ingen som svarade i andra änden. Tror nog att hon jobbar. Jag är ju inte känd för att vara ute i lång tid i förväg ;)

Ut i värmen och njut!

Rullerirull

Jobbade natt i natt så jag var lagom mör i kroppen när jag kom hem. Sov som en liten prinsessa :) Sen var det bara att hoppa upp och förbereda fika eftersom Marina och Josefine skulle komma över en sväng eftersom de inte kom på min födelsedag. Det var trevligt.

Sen for jag iväg med Johan en stund. Har kört tre olika bilar på mindre än två timmar! Men det gick bra. Vi har köpt en ny bil så det var premiärturen för mig bakom ratten på den. Den är riktigt skön att köra! När jag fått körkort kommer jag sno den så Johan får köra gamla Bettan ;)

Nu avslutas lördagskvällen med en film och godis. Yummy!!!!

Imorgon ska jag vara barnvakt till William och Michelle, mina små sötnosar. Det ska bli riktigt skoj eftersom det var så länge sen som jag träffade dem!

Puss!

Festen

Här kommer bilderna som utlovat från födelsedagsfesten!

Alla fina paket som jag fick av mina fina gäster

 

Jag och Heidi

 

Karro och jag

 

Systrarna

 

Fniss :P

 

Heidi och Thompa

 

Karro med sin drog - puder!

Partey!

Tjoho vad roligt jag hade i lördags! Fick jättefina presenter av mina underbara vänner :) Det kommer bilder från festen sen senare. Idag har jag varit och kört och efter det for jag in till stan för att shoppa upp pengarna som jag fick av Helena och Fredrik i födelsedagspresent. Det var inga svårigheter, hihi. Köpte en foundation från Make up Store eftersom den jag hade for i golvet grrrr! Detta köpte jag också, tack Helena och Fredrik.


Mat

Gårdagens middag bestod av pizza! Jag gjorde egen deg och tomatsås, resultatet blev väldigt bra tycker jag. Fick även godkänt av Johan ;)
RSS 2.0