Ont överallt!

Helt sinnes vilken träningsvärk jag har! Körde ett hårt ryggpass igår på 1½ timme och när jag kom hem invigdes hopprepet som jag köpte i vintras. Plågade mig igenom en kvart, svetten rann och vaderna kändes som två hårda bollar. Var nära på att få kramp. Vaknade upp idag med skaplig träningsvärk i ryggen och en plågsam i vaderna. Just nu trippar jag runt på tå här hemma....

Slutsats - hopprep är väldigt effektivt och jävlar vad man måste varit tränad som barn!

Fredag!

Ja för mig i alla fall, jag är ledig imorgon och sen jobbar jag helgen.

Idag har jag varit på smärtutbildning hela dagen. Det var mycket intressant och lärorikt och så en massa god mat och fika på det. Våra patienter lider ofta av smärtor som är svåra att få bukt med så därför är det extra viktigt att vi har kunskap om hur vi bäst behandlar dem. Och tro mig, det finns en uppsjö av strategier!

Avslutade dagen med att sola sen blev det en kall cykeltur hem. Längtar sååå till värmen som de flesta andra och som tur är ska den komma till oss nästa vecka! Känns som man vill dränka sig i solsken!

Ny sadel?

Japp det blir en ny sadel... som sitter på en ny cykel! Jag skulle bara "titta" lite på vad det fanns för cyklar igår, Johan följde med. Det slutade medatt jag hittade en cykel som jag provcyklade och blev fast direkt. Konstigt, när Johan har ett finger med i spelet köper jag alltid mer än jag tänkt mig. Men får väl passa på nu när man har levt ett fattigt studentliv tidigare och nu innan man har villa och barn ;) Jag är i alla fall hur nöjd som helst. Prutade ner priset lite och cykel utrustas även med skärmar, pakethållare och lås. Samlar även in vuxenpoäng genom att be om att få med en hjälm också! Det är nog lika bra, lär ju inte gå sakta direkt med denna racer...
 

Måndag

Fegade ur imorse när jag såg hur kallt det var ute... tog alltså bilen till jobbet. Men imorgon ska jag cykla, går kväll och ska träffa Linda för en sväng på stan innan jobbet. Så då sparar jag in både på bensin, parkering och stress över att inte hitta någon parkering på jobbet eftersom det alltid är fullproppat med bilar på eftermiddagen.

Var på brandutbildning idag och det var både roligt och lärorikt. Vi hade även fullt med sköterskor idag så jag fick vara utöver. Passade mig perfekt eftersom jag var lite seg. Skickade lite mall till mina studenters lärare för att berätta hur det gick på mittbedömningen som jag hade med dem förra veckan. Känns konstigt att jag har det ansvaret, men det går bra.

Efter jobbet blev det ett ryggpass och det gick riktigt bra. Nu blir det soffhäng resten av kvällen!



Söt bild



Resultatet av ett par års slit









Vår?

Vågar man hoppas på att våren börjar nalkas? Har hört att mer snö är på intågande... Aja, just nu mår jag i alla fall toppen! Blir så glad av solens värmande strålar. Att jag även är 3-ledig gör ju saken ännu bättre.

Har dammat av cykeln och tog första cykelturen till jobbet igår. Det gick bra men det känns att man inte är van. Hela röven känns som ett enda stort blåmärke... Ska se mig runt om en ny. Johan tycker att jag ska köpa en ny cykel. Han är nog lite trött på mitt gnällande över växlar som inte fungerar som de ska... Får se, ska kika lite på nätet.

Igår blev det solning efter jobbet och jag börjar äntligen bli lite brun! Och då jämför jag bara med mitt bleka jag för jämför jag med någon annan ser jag fortfarande ut som ett lakan. Har köpt en ny brun utan sol och jag är kär! Den är som en olja som man sprayar på och sedan smörjer in. Fint jämt resultat och det gick väldigt snabbt och utan kladdkänslan.
Köpte även lite nya baströjor, man fick tre för två på Stadium. Mycket bra. En anteckningsbok till kameran fick jag också med mig hem.
Det bästa av allt var en fika med Christin! Massor med mysigt prat och självklart en chai latte.





RSS 2.0