Torsdag

I morse släpade jag mig ur sängen för att sedan möta min grupp på US för att fixa det sista med vår rapport. Det är mest lite finlir kvar på den så det blev mycket prat om annat. Vår handledare är bara för rolig, idag skrattade jag så tårarna började rinna :) Hon kör med mycket ordvitsar: "Ett tag jobbade jag på patologen, men jag var inte likgiltig för det!" Haha, hon är verkligen helskön. Alla situationer och meningar som man kan klämma in en ordvits i gör hon det. Idag berättade hon att hon hade ett förflutet med bränder. Första förhöret var när hon var 7 år! Sedan började avdelningen som hon jobbade på brinna och hon var den sista som hade lämnat den så även då hamnade hon i förhör hos farbror blå :P Det som jag skrattade så mycket åt var när hon berättade om en personalfest som hon varit på. Alla skulle vara utklädda och hon valde att klä ut sig till en semla....! Haha, hon tog en papperssäck som hon drog över sig som en klänning, samlade ihop säcken längst ner och drog upp den till skrevet så hon blev rund och fin som en semla. Detta matchades med ett par vita strumpbyxor, bomull runt halsen och en hatt i papp. När hon var på festen skulle hon tända en cigg när någon plötsligt öppnar ett fönster och lågan på tändaren far iväg och får fatt i bomullen vilket leder till att hon blir en semla on fire! En gentleman slängde en gardin över henne så hon slocknade och till oss säger hon "Undra om han bar smoking...!" Hon får verkligen allt till att bli ordvitsar. Sedan berättade hon att det var många som tittade när hon satt på akuten som en utbränd semla med en höggravid arbetskamrat som var utklädd till en tjock clown :D

Efter plugget var det dags för gymmet och det gick kanoners idag! Tog tyngre på allt och det är jätteroligt när det går bra. När jag kom hem var jag hur hungrig som helst. Det fick bli quinoa med champinjoner, paprika, bacon, lök, vitlök och en dressing gjord på yoghurt. Det var riktigt gott!

Sjusovare

Mix ääääälskar sin rottingfåtölj!

Present!

Lovade ju att jag skulle lägga upp bild på det fina paketet som jag fick av Johan igår!


Kasper är galen i presentsnöre!


Det var en jättefin tavla som jag har gått och suktat efter! Jippi!!!


Nu pryder den vårt vardagsrum - Vackert!

Grattis till MIG!!!!

Tjohooo! Igår fyllde jag 25 år och det var sååå härligt! Egentligen fyllde jag 28 med det är ju inte så viktigt...
När jag kom hem stod det ett megapaket innan för dörren :D Min rara, fina kille hade varit och shoppat till mig, jippi!!! Lägger upp bilder på det sen för nu måste jag sätta igång och baka så att gästerna som kommer idag har något att snaska på.

Ferrari i Dumle

Efter praktiken åkte älsklingen och jag och åt lite lunch sen styrdes bilen mot Tornby. Vi tittade lite på tavlor, söker en stor och vacker som kan pryda vårt vardagsrum. Köpte persienner till köket och sedan förgyllde vi IKEA genom att gå in där ;) Köpte mig en bokhylla som jag pratat om.

Johan lagade mumsig middag - hälleflundra med duchessepotatis och tzatziki. Jag är inte direkt överförtjust i fisk men det var riktigt smarrigt! Tur det med tanke på att en bit på 400 gram kostade runt 100 riksdaler...!

 

Efter middagen laddade vi upp med en massiv godisskål och tittade på The black swan.

Den var inte alls så bra som jag trodde :/

Fullt ös!

Idag gick jag kväll men fick sluta tidigare eftersom det var så lugnt, skönt! Blev glad eftersom jag då fick chansen att se finalen på Let´s Dance. Nu väntar jag bara på att få se hur röstningen gick men funderar på om jag ska kolla resultatet imorgon eftersom jag ska till praktiken imorgon och måste gå upp kl: 5.20....! Härlig lördag eller vad säger ni? ;)

När jag har slutat imorgon ska vi ta en sväng till IKEA så jag kan köpa mig en bokhylla. Blir vi färdiga med kontoret imorgon så lägger jag upp en bild.

Vad ska ni hitta på i helgen????

Ränderna går aldrig ur...

Från att ha pratat lite löst om att byta sovrum och tapetsera har jag nu blivit färdig! Jag har tagit lite bilder från början till slut som jag tänkte bjuda på.


Hm, hur ska detta sluta?!?!


Spacklat och slipat


Sniffat, eller jag menar slipat! Hela lungorna fulla av damm


Tadaaaaa!!!!!!

Hej och hå!

Här har jag hur mycket som helst att göra å så får jag för mig att tapetsera!!?!??! Den här veckan har jag VFU sex dagar, phew! Är "ledig" på torsdag men den dagen är redan fullbokad med en massa saker att göra. Så det lär väl inte bli ledigt förns i mitten av nästa vecka. Hur ska jag hinna baka till min födelsedag? Kan man skjuta upp en födelsedag, eller kanske pausa tiden...? Frågorna är många men svaren är få!

Hur nöjd som helst är jag i alla fall med resultatet av tapetseringen. Det är vårt datarum som nu kommer bli sovrum. Jag såg i en inredningstidning för ett tag sedan att någon hade tapetserat åt "fel" håll å har velat göra det sen dess. Nu måste jag gå in och titta i rummet hela tiden och njuta. Imorgon ska jag försöka hinna med att ställa in alla möbler i respektive rum.

Slarv

Uj uj uj va länge sen det var som jag uppdaterade på bloggen! Har haft fullt upp i veckan med praktik och träning, får skylla på det.

Hur som helst så trivs jag jättebra på praktiken och det är väldigt spännande! Jag har placering på Neurokirurgen. Nästa vecka ska jag försöka boka in så jag kan få vara med på operation - spännande! Hoppas jag inte svimmar, fniss! Vore ju väldans pinsamt!!! Hittills har jag varit på avdelningen och postop. Skrämmande vad människor kan råka ut för...

Idag har jag varit hos Mia och Kaj och kollat på hockey och det slutade ju väl! som tur var! Blev även bjuden på god mat och lite öl, hihi vilket fredagslyx!

Nu börjar det bli dags att knoppa. Får se vad morgondagen bjuder på, ska träna och plugga sen hoppas jag att det händer något roligare. Ska försöka se till att få upp lite mer bilder från Idre resan också.

Kyss

Strålande sol, gnistrande snö

Vilket toppenväder vi har haft idag! Vi var ute tidigt i backen så vi fick njuta av fina, nypistade backar. Detta är bra för själen tror jag, men ännu bättre hade det varit om man inte hade behövt ha skolan i tankarna långt bak i skallen. Här kommer lite fler bilder!

Idre!

Nu har jag invigt backarna! Riktigt skojigt :D Bjuder på lite bilder från dagen.

Utanför stugan



Gänget


Kikar efter Johan


Flickorna var med en sväng i backen

SJ

Jahopp, längre än till Sala verkar det inte som jag kommer... Ett tåg har tydligen kört med ett trasigt hjul så nu måste de kontrollera hela den sträckan för att se så det inte blivit någon skada på spåret! De gör det med hjälp av en dressin så det lär ju ta ett bra tag. Har redan stått still en timme och mer lär det ju bli, tyvärr. Sitter här och tröstar mig med en Cola zero och fryser lite smått. Stackars mig ;)

Men men man ska inte klaga eftersom det är bättre att de kontrollerar att allt är safe! Fast lite tråkigt är det allt. Tur att jag har med mig datorn så jag kan sysselsätta mig. På förra tåget satt jag och pluggade så det får väl bli lite mer av den varan - alltid något positivt.

Sala ser rätt öde ut för övrigt...

Pling! "Vi har fortfarande inte fått någon vidare information, men vi återkommer så fort vi vet något mer."

Snacka om att jag vill ha en vrakmåltid när jag kommer fram, fast det kommer väl inte bli förns efter kl: 22. Tror att de flesta kommer sova i stugan när jag kommer fram. Kanske skulle man skrika ett "Hallå! Nu är jag här" när jag kommer in men då blir jag nog inte så populär eftersom det sover ett par söta små töser då.

Kram och kyss så länge!

Sj

Boka platsbiljett och res, medan möjligeten ges.
Med vår järnväg vart du vill. Snart finns den inte till.

Tag en tripp med 2:a klass - gratis vatten, bruna dass.
Om du kommer fram i tid, så fröjda dig därvid.

SJ, SJ, gamle vän. Konstigt att du lever än.
Men du ser rätt krasslig ut. Snart hörs ditt sista tut.

Unna dig en kafferast. Det finns smörgåsar i plast.
Dom har rest i många mil, men ligger ändå kvar.

Snart går hela linjen tom. Banvallsgruset går i blom.
Sista loket hostar till och stannar och står still.

SJ, SJ, ...

Lillasyrran

I morse kom Johans föräldrar och plockade upp honom för att styra bilen mot Idre. Kändes lite konstigt att bli kvar hemma när jag själv ska dit. Blev lite impad över mig själv att jag vaknade kl:8 en söndag och sedan gick upp ;) Men men, jag tog en powernap i soffan senare, hehe.

Testade att göra en läkemedelstenta och var klar efter ca. 40 minuter, fick alla rätt :D Hoppas att jag klarar att skriva tentan på 90 minuter imorgon så jag hinner med bussen. Det blir en del byten - 4 st! Först buss, sen tåg, tåg, sist buss. Det som känns lite trist är att jag får vänta nästan en timme på bussen som tar mig till Idre. Men när jag väl är där kommer jag njuta utav bara den :)

Idag kom Issa till mig eftersom hon ska ta hand om mina små raringar när vi är borta. Vi har haft lite syskonmys och nu blir det tv:n resten av kvällen.

Hon önskade pommes, kyckling och bea så det fick det bli


Fick den här söta skylten av Issa

Roligt

Magnus Betnér är verkligen min typ av komiker! Jävligt roligt det han säger och så rätt!!! Kolla här om ni inte har sett senaste avsnittet av RAW.

Min knasiga Kasper

 

 

Gulligt x två!

Igår kom Mia, Nora och Olivia på besök :) Jag bjöd Mia på kladdkaka och flickorna bjöd mig på gos och skratt :)


Olivia och Nora


Gos!

Traskande mys

Hoppade ur sängen för att åka in till stan och träffa Christin ♥ Innan vi träffades hämtade jag ut tågbiljetten som jag ska ha på måndag när jag åker till Idre. Har jag nämnt att jag ska till Idre förresten?! Hm, inte en aning men så är det i alla fall. De andra åker på söndag men jag kan inte åka då eftersom jag har tenta på måndag morgon... Lite surt att åka tåg och buss i över åtta timmar bara för tentan.

Jaja, frukost intogs på Espresso House - mumma! En smarrig smörgås och en chailatte


Söta Muffin


Efter fikan/frukosten gick vi runt i lite affärer och letade även efter olika second hand affärer men hittade inte den jag sökte. När jag ringde mamma för att fråga var den låg berättade hon att den lagt ner :( Inte konstigt att vi inte hittade den! Den sålde gamla fina bestick och andra fina prylar.

Köpte en fin top/klänning och en bit tyg som jag ska sy en top av :)

Blandade intryck

Klockan ringde 6:10 i morse och jag hade inte någon som helst lust att gå upp. Hade en viktig föreläsning på morgonen som fick mig att kräla mig upp ur sängen. Den var väldigt intressant men avancerad - lever, galla och pancreas. Här kommer ett smakprov från föreläsningen:


Efter föreläsningen hade jag möte med tjejerna som jag ska göra ett arbete med under VFU:n. Efter lunchen hade jag en föreläsning till med den var ju lika intressant som fågelbajs... Klippt värdelös!

Idag var det dags för ett konditionspass och jag bad verkligen om nåd inne i mitt huvud. Fy fan va jobbigt och tråkigt det var! Körde 40 min på Crosstrainer och skrapade ihop 6.2 km... Nästa gång kommer jag lyssna på en ljudbok så går det nog bättre.

Efter middagen åkte jag och sambon till Ikano och gick även en sväng på IKEA. Hittade ett par jättefina ljus som jag bara var tvungen att köpa. Sedan inhandlades det mat.

Nu har jag precis svullat i mig en semla och sitter och tittar på mina fina ljus :)

Orka!

Förstår inte hur jag kan va så trött?!!??! Känns som jag kan gå och lägga mig nu och sova tills imorgon... Tycker det är jobbigt när man kommer in i sånna här perioder men hoppas på att det går över snart. Blir nog bättre när våren väljer att titta förbi kalla Sverige!

Helt sjukt vilken fin vinter vi har haft! Förra vintern var också fin men kom väldigt sent. Denna vinter kom verkligen på en gång och har stannat kvar. Jag förstår att folk är trötta på vintern nu, det är jag med! Men våren kommer ju inte snabbare för att man gnäller. Vi har ju sluppit en massa slask och en regnig vinter i alla fall ;) Nu är det nog ungefär en månad kvar tills våren vågar titta fram och det kommer bli helt underbart! Då ska vi alla gå ut i vår vackra natur och njuta, eller hur? Om man inte tänker på de stackars pollenallergikerna...

Vad gutt det skulle va att krypa ner i ett varmt bad och sippa på ett glas rödvin! Tyvärr har jag bara det varma badet och ett tomt glas...
RSS 2.0