Rött!

Tjoho! Beställde en ny jacka igår. Jag blev kär så fort jag såg den :love: Hoppas den är lika fin i verkligheten...

En helg på landet

I fredags åkte vi ut till stugan. Det var jättelänge sen som vi var ute på landet så det var skönt att komma ut dit. När vi var där i torsdags för att sätta på elementen var det 0 grader ute och i stugan var det -3 :question:

På lördagen kom Karro och Henke och hälsade på. Det blev en kväll full av en massa prat, spel och lite dricka - mycket trevligt! Söndagen tillbringades i soffan med mera prat, kan det bli bättre?

I dag åkte vi hem och det är alltid lika skönt att komma hem även om jag trivs i stugan. Bara det att kunna gå på toa mitt i natten om det behövs och slippa springa ut i kylan och slå ner hönan i snön är guld värt!

Mix trivs som fisken i vattnet i stugan

Upptagen

Nu märks det att skolan har kommit igång på allvar för nu har jag inte så mycke tid över till bloggen :/ Igår satt jag hela dagen och skrev rent en massa anteckningar från veckans föreläsningar och fixade det sista med basgruppsarbetet. Idag har jag haft basgrupp och en föreläsning om kvalitativ metod. Väl hemma lagade jag mat - stekt falukorv med potatismos. Sedan bakade jag nya matmuffins, perfekt att ha med till skolan!!! Sedan kom Gunilla förbi på en fika - trevligt! Nu sitter jag här i soffan och funderar på att krypa ner.

Imorgon blir det mys med Karro-Barro - hon ska sova över hos lilla mig. Vem vet, jag kanske kryper ner hos henne istället för Johan :P

Den här gången hade jag i salami, fetaost, soltorkad tomat och färsk basilika

Aaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!

Herre jisses! Jag skulle behöva sitta med ett par hörselkåpor på mig här hemma :bigeye: De håller på att fixa till grannens toalett och bilar upp golvet!? Skaplig fuktskada det måste vara där inne!!!

Idag gick jag upp vid tio och sen åkte jag till gymmet, tränade bröst idag och tog i så jag blev blå eller jaa röd i alla fall. Körde bänkpress och klarade av 30 kg... inte så katigt men bättre ska det bli! När jag tvättade händerna förut klarade jag knappt av att trycka händerna mot varandra för att jag är så slut i armarna.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag förbereda mig för att åka till Heidi!

Vill komma iväg från detta nu!!!

Tjejfest!

Imorgon ska jag på tjejmiddag hos Heidi men jag kallar det för tjejfest ;) Det ska bli så himla roligt :D Nu funderar jag på vad jag ska ha på mig... Har inte så mycket att välja på känner jag, aja får se hur det blir.

Trött

Denna dag har verkligen varit fullspäckad! Gick upp strax efter sju för att åka till skolan. På morgonen hade vi läkemedelsräkning, kommer ha tenta i det vecka 10. Känndes rätt bra, förstod det mesta. Sedan var det kursråd där vi fick lite information om ett arbete som vi ska göra.

Lunchade hemma hos Karro och pratade en massa strunt. Var riktigt roligt och trevligt eftersom vi inte setts på ett tag och hon har varit sjuk.

Efter lunchen hade vi en föreläsning på fyra timmar! MEN den var hur bra som helst och jätteintressant! Alltid lika roligt när det är bra föreläsare. Den handlade om akut buk - akuta åkommor i buken.

Kom till stan vid klockan sex och gick till gymmet där Johan väntade på mig. Vi körde ett benpass och jag tror att jag hellre kommer vilja åka stjärtlapp nerför trappan i morgon bitti istället för att gå ner....

Kom hem efter halv åtta och lagade mat som blev färdig runt halv nio. Nu har jag ätit och duschat och sitter och skriver ut föreläsningsmaterial som jag ska ha imorgon sen är det väl bara att hoppa i säng eftersom klockan är tio och jag känner mig mer död än levande.

Dagens (kvällens) middag - kättfärslimpa med potatis och gräddsås.
Lägger upp receptet imorgon ifall det är någon som vill ha.

Protein m.m.

I stället för blommor gick vi på restaurang men sen vet ju älsklingen att jag älskar presenter så detta fick jag i alla-hjärtans-dag-present:



Detta ska jag smaska i mig efter träningen imorgon :)

Kladd i bunke

Denna dag började väldigt slött men sen tog det fart. Jag har städat ur hela klädkammaren vilket verkligen behövdes! Nu ser man golvet och det går att gå in och det luktar gott av skurmedel :) Efter det förberedde jag maten och sen bar det iväg till gymmet. Tränade armar idag och det gick bra. Nästa pass kommer det bli att träna ben vilket inte är så kul, särskillt inte dagarna efter. Väl hemma lagades det ägg ocg tonfiskgratäng - smakade hur gott som helst när man slitit på gymmet.

Nu har jag kört en maskin med tvätt och lagat matmuffins. Jag är lite seg i starten men när jag kommer igång så göra jag det ordentligt!

Test

Gjorde ett yrkestest som Sandra gjort på sin blogg. Dock verkar jag vara ganska mångsidig eftersom jag fick lika många svar på tre olika bokstäver. Detta blev iaf resultatet:

Flest B – Lyssnaren

Du är personen som dina kompisar alltid vänder sig till när de behöver berätta något i förtroende. Du har något som gör att människor känner tillit till dig. En bra lyssnare som ger goda råd först när någon frågar efter det. När du berättar något så förstår alla vad du menar, och du har något som gör att människor ser sig sedda.

Flest D – Entreprenören

Du är för det mesta en glad och pratsam typ. En tävlingsinriktad person som sällan ligger och funderar över livets mening. Du kan övertala nästan vem som helst, och ibland uppfattas du som alltför självsäker. Å andra sidan har du aldrig svårt för att leda en grupp, och fatta snabba beslut. Även om det inte alltid blir perfekt.

Flest F - Organisatören

Ordning och reda. Du har koll på varenda pryl som du har i ditt hem. Det finns inte ett gem som inte har sin bestämda plats. Med noggranna och väl beprövade metoder håller du ordning och reda på tillvaron. Att förändra för förändrandets skull har aldrig varit din melodi. Varför finns det inte checklistor för allt?

Slut

Det gick bra på gymmet igår och träningsvärken är ett faktum! Armarna ömmar lite grann men benen skriker åt mig och frågar va fan jag har gjort!? Jag känner mig lika stark som en sjuåring och har lika bra kondition som en 90-åring. När jag la på vikter fick jag en flashback om hur det var för ett par år sedan då jag tränade, det var lite högre siffror om man säger så... Men men, nu kan det ju bara bli bättre ;)

I morgon kör vi igen!

♥ Alla hjärtans dag ♥

Som Sandra säger ska man älska varandra oavsett om det är alla hjärtans dag eller inte. Men jag älskar att få älska så det väller upp ännu mer kärlek idag!
Puss till er alla!!!

Svettigt värre

Tjoho! Imorgon börjar allvaret - Johan ska köra musten ur mig på gymmet. Kommer inte kunna gå på flera dar....!

Gnistrande snö

Vaknade av att Johan kröp ner brevid mig i morse och mös lite. När han åkte en sväng till garaget parkerade jag mig i soffan och bara tog det lugnt, väldigt skönt att inte känna några måsten en lördag. Sedan blev det bad med allt vad det innebär sedan fixades det lunch. For sedan iväg mot Christin för att hämta mina nyinköpta skor som jag glömde hos henne igår. Sedan blev det en sväng till ÖB och sen en fika hos mor och far.



Nu har vi varit på Butterfly och ätit. Vi smygstartar lite på alla hjärtans dag :) Idag har jag kört 8 mil = bra! :thumbup:

En bild på min smarriga pizza

Mys i ettan

Träffade fina Christin idag! Det blev en sväng på stan där jag hittade en klänning på typ två sekunder... Christin köpte en sååå fin tunika som jag blev lite avis på ;) Efter promenixen på stan promenixade vi vidare hem till henne i snöblåste. Vi svängde ihop en smarrig pastasallad och det var första gången jag åt en pastasallad med spagetti, men pasta som pasta.

Väl innanför dörren fick jag mig ett gott skratt... Typiskt för Chris






Tillslut så!

I dag hade jag planerat att dagen skulle tillbringas framför datorn med en massa plugg... Det tog ett bra tag innan jag kom igång men tillslut tog jag mig i kragen och jag har hållt på ända tills nu :) Ska väl gå och borsta nubben och krypa ner.

Heidi

Igår tog jag bussen hem till Hedi. Vi kom fram till att vi inte setts sen november! :big eyes: Helt sjukt vad fort tiden går...

När jag klev av bussen stod Heidi och Ludde och väntade på mig. Ludde har blivit en riktigt stor kille som är full av charm. Det blev en dag full av mys och bara en massa prat - hur bra som helst! Ludde och Heidi gjorde en äppelpaj och det var riktigt gott. Jag älskar paj med massor av marsansås!!!

Jag fick de här jättefina hjärtformade örhängena i för tidig födelsedagspresent! Tack gumman! ♥

Älska tuttar!

När vi hade ätit for vi iväg mot Maxi, jag körde så klart ;) Det var helt tomt på folk i Tornby och det händer ju inte varje dag! Väldans skönt att kunna strosa runt och kika lite utan att det är folk överallt. Johan tycker dock inte att det är lika roligt när jag ska kolla på allt men idag klagade han inte :)
När jag gick där bland hyllorna fastnade min blick på något rosa.... En jättefin DISKBORSTE!!! Hahaha. Det var en Rosa Bandet diskborste så det blev ju ett bra köp. Tuttar är fint!

Myslördag

Nu är min lilla Karro här och vi har precis avnjutit en smarrig middag :) Nu blir det film!



Sååå tråkigt.... (NOT!)

Jippi, imorgon kommer men lilla plutta Karro!!! Stackarn har varit sjuk i feber och hosta och idag fick hon efter X antal timmar på sjukhuset veta att hon har lunginflammation :( Men jag har tagit på mig som uppgift att pyssla om henne imorgon så hon blir frisk snabbare. Vi har som sagt kommit överens om att vi inte ska se fram mot denna kväll för då kommer det hända något som gör att hon inte kan komma, tex att hon mår pyton...

Bjuder på ett par kort från när vi gjorde Norrköping eller Norrköping gjorde oss...!



Kvällens middag

Pasta med räkor, vitlök, kärsbärstomater, chili och babyspenat

Riktigt smarrigt var det!

Ledsen

Åh, vad jobbigt det är just nu! Min söta, goa gudson är inlagd på sjukhuset...
Ska hälsa på honom imorgon när jag slutat

Snabb som blixten!

Jisses vad denna vecka har gått fort! Bara en arbetsdag kvar sen är det helg - helt otroligt.

Dagen har tillbringats i skolan för att finslipa vårt arbete men det tog inte så lång tid. Nu är jag hemma och bloggar, tvättar och kollar på tv. Väldigt skönt att bara ta det lugnt!

Igår åkte vi som sagt till Valdemarsvik för att hämta min väska med dator och allt och jag körde både dit och hem. Det gick bra men jag tycker att det är lite jobbigt att köra i mörker när det kommer mötande bilar, det är inte så lätt att se vägen då. Men det är säkert något man vänjer sig vid. Jag kör så mycket jag kan nu och det är roligt att det går framåt. Snart är det nog dags att skriva in sig på körskola för att plugga en del teori och ta ett par körlektionen för att se så att jag och Johan inte missar något.

På lördag kommer Karro-Barro och har helgmys med mig! Johan har planerat middag och jag har shoppat lite ost och kex. Men vi har kommit överens om att vi ska ha tanken på att det kommer va lite trist för annars kommer det hända något så vår myskväll inte blir av.

Vad ska ni göra i helgen?

Segt

Idag hade jag basgrupp på förmiddagen och vi har jobbat på så bra att vi inte behövde sitta tiden ut :) Imorgon ska vi ses för att förbereda det sista inför seminariet vi har på fredag då vi ska redovisa.

När jag hade slutat träffade jag Fia och försökte hjälpa henne att registrera sig så hon får CSN någon gång men det var något knas... Sprang till bussen som kom. Varför springer man som en galning efter en buss och riskerat nästan livet när nästa kommer om 10 minuter!?!?! Jag har då inget bra svar på det för jag springer som en full brud snackar!

Väl på bussen ringer älsklingen och frågar om jag vill äta lunch med honom och självklart ville jag det! Det blev karré med potatis och äppelmos - så himla gott! Tror inte jag har ätit det sen jag bodde hemma. Efter lunchen blev det att hämta upp bilen som hade lämnats in för polering.

Nu väntar jag på att Johan ska sluta jobbet så vi kommer iväg till Helena och Fredrik! Det blev ett missförstånd, som jag inte orkar förklara och som ni säkert inte heller är intresserade av, min väska med dator och allt råkade bli kvar så vi måste hämta den. Vilket iof inte gör mig något eftersom det gör att jag får åka och hälsa på dem ;) Kanske ska råka glömma något annat viktigt idag när vi åker hem...
RSS 2.0