Galen katt!

Kasper är helt tokig i papperspåsar! Så fort det står en påse på golvet ska han hoppa i den. Sen ligger han i sin "grotta" och spanar på alla som går förbi. Ibland fastnar han med huvudet i handtaget på påsen så då ser man en papperskasse som springer genom hela lägenheten =0)

Jessicas 30-års fest

Michelle var lika glad som vanligt


Tyckte det var riktigt roligt att träffa min gamla barndomsbästis Marina

Resultatet

Dålig bild men så här blev blomman

Present

Håller på att göra en present till Jessika som fyller 30 bast. Känner att det är lite roligare att göra något och ge bort, det blir ju lite mer känsla bakom presenten då =0)

Här är början...



Skruffa

♥ Min supersöta lilla tjej börjar bli stor ♥

Tenta

Imorgon har jag tentan i medicinsk teknik och nervositeten börjar krypa sig på... Är så himla nervös för att jag ska få infusion eller blodtransfusion! Måtte det gå vägen detta!!!! Håll tummarna för mig nu.

Så här känner jag mig idag:

Måndag

Idag började min VFU och det har varit lika roligt som jag förvänatade mig. Har inte gjort så mycket idag mer än att iakta. La om ett bensår och tog några EKG. Men det är skönt att mjukstarta lite.

Nu har jag suttit och pluggat inför tentan på onsdag och det känns ganska ok, är bara lite rädd att jag ska missa något. Man kan ju det mesta men det är ju ett stressmoment att utföra ett moment när en handledare och två studenter står och observerar det man gör!!!!



Nu lägger jag plugget åt sidan och tittar på en film istället.

VFU

Imorgon börjar min VFU, jag ska vara på Johannelunds VC och det ska bli hur kul som helst! Sååå skönt att få slippa skolan ett tag. Mycke plugg kommer det bli ändå men det är skönt att slippa ha basgrupp. Nu ska jag ju få syssla med det som jag vill, jippi!!!

När vi var i Hjulsbro idag passade jag på att tvätta cykeln eftersom inte det blev av senast när jag skulle göra det. Nu är den så blank och fin och jag kommer svischa fram =0)



Jag är öm i mina fingertoppar... Var ju tvungen att klippa av mina naglar nu när jag ska ut på VFU :(

Söndag...

Idag har jag tagit en ordentlig sovmorgon och det var verkligen jätteskönt att få ligga och lata sig i sängen utan en massa måsten. Men så fort jag gick upp började ångesten krypa sig på..... Jag har tenta i veckan. Det känns som att alla pluggar hela tiden men jag orkar verkligen inte ha näsan i böckerna hela dagarna. Ibland undrar jag om de pluggar lika mycket som de skriver att de gör.... Känns bara som att det inte är så rimligt, aja skit samma.

Johan sitter och kollar på F1, skitkul!!! - NOT! Jag kan de flesta namnen på grabbarna som kör fast jag inte är ett dugg intresserad.

Dagen bjuder på tentaplugg och middag hos svärisarna i Hjulle =0)

Bilder från födelsedagsfesten

Födelsedagsbarnet


Söt-Christin och jag ♥


Systrarna


Fick en födelsedagspuss av bror


Självklart var musen med...

Trött idag

Idag är jag helt slut! Jag, Johan, mamma, pappa, Frans och Sandra har köpt en halv ko och igår levererades den. Jag, Johan, Frans och mamma höll på i 6½ timme med att göra färs och köttbitar av den. Jag kom i säng strax innan fyra i natt så idag är man inte riktigt på topp. Ska lägga ut en bild sen så känsliga läsare varnas ;)

Kissarna var ute ända tills vi kom hem så de är också trötta idag =0)

Ge mig sommarlov nu!!!!

Blääää vad jag är trött på att plugga hela tiden! Längtar så till sommaren. Även att jag troligtvis kommer jobba nästan hela sommaren så gör det inget bara jag får ta en paus från studierna. Har snart pluggat tre år i rad och har två kvar.... Men men, tiden går fort säger ju alla envist till mig, suck.

Idag har jag haft självstudier som det så fint heter. Säger man att man är ledig när någon lärare hör blir man genast tillrättavisad. Fattar inte varför de ska vara på oss hela tiden, räcker det inte med den stress som vi redan känner? Vi fattar väl att vi inte är lediga men har man inget schemalagt är det lätt att man kallar det för ledigt även om man vet att man har att göra hela dagen. SÅ var bara tvungen att få det ur mig.

Vid nio i förmiddags hoppade jag på cykeln och trampade iväg för att ta campusbussen till Norrkan. Jag och Sofia hade bestämt att ses för att öva medicinsk teknik på Clinicum. Vi övade på att sätta PVK, blodtransfusion, kateter och sond. Tror det var allt, Sofia glömde jag något???
På fredag har vi också självstudier så då blir det mer träning. Tentan är på tisdag nästa vecka.

Efter skolan tog kag en sväng förbi mamma och pappa. Helena var där och hon var barnvakt till Michelle och William, de små sötnosarna. Det blev lite fika och prat - mycket trevligt! En stund innan jag skulle hem kom Ullis så jag hann växla några ord med henne med. Det var bara Frans som fattades annars hann jag träffa hela familjen på samma dag och det är ju inte varje dag som det händer.

Johan fixade maten idag och det blev spagetti och köttfärssås - mycket gott men starkt! Ingen mat för Helena det ;)

Leffan var förbi och la in bilderna, som han tog på min födelsedagsfest, på min dator =0)

Under kvällen har jag varvat tv-tittande med att skriva om depression.

Nu måste jag nog gå och borsta gaddarna så hjärnan får vila ut sig till basgruppen imorgon så jag kan vara allert!

♥ God natt ♥

13 april

Lek med Julius

Boll boll boll boll boll boll boll boll boll boll boll boll boll boll
boll boll boll boll boll boll boll boll boll......

 

Jaaa, jag fick den!

Det var kul att jaga efter bollen

Han börjar bli en riktig fining


slö

Har varit duktig idag och pluggat en massa om depression och ångest. Väldigt intressant ämne! Det tog ett tag innan jag kom igång men när jag väl gjorde det så flöt det på bra =0)

När jag tyckte att det räckte för dagen ringde jag mamma så hon kom till mig efter jobbet och tog en fika - mys! Vi bara slöade över en kopp the och en smörgås, hur bra och avkopplande som helst.

Innan mamsen gick hem tog vi en promenix med Julius i det vackra vädret. Jag kände att jag var tvungen att komma ut en liten stund eftersom jag sitter inne hela dagarna när jag pluggar. Måste ju låta min kropp suga åt sig lite sol så den blir pigg och glad.

Nu sitter jag här och funderar på om det är något bra på tv....

Moder jord

Hmm, det är något som inte stämmer......


Snyft, jahopp!


Lugn lille vän, mamma ska rädda dig!


Euuuuuwwwwww! Alla som känner mig väl vet att jag hatar att hålla på med jord utan handskar!


Sådär ja! Väx och frodas nu i din nya kruka ♥


"KASPER, MIX!!!!! Vem av er är det som har vält ner min blomma!?!?!"

Modell för en dag

Idag har jag varit och blivit fotad. Det var Heidi som fick ett erbjudande om att ta med tre kompisar och bli fotad. Det var verkligen hur kul som helst!!!! Tack snuttan ♥

Vid tolv blev vi hämtade av en vit limmo på resecentrum som körde oss till Radisson där vi skulle bli fotade. Väl där blev man sminkad av en make up artist sen fixade man håret och bytte om sen var det dags att försöka posera som ett proffs, hehehe. Nae det var inte så farligt, fotograferna talade om hur man skulle göra.
Det var inte alls så pinsamt som jag trodde att det skulle vara.

Här kommer lite bilder från dagen

Effektiv

Dagen började med att jag tog ett bad och Johan bakade scones till fruskost. Vad ska jag säga.... de smakade... sådär! Det var nyttiga scones med en massa grejer i och det var inte direkt någon smaksensation.

Ända sen frukosten har jag hållt igång. Städa undan lite här hemma, sorterade tvätt, tvätta, hänga tvätt, rensa garderoben och nu sitter jag här och pustar ut. Känner mig riktigt duktig =0) Men det blir å resa på sig snart för om en stund piper tvättmaskinen om att den är klar så då är det dags att sätta igång en till tvätt.

Ikväll ska Johan och jag gå på bio och se Avatar. Många säger att den är bra så jag hoppas på det!

Presentkort - check

Nu har jag handlat upp de sista slantarna som jag fick i födelsedagspresent =0)

Lite nya tröjor


Ny myströja


Skulle köpt ett par gummistövlar men det var roligare att köpa dessa ...


Å så ett par sandaler till sommaren

Vår

Äntligen är den här!!!!!!!!!!!!!!!






















Senväg

När Anna och jag klev av campusbussen idag föreslog hon att vi skulle gå hem... Efter att jag fått fundera en liten stund så gick jag med på det. Nu var det så att jag tyckte att det var dumt att gå runt allt för att komma hem så jag föreslog att vi skulle gena över fältet....... Ja ni kan ju titta själva!

Men Anna var glad ändå =0)

Många skratt blev det!

Nästa gång tar vi gångbanan Anna, såvida det inte har torkat upp ;)

Påskmiddag

I går åt vi påskmiddag hos mamma och pappa. Det blev lite sent men det var för att mamma jobbade hela helgen stackarn. Det var i alla fall hur gott och trevligt som helst.

En bild säger ju mer än tusen ord sägs det ju så här kommer det några =0)

Dukat och klart

Michelle leker

Grabbarna-grus väntar på mat

Pappa fixar omelett

Lilla Julius har blivit av med familjelyckan...

Bus

Jag ska vara ärlig och säga att överkastet som vi har inte åker på sängen särskilt ofta... =0)
När det väl händer blir kissarna stormförtjusta! Fattar inte varför de tycker att det är så mycket skönare att ligga i sängen när det är ett överkast på?!

Kasper och hans älskade mus tittar på något =0)

Söndag

När jag hade gått upp i morse ställde jag mig och gjorde en äppelpaj för Johans mamma, pappa och mormor skulle komma och fira mig =0)  Det var riktigt gott med äppelpaj, självklart hade jag Ekströms marsansås till ;)

När de hade åkt stack vi till Ikano och tittade runt lite. Jag hittade ett par skor som jag tyckte om så det blev å köpa dem för ett av presentkorten som jag fick när jag fyllde år. Johan köpte en jättefin tröja på MQ från Bondelid. Efter Ikano tog vi en sväng till Norrkan. Hittade en söt tunika på Gina tricot som jag köpte.

Visst ger den lite sommarkänslor?

Den här fina tröjan fick jag av Johan i födelsedagspresent =0)

Kunde inte låta bli....

Påsk

Sitter i soffan och väntar på att Johan ska bli klar så vi kan åka till hans föräldrar och äta god påskmat. Hmm, undrar hur lång tid det kan ta.....

RSS 2.0