Kattens dag

I helgen var det kattens dag och jag glömde helt bort att köpa något gottigt till dem så därför gjorde jag det idag istället. Köpte blötfoder till dem och det tycker de är smaskens, de får ju nästan bara torrfoder annars. Kasper är väldigt kräsen när det gäller mat men den här maten verkar som att det gick hem :) Fniss, Mix fick lightfoder.

Har ni firat era missar?!

Dagens middag

Testade en ny maträtt idag - kasslergratäng. Det var jättegott så det kommer jag göra igen, dock kommer jag ändra lite i receptet.

Receptet ifall ni vill testa:
4 portioner

600 g kassler
1 gul lök
1 liten burk krossad ananas
4 dl grädde
0,5 burk tacosås
Riven ost

Gör så här:
Skär kasslern i bitar och lägg i en ugnsfast form. Skär löken i skivor och lägg ovanpå kasslern tillsammans med ananasen. Blanda grädden med tacosåsen och häll över kasslern. Strö riven ost över.

Grädda i 20 min i 200 grader. Servera med ris.

Ändringarna som jag kommer göra nästa gång är att jag kommer ta stark tacosås och vispa grädden lite så såsen blir lite tjockare.

Måndaaaag!

Startade dagen med en arbetsintervju som gick kanon! Det är avdelningen som jag jobbade på i somras och chefen sa att kollegorna talat gott om mig och att de gärna vill att jag jobbar hos dem i sommar. Vad glad man blir när man får höra sånt :) Var på en annan intervju i fredags och det är på en mottagning. Jag ska få svar från dem i veckan. Jag känner mig så kluven om jag måste välja. Avdelningsjobbet är sämre arbetstider men jag kommer lära mig massor och jag känner personalen, mottagningsjobbet känns spännande och jag kommer ha mina egna patienter och det är jättebra arbetstider men mindre utmanande...
Kan inte riktigt förstå att jag kommer vara färdig sjuksköterska i juni!!! Fy f*n vad läskigt :S Man är så rädd över att göra fel.

Rensade hjärnan med ett gympass och nu är jag på väg till skolan för ett åhörarseminarie.

Hoppas du får en bra dag!

Besök

Vi hade finbesök i helgen. Mix var givetvis framme för att "hälsa" på gästen... Försökte ligga platt och smälta in i gräsmattan men det gick väl sådär, han blev sedd på en gång :)

Första advent

Helgen avslutades med första adventsfika hos mamma och pappa med de flesta i familjen. Riktigt mysigt och massor med skratt. Härligt eftersom det var ett tag sen som vi alla träffades.

TokMichelle gör grimaser :)

Kärlek

Igår firade Johan och jag åtta år

Träning

Har kommit in ordentligt i träningen nu och tycker det är jättekul! Idag har jag kört fjärde passet för den här veckan. Jag märker även stor skillnad på styrkan, det har inte tagit många veckor att bli starkare nu när jag kört mer intensivt. Snart kanske jag ska ta fram måttbandet igen för att se hur måtten förändrats, mätte mig senast i maj tror jag. Vågen är ingen ide att gå efter eftersom jag gått upp i vikt nu när min kropp fått sig lite muskler ;)

Nu ska jag hem och svulla tacos :D

Pannkakor

Gottig middag!

Fjärilar

Ligger och slappar i Karros säng och laddar för intervjun som vi ska ha i eftermiddag. Åh, jag hatar att stå i centrum och prata med folk jag inte känner. Karro var så duktig och proffsig i måndags när hon genomförde intervjun så nu har jag lite att leva upp till... Brrrrr, läskigt!

Just det, råkade köpa ett par skor igår tihi.

Nä nu ska jag kräla mig upp och göra lite nytta.

Skön känsla

Började dagen med ett gympass, tränade axlar, triceps och mage idag. Har redan lite pirr i magmusklerna! Efter träningen blev det lunch med Johan, smaskig tacopaj. Nu ska jag plugga in lurarna i öronen och transkribera den första intervjun till vårt examensarbete :D Tjoho, så skönt att ha kommit en bit på vägen!!!

Idag åker min guldklimp Heidi till varmare breddgrader med sin bättre hälft. Hoppas du får det super gumman!!! Glöm inte det traditionella kortet till mig ;)

Förresten, fy vale vad dåliga ni är på att lämna kommentarer!!!!

Lördagen

Igår tog jag mig en rejäl sovmorgon bara för att jag behövde det och kände att jag faktiskt förtjänade det. Efter en väldigt sen frukost snörande jag på mig löparskorna och begav mig till spåret. Bättrade på min förra tid med några minuter men det kändes som jag skulle stupa när som helst. Med blodsmak i munnen och vimsigt huvud sprang/gick jag vidare medan tankarna på en blivande bättre kondition och en snyggare kropp cirkulerade i huvudet ;)

Sedan fick det bli en tur till affären för att komplettera kvällens middag och även köpa lite foder till en hungrig Johan som var i garaget.

Dagen avslutades med tapas och en film.

Idol

Johan spontanfixade biljetter till Idol idag så ni sitter vi i Cloetta Center och väntar på att få se vem som åker ut idag.
Vad pysslar du med denna fredag? Har du fixat freeeeedagsmyyyyyys?!

Hihihi

En kvinna går in på Konsum och plockar varor i sin korg. Hon väljer en liter mjölk, ett sexpack ägg, en förpackning apelsinjuice, ett salladshuvud, en burk snabbkaffe och ett paket bacon. I kön till kassan ställer sig en medlem av torgets A-lag bakom kvinnan. När hon så småningom lägger upp varorna på bandet i kassan stirrar mannen på dom. Medan varorna passerar kassören säger A-lagaren lugnt: - Du måste vara singel. Kvinnan blir förvånad över hans ord, samtidigt som hon blir nyfiken på hur han kan veta det - hon är mycket riktigt singel. Hon tittar på sina varor och undrar vad det är som avslöjar hennes civilstånd. Nyfikenheten tar överhanden och hon säger: - Du har faktiskt helt rätt. Men hur i hela världen kunde du veta det? A-lagaren svarar: - Du är skitful.

Blod svett och tårar

Jag försöker jaga bort känslan av att bli sjuk så idag har jag kört ett benpass på gymmet och en stund efter det jagade Jonna runt mig i spåret. Jag lovar, det kändes som om lungorna skulle sprängas och att jag skulle dö. Jag springer där och kämpar som ett djur o så kommer Jonna och springer med lätta fötter samtidigt som hon pratar i telefonen :S Snacka om diss mot självförtroendet!!! Men nu har vi sagt att vi kanske ska springa på lördag med. Ska försöka springa två gånger i veckan och så gymmar jag ju 3-4 gånger. Det blir nog bra det här om det håller i sig!

Nu ska jag läsa lite om kvalitativ metod, jippi....

Mys

Igår hämtade jag Michelle på dagis sen åkte vi och handlade lite fika innan vi åkte hem till Ullis. Eftersom jag inte hade hennes stol fick hon provåka på den inbyggda bilkudden som finna i bilden och det tyckte hon var spännande. Det var bara en tur genom samhället så jag tyckte inte att det gjorde något. Vi var visst lite långsamma för Ullis hade hunnit hem när vi klev innanför dörren. Det blev mycket mys och prat och det behövdes verkligen! Det är så sällan som vi lyckas pricka in så vi kan ses. Guuu vad jag längtar till skolan är klar så jag kan börja ha tid med vänner och familj igen. Hehe, fast då kommer jag väl skylla på att jag är så trött istället ;)

Pungsvett

Asså fy bubblan vad äckliga karlar är ibland! När jag var på gymmet idag så var det säkert fem stycken som jag såg som grävde sig i skrevet. Tänk om vi tjejer gick och kliade oss på hönan konstant eller drog i våra tuttar helt obehindrat. Nä oss är det lite klass på ;)

Aja, var bara tvungen att få det ur mig.

Seg och mittemellan

Är fortfarande helt slut efter helgen! Man är tydligen ingen ungdom längre... Igår blev en dag i soffan och en tripp med bilen och det var en lagom aktivitetsnivå för oss.

Idag har jag varit hos kära Karro och trixat lite med uppsatsen. Blev inte så jättemycket gjort, men det vi hade bestämt att fixa gjordes i alla fall.

Imorgon ska jag till tandläkarn och jag skakar i knäna redan :/ Var där förra hösten och fixade två gamla lagningar och nu börjar det göra ont i de två tänderna igen!!! Så antagligen måste jag göra om skiten igen, jag som är så spruträdd. Förra gången fick jag fem sprutor innan bedövningen tog på den ena tanden och tre på den andra :( Hoppas verkligen att jag inte behöver betala fullpris!

Nu är jag snart hemma i Linkan igen och då blir det ett ryggpass på gymmet.

Rockbåten

Nu är man hemma igen och kroppen börjar återhämta sig så smått. Hade jättekul!!! Mycket dans, skratt, dricka och annat roligt som gjorde resan toppen.

Ullared

Sitter i bilen på väg hem från Ullared. Har köpt lite julklappar till kidsen och lite annat. Blev bara två kassar men jag åkte mest för att jag tycker det är roligt att gå där och titta lite. Bilens säten värms av mig, Johan, mamma, pappa och Issa. Imorgon är jag ledig och ska passa på att fixa lite inför Rockbåten. Ska nog slå en liten plingeling till Heidi och se om hon har tid att ses, det börjar bli dags nu.
Nä, nu ska jag gosa lite med min kudde och räkna lastbilar.

Test

Jaaaaaa! Det funkar, tjohooooo! Jag har lovat Johan att jag ska sluta feströka och bara för att jag varit så duktig och ska hålla min motivation fick jag en ny mobil, en iPhone 4! Vilken härlig överraskning, tihi. Och det jag även är glad över är att jag nu kan blogga från mobilen :)

C-uppsatsskrivande + svullande

Ja jävlar, nu har jag ätit för en vecka framöver! Är hemma hos Karro och skriver på uppsatsen och laddar inför morgpondagen då vi har seminarie där vi ska berätta om det vi kommit fram till så här långt. Hoppas det går bra så vi inte blir sågade jämns med fotknölarna imorgon...

Nu blir det en dusch så man inte luktar usch sen blir det fiiiilm!!!!!!


Lunch


Middag


Karro förbereder efterrätt


Chokladmousse

Ja, så nu rullar jag typ fram!

Dödare än död

Välkommen hem till oss.....

Karro den lilla spjuvern!

Gick på en liten prommis för att införskaffa mjölk till vårt pluggte

Packad fakta

Är i full gång med att skriva C-uppsats och just nu är huvudet fullt med en massa fakta och "att göra grejer". Sitter på bibblan och har precis gått ingenom en bok och känner mig helt slut i huvudet. Det känns att det är fredag och att man har hållt igång hela veckan! Magen skriker efter mat och vill att jag ska värma på den rosa matlådan som ligger och trängs med andra studenters matlådor med diverse innehåll. Bibblan stänger om en timme och jag kan inte riktigt bestämma mig om jag ska leta efter nya böcker eller om jag ska säga tack och hej för idag... Tror att magen kommer vinna denna fight. Har ju faktiskt hittat en del som jag kan läsa på nätet så det är ingen risk att jag går hem tomhänt inför helgen. Helgen förresten, vad händer? Imorgon ska Johan på någon slags spelmässa i Stockholm över dan, själv ska jag nog sätta nålar och tråd i en klänning som jag budade hem på Tradera. Jag ska ha den på Rockbåten och den är hur fin som helst!!! Dock gjorde jag misstaget att inte läsa ordentligt på storlekarna så den är lite stor. Men det kirrar jag. Tänkte jag ska ringa till mor min och fråga om hon har lust att hjälpa mig. Det är ju lite svårt att nåla samtidigt som man har klänningen på sig.... Resten av helgen är blank och det kan vara skönt det med!

Nehepp.... mot den rosa matlådan då... kanske.... eventuellt

RSS 2.0