Sol!

Äntligen är det varmt och soligt! Känns som man är helt urlakad på sommarvärme och solstrålar så det behövs verkligen en påfyllning. Tyvärr sov jag bort mycket av dagen eftersom jag inte kunde somna igår men snart kan jag ställa tillbaka dynget igen, har bara två nätter kvar att jobba.
 
Åkte med Johan till gymmet när han slutde jobbet och sedan blev det middag på Gyllene måsten ^^
 
Har tagit en fotorunda idag med, jättekul! Katterna brukar tycka att det är spännande när jag går en tur i dungen så det blev en massa kort på dem. Inte så många på Kasper eftersom Mix elakingen jagade bort honom efter en stund, vilket jag fick med på bild. Sen tog jag såklart även kort på havet med vitsippor. Njuter i fulla drag nu!
 
Åker ju till Karro på fredag så då får kameran också följa med. Hon har jättefin natur där hon bor så det kommer nog bli en hel del kort, sen måste jag ju även ta kort på hennes nya pälsbollar.
 
Knäppte 125 kort på den lilla stunden som jag var ute... Men efter rensning blev det 56 kvar, så jag bjuder på några av dem.
 
 
 

Trööööött!

Fy vad jag är trött! Helt slut i kroppen och huvudet känns tungt. Är inne i nattperioden igen och hittills har jag sovit som en kratta efter varje natt. Den här veckan är ju extra tung efter det är fem nätter som ska betas av. Hoppas jag somnar som en gris när jag kommer hem! Ska åka och fira Leo imorgon men jag vägrar ställa klockan!

På fredag bär det iväg till kexet Karro, som jag har saknat henne! Det blir lite födelsedagsfest med hattema så i veckan måååste jag finna mig en hatt.



RSS 2.0