Fredagsmys

Idol på tv

 

Kärlek

I onsdags firade Johan och jag sju år :love: Han kom hem med en bukett med sju stora röda rosor åt mig.



Utekatter som blivit innekatter...

SLÄPP IN MIG!!!!!!!!

Fryser ju svansen av mig :bigeyes:

En uppsjö med bilder =0)

Idag har jag pluggat en hel del och är snart klar med mitt kompendie inför tentan som är nästa vecka på tisdag. Muffinsen Christin kom och pluggade med mig :)

När jag tog en sväng ut till köket satt Mix och hackade tänder och gav ifrån sig ljud (ni som har katt vet vad jag menar), denna pippi satt och käkade lite frusna bär från klätterväxten som växer på vår trapp

 

När jag slog mig ner i soffan fick jag syn på en jättefin domherre. Tyvärr hann jag inte ta ett bra kort innan den flög sin kos :(

 

Tyckte lite synd om pippina så jag fixade ett smörgåsbord åt dem

 

Kasper springer fram till dörren och ylar flera gånger om dan i förhoppningen om att snön har försvunnit och det är dryga 20 grader ute. Funderar på om jag ska ge honom ett par mockasiner och en dunjacka i julklapp.... Testade att sätta ut båda missarna i snön men de studsade in lika fort igen :)

 

Förra veckan var Heidi förbi ♥ Vi gjorde en pastasallad som vi friskt tuggade i oss

 

När Johan och jag kom hem efter en helg på sjön var Kasper heltokig och skulle stajla och visa vad han gick för. Han sprang runt som en tok i hela lägenheten och skuttade mellan alla möbler. Det hela slutade under mattan i vardagsrummet

 

Hittade lite bilder i mobilen på min lilla älsklingstjej :D

 

Hon har blivit så himla STOR!!!

 

I helgen var vi i stugan och mös. Det är så himla mysigt med stugan när man eldar i kakelugnen och vedspisen.

 

Mammas katt Gizmo kom och hälsade på oss i värmen

Mys

Ibland är livet härligt! Just nu sitter jag i stugan med min gubbe och lyssnar till knastret från brasan och dricker blossas saffransglögg.
Livskvalitet!!!
:rolleyes:

Min torsdag

Dagen började med att jag åkte till skolan så jag var där vid nio för att möta upp Karro (den bästa) ;) Vi satte oss i bibblan och drog fram lite böcker och satte igång att plugga. Efter det var det dags för lunch. Vi gick till Bomull där vi skulle ha föreläsningar. Tyvärr slutade det med att vi kom fram till att vi lika gärna kunnat sitta kvar i bibblan och plugga istället för att gå på föreläsningarna efter som de rent ut sagt sög getpung! MEN! Lika glad är jag för det eftersom det var de sista föreläsningarna för terminen :P

När jag kramat Karro och Kristina hej då bar det iväg till Campusbussen. Väl hemma i stan plockade Johan upp mig och vi åkte in till stan och käkade på Kebab Baren. Sedan var det dags att åka hem för att ta tag i de översexulla dammråttorna som förökat sig till ett otäckt antal!!! :bigeyes:

Nu sitter jag i soffan och funderar på om jag ska hoppa in i duschen eller om jag ska göra det imorgon...

Nu är det ca 40 timmar kvar tills vi drar från stan för att svänga våra lurviga på Rock-båten!!!!

Eeeeuuuuuwwwww!!!!

För ett par dagar sedan höll jag på att skita på mig när jag såg vad som var på besök i vardagsrummet!!!

Sååå stor och hur äcklig som helst! :-O


Jag hämtade förstärkning  :-d


Dock verkade det inte som om han tyckte den var god - han spottade
ut den flera gånger innan han tillslut åt upp den.
MEN! Mix är min räddare i nöden! :-)

Effektiv lördag

Jag satt uppe lite väl länge igår så det blev en ordentlig sovmorgon idag och jisses vad gött det var att få slagga så länge man vill! När jag väl piggnat till satte jag mig och skrev rent det jag skrivit om ateroskleros (åderförkalkning) och angina pectoris (kärlkramp). Letade även fram lite mer nyttig fakta och nu sitter jag här fem timmar senare och känner mig helnöjd med mig själv :-d

Nu ska jag nog förflytta mig från vardagsrummet till köket för att svira ihop lite tacos. Johan är fortfarande sjuk och ligger som ett kolli i soffan och tittar på F1 mellan tupplurerna :) Känner att den rackarn nog har smittat mig lite men jag känner mig stark! Men ska jag bli sjuk så får det gärna ske nu eftersom ROCK-BÅTEN är nästa vecka!

Bild från förra årets resa :cool:


Fettat

Kvällens räddning:

Trååååkigt!!!

Fy vilken tråkig kväll detta blev! Johan är sjuk så han ligger och sover och jag ligger i soffan och slöglor på tv. Har verkligen ingen lust att sätta mig och plugga, det ska jag göra imorgon. Jag ska väcka honom om en timme å då ska vi beställa pizza :) Hoppas att han piggnar till så han håller sig vaken ett tag då - JAG HATAR ATT VARA ENSAM!!!! Något har jag att göra sen iaf för jag ska titta på idol.

Dagen har i alla fall varit bra, jag åkte till Christin och hälsade på. Jag blev bjuden på en smarrig lunch och till efterrätt hade jag med mig wienerbröd :love: Massa kul och allvarligt tjejsnack blev det :)

Trevlig helg!

Det går bra nu

Små lätta moln
ser jag på din himmel,
din himmel som är blå.
Här är du nu min sommar med
små lätta moln.
Min kärlek har du sommar,
din himmel så blå.

Sommar vind, som en hind,
ta mej med, gör mej lycklig
ge mej solen.

Små gröna blad
ser jag på din hud
din hud i blomsterskrud.
Du kom ändå min sommar med
små gröna blad.
Du får en sång min sommar
du väckte min stad

Sommar vind, som en hind,
ta mej med, gör mej lycklig,
ge mej solen.

Humöret är på topp idag! När jag stod och väntade på bussen hem gick jag in på nätet och kollade om tentaresultatet om läkemedelstentan hade kommit och det hade det. Ett stort G uppenbarade sig framför mina ögon och jag kände hur jag blev alldeles varm inombords :rolleyes: Så himla skönt att man lyckades pricka in alla rätt så den tentan är avklarad. Nu ska jag njuta av det här över helgen sen ska jag ladda om och börja plugga till terminstentan.

Förresten så gjorde jag som jag hade tänkt idag, efter seminariet gick jag till bibblan och satt där och pluggade i fem timmar :) Sofia kom och gjorde mig sällskap och vi smaskade i oss lite kladdkana. Lite måste man ju få unna sig när man är duktig och pluggar ;)

Mjaha

Nu börjar jag känna mig stressad igen vad det gäller skolan. Terminstentan närmar sig med stormsteg och jag vill bara lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet när jag tänker på den. Men nu ska jag ta tag i det hela redan nu så man inte behöver känna sig sönderstressad när det bara är ett par dagar kvar tills det är dags.

Imorgon har jag bara ett seminarie på schemat så jag tänkte att jag ska stanna kvar i skolan efter det och plugga. Det är så mycket lättare att vara effektiv när man sitter i bibblan än när man är hemma. Få se om man kanske kan få lite pluggsällskap av töserna :)

På fredag ska jag träffa min muffins - Christin! Det var så länge sen så det ska bli riktigt trevligt! Sen på kvällen har Johan bestämt att vi ska äta pizza, vilket var en trevlig överraskning.

Är det någon mer än jag som börjar känna av tröttheten som mörkret för med sig?

RSS 2.0