Fullmåne

Har ni sett vad fin månen är inatt? Sjukt hur allt fungerar egentligen, jag menar med jorden, månen, hur allt snurrar runt och bara fungerar. Kanske inte ska gå in så djupt på det när kropp och knopp lider brist på sömn.

Idag har jag varit med i en actionfilm! Eller ja, det var ju en dröm men jag var hur cool som helst. Kände mig som värsta GI Jane med pickadoll, fräna sexiga kläder och ja you name it! Allt var hur ballt som helst innan jag vaknade av att någon av katterna stod och krafsade på golvet över en fläck på golvet som skulle döljas för mig... Fast det var kanske lika bra eftersom jag precis hade blivit skjuten i halsen och det pumpade/sprutade blod från sidan av halsen (precis som på film). Jag kanske snarare ska vara glad över väckningen då jag troligtvis inte hade så långt kvar.

Linda (som jag jobbar med) och jag har bestämt att vi ska åka in till stan när vi slutar. Vi ska nämligen utsätta våra bleka, soltörstande kroppar för lite solariestrålar. Det kommer typ bli som när Sandra och jag solade när vi var yngre: Sandra/neger och Rebecka/gris... Tur att det går att ställa in tiden på solariet eftersom vi inte lär vara så pigga.

Träningen blir lite lidande när jag jobbar natt :( Men idag tränade jag med Johan och då kan man ju trycka på lite extra eftersom man får lite hjälp. Det blev ett tricepspass med ett par axelövningar och jag ser fram emot kommande träningsvärk :)

Nehe, detta får nog räcka för den här natten. Puss puss

Natt hela dygnet, typ.

Är inne på min fjärde nattvecka av fem och är mer död än levande. Två veckor går an men detta är rent av fördjävligt! De nätter jag är ledig kan jag såklart inte sova vilket i sin tur gör att jag givetvis inte kommer upp på morgonen. Så mitt liv är som en dimma nu. Har dock kommit på hur jag ska göra för att komma upp - Helena får agera min väckarklocka :) När jag vill komma upp säger jag bara vilken tid jag vill upp så är hon så gullig och ringer mig.

Idag var det Linda som fick väcka mig. Det blev en liten senare lunch på stan och lite shopping. Vi körde på lyxstilen till lunch och beställde in oxfilé ^^ Köpte mig ett par byxor till sommaren - dr. Denim ett par vita. Hur sköna och fina som helst. Jag har ju krympt lite i storlek så det fick bli storlek small :) Köpte även fina ugglelyktor och en fin tröja. Är ju på jobbet så jag kan inte lägga upp bilder eftersom det bara funkar när man är uppkopplad på bredbandet :/ Dåligt!

Jag får försöka lägga upp inlägg när jag har det lugnt på jobbet under nätterna för att hålla bloggen vid liv.
RSS 2.0