Krångel

Skrev ett inlägg igår och la upp lite bilder men blogg.se verkade inte funka för inlägget kom inte upp hur många gånger jag än försökte. Jag ska göra ett nytt försök imorgon för nu är jag helt slut, det var massor att göra på jobbet idag och så var det hur stressigt som helst. Känns som ryggen ska gå av på mitten. Hoppas på att det är lite lugnare imorogon.

Sov gott!

Trött i kroppen

Igår meckade Johan lite med en gammal moppe som mamma fått av Benny för länge sen. Den har stått ute i deras lada och har inte gått att få igång, men Johan som är duktig på att fixa med allt som har en motor lyckades få igång den igår. Det såg rätt skoj ut när han åkte runt på den i haden - moppen syntes ju knappt!!! Sen kom Johan på den briljanta idén att jag kunde ta moppen till Vikingstad och sedan ta pendeln till jobbet. Så så fick det bli.
   Idag har jag städat 16 rum och bäddat rent i typ 15 sängar.. Jobbigt värre, så nu är jag helt slut. Men imorgon är jag ledig så då ska jag ta sovmorgon, jippie!
   Moppen vibrerar en aning om man säger så, detta gör att man efter en stund måste släppa ut lite gaser =0) Det verkar som om de lockas fram av vibrationerna. Hehe, när jag åkte hem förut var jag tvungen att gå på dass....
   Nu håller Johan på å duschar i våran fina dusch som han har byggt med hjälp av tre vattenkokare, en 25-liters dunk och en pump. Det är tur att man har en så händig kille så man kan ta en härlig dusch även ute i stugan. När han är klar så ska jag duscha sen ska vi gå ner till mamma och pappa och ta ett par öl och prata lite strunt - en fin avslutning på fredagen.
   Imorgon ska vi åka och fira Kim, han fyllde egentligen igår men vi flyttade fram firandet eftersom det var begravning. Sandra berättade att Kim hade sagt att han kunde hålla farfar i handen på begravningen eftersom han skulle va ledsen och att vi kunde fira honom någon annan dag. Gulligt eller hur?!

Nu är det min tur att duscha!!!

Morgondagen

Är i stugan nu och det har inte bivit av att jag har bloggat.
   Började på nya jobbet igår och det gick bra, verkar vara trevliga och roliga människor som jobbar på det där stället. Men imorgon är jag ledig för då ska jag på farmors begravning, usch det känns inte alls bra. Hoppas att pappa inte kommer må allt för dåligt men han verkar klara av det ganska bra än så länge.
   Nu ska jag nog försöka sova lite.

Lista

Snodde listan från Sandra =0)

Vem pratade du med senast? - Helena
När steg du upp idag?  - 9.40
Är du kär för tillfället?  - klart jag är, kommer alltid vara kär i Johan
Tycker du att du har bra vänner som du kan lita på? - de flesta iaf
Nämn en positiv egenskap hos dig - omtänksam
Nämn en negativ egenskap hos dig - lat ibland

Hur lång är du?
- 173 cm
Har du haft sex med fler än tio personer? - nej
Har du frågat ut en kille på dejt någon gång? - nej
Ta din mobil, bläddra ner till femte sms:et och skriv vad det står - Okej, jag ska strax lägga mig så får jag se hur länge jag sover. Hör av mig om jag är vaken o kan komma och hämta dig. Kram
Bästa tv-serien? - Cityakuten
Vilket land skulle du vilja besöka med dina vänner? - Grekland

Nämn tre heta kvinnliga modeller/skådespelare/artister
- Angelina Jolie, Natalie Portman, Scarlett Johansson
Nämn tre heta manliga modeller/skådespelare/artister - Matthew McConaughey, Vin Diesel, Wentworth Miller
Bästa låten Sean Paul har gjort? - har inte lyssant något direkt på honom så det kan jag inte svara på
Är du nöjd med ditt namn? - Ja, det är jag verkligen
Vad tar du på dig när du ska ut och skaka loss på dansgolvet? - Jösses det är jätteolika, men något som jag känner mig fin i och som jag trivs i

Anser du dig själv som attraktiv? - Haha, det beror på vilken dag man frågar mig
Hur pass viktig är personlighet för dig? - väldigt viktig
Hur lyder ditt motto? - var dig själv det finns redan så många andra
Vilken skostorlek har du?  - 39
Korta eller lång naglar? - beror helt på men jag tycker det är fint med lagom långa, välvårdade naglar
Om du får välja en färg på klädesplagg du alltid skulle ha, vilken hade det varit då? - oj! kan jag inte svara på

Är du svartsjuk av dig i ett förhållande? - njae, i sund mängd
Hur många barn skulle du vilja ha? - två tror jag
Tv eller musik? - musik
Vilken låt hörde du senast? till dom ensamma
Vilken fin komplimang fick du senast? kommer jag inte ihåg
50 cent eller Snoop Dogg? - ingen av dem

String eller hipsters? oftast hipsters men gillar även string
Vilket är ditt drömyrke? Barnmorska
Om du gått på en galapremiär och fått träffa på en massa kändisar, vad hade du valt att ha på dig då? - en vacker klänning
Välj en känd svensk person som du hade velat träffa - öhhh, vet ej
Har du någon gång blivit mobbad? - Ja
Vad har du gjort idag? - Varit i Göteborg och sedan tagit tåget hem

Vad har du för yrke? - Städerska och frukostvärdinna
Tycker du själv att du är svår att umgås med? - nej
Är du en öppen människa eller tillbakadragen och kylig? - ganska öppen
Skulle du kunna kalla en nära vän för hora om du tyckte han/hon var det? - nej, det är inte ett ord som man använder till en nära vän
Vilken affär handlar du dina kläder på? - det är olika
Kaffe eller te? - urk för kaffe men te är gott

Ensam

Nu har jag kommit hem från Göteborg efter att ha åkt tåg i fyra timmar, känner mig helt mör i kroppen. Känns lite trist att få åka hem ensam medans de andra stannar kvar en natt till men tyvärr var det ju tvunget att bli så eftersom jag börjar på nya jobbet imorgon. Det är lite pirrigt och känns spännande inför imorgon. Hoppas att det är roliga arbetskamrater och att jag klarar jobbet bra =0)
   Igår gick jag och Mia på Liseberg medans grabbarna var på AC/DC konserten. När vi kände att vi hade åkt tillräcklig tog vi spårvagnen mot vårt hotell och gick sista biten. Hotellet var föresten en båt!!! Trodde att de andra drev med mig när de berättade det för mig på vägen ner hehe. När vi gjort oss fina bjöd Mia på vin och annat gott sedan gick vi in till stan och åt en väldigt sen middag på en restaurang. Sen satte vi oss på en krog och pratade och hade trevligt och väntade på killarna. Idag blev det en promenad i stan sedan var det dags för mig att gå till stationen och invänta mitt tåg.
   Lägger nog upp bilder från resan imorgon, kommer inte ihåg om jag fick med mig kameran eller om den är kvar i hotellrummet och nu är jag för lat för att gå och se efter.
   Ska nog ta ett bad och sedan lägga mig i sängen och läsa lite.

Saknar dig älskling...

Midsommar

Det firade vi på landet, i mammas och pappas stuga.
   På morgonen kom Ullis ut till vår stuga för att hämta mig, följde jag med henne till sjukan med Michelle för att göra rutinprover. De vägde, klämde och kände på tösen och sen tog de även lite blod från henne =0(  Hon var jätteduktig, sa inte ett knyst när doktorn satte en kanyl i handen på henne! Hon blev arg efter att kanylen var borta för att doktorn klämde på handen för att förhindra att det började blöda efteråt, lilla knasbollen då.
    Vi försökte hinna med ett hörseltest också men det missade vi tyvärr så Ullis får åka och göra det nästa vecka istället.
   När jag kom tillbaka till stugan gick jag över till mamma och pappa för att hjälpa till att göra iordning inför firandet.

Jag och Issa fixar midsommarstången medans Leo tittade på och övervakade vårt arbete.
Issa tyckte det var lite snuskigt att midsommarstången symboliserar ett manligt könsorgan =0)


Johan och Frans satte sin prägel på stången...


Dagen fortsatte med god mat, tipspromenad och dans runt stången, på kvällen blev det lite dricka och bra musik.
   När klockan började närma sig halv ett var jag så trött så det var dags att styra stegen mot vår stuga och nanna kudden.
   Vaknade runt klockan tio och då gick vi till mamma och pappa och åt en smarrig frukost. Efter det gick vi tillbaka till stugan, jag var jätteduktig och storstädade hela stugan och Johan sov.....
 
Skruffa sov gott i sin fina vagn


Nu sitter jag nyduschad och insmörjd med brun utan sol eftersom jag typ inte har en tillstymelse till pigment, grrrrr! Men men, det är ju tur att man kan göra något åt saken i alla fall.
   Imorgon bär det av till Göteborg!!!! Då ska jag och Mia gå på Liseberg och grabbarna ska gå på ACDC konserten. Så nu ska jag nog gå och packa ner allt som jag ska ha med mig och sen sova så jag är pigg imorgonbitti.

Hoppas att solen skiner imorgon!!!

stugan-Ikano-Vikingstad-Citygross-stugan

Imorse kom Helena ut till stugan och åt en sen frukost med mig, sedan piffade vi upp oss lite för att åka in till den stora staden. Vårt mål var Ikano! Väl där så sprang vi runt i alla affärer som hade babykläder och jösses vad mycke fint vi hittade. När vi hade handlat färdigt till Michelle gick vi in på IKEA och åt middag, drumsticks med pommes och bearnease blev det - gott!
   Helena skulle inhandla en garderob till sitt hem så det blev nästa mission. När vi hade klurat ut hur många hyllplan, trådbackar, skohyllor m.m. gick vi för att lasta på allt på vagnen och det blev en hel del kan jag lova.
   När vi skulle lasta in allt i bilen satt det två a-lagare och hejade på oss. Man fick ta i för kung och fosterland för att få in den förbannade garderoben i bilen. När allt var på plats satt jag ihoptryckt i baksätet med endast en hand tillräckligt fri för att kunna röra den.
   Nästa anhalt var i Vikingstad för att lämna över de fina presenterna till Michelle och Ullis verkade bli väldigt glad.
   Min mobil ringde och det var Johan som sa att jag fick gå ut för han, mamma, pappa och Issa kom och hämtade mig så vi kunde åka till Citygross. Där handlade vi all mat som vi ska ha till midsommar och lite annat gott.
   Nu sitter jag i mammas och pappas stuga och pustar ut efter allt farande fram och tillbaka, ska nog ta mig en San Fransisco - mums!

Trevlig kväll på er allihopa!!!

Vilken sötnos

I förmiddags ringde Ullis till mig och sa att hon och Andreas var på väg till mamma och pappa, så om jag ville se tösen var det bara att jag kom dit. Och gissa om jag fick på mig kläderna fort. Med kameran i hösta hugg gick jag med bestämda steg mot Bygdegatan!
   Åh, så söt man kan va! Snacka om att man smälte när man fick se den lilla guldklimpen.
   Här kommer ett par söta bilder på lilla Michelle

Nybytt och belåten! Issa ville byta blöja och den minnen som hon fick när hon öppnade blöjan var betalbar.
 "Uäää!!! Bajset är ju svart!!!!"


Stolt mamma!

Jag lovar att det garanterat kommer komma upp fler bilder inom kort!

Michelle

Idag har jag blivit moster till en liten tjej som ska heta Michelle.
   Mamma skulle bjuda på lite mat så jag gick dit, Ullis var också där och hälsade på. Hon klagade på att hon hade ont i magen, det slutade med att hon inte kunde äta sin mat utan gick in och la sig i mammas säng. Efter en stund ropar pappa från balkongen att vattnet har gått! Mamma och jag sprang in och hittade Ullis inne på toan och hon hade jätteont. Två minuter mellan värkarna var det så pappa skjutsade upp henne till förlossningen. De kom dit 16.40 och klockan 17.25 föddes den lilla tösen som vi längtat efter =0)
   Så nu måste jag in till stan och strosa runt bland alla söta flickkläder, jippie!!!

Grattis Ullis och Andreas!


Fortfarande hel

Phew! Nu har man varit ute och åkte ett var och jag ramlade inte en enda gång även om det var nära en gång. Har inte åkt inlines på flera år men det verkar som om takterna sitter i. När vi skulle åka i en nerförsbacke åkte Issa före mig och hon försvann som ett skott! Samtidigt som jag oroade mig för att hon skulle ramla kunde jag inte låta bli att le åt hennes stil. Stel som en pinne av rädsla och med armarna vevandes i luften. Tillslut när hon tyckte att det gick alldeles för fort åkte hon ut i gräset och räddade sig.
   Det hela slutade med att jag höll bak i hennes tröja och bromsade åt henne så vi tog oss säkert ner =0)
   Nu ska jag laga lite mat så middagen är färdig tills Johan kommer hem sen ska jag fika med mamma som kommer om en stund.

Sommarlov!

Jippi! Idag börjar mitt efterlängtade sommarlov och det håller i sig ääända tills nästa måndag, suck. Men men, jag är jätteglad över att jag har fått ett jobb, hoppas bara att jag kommer trivas.
   Nu är min fråga: var är solen? På sommarlovet ska man ju vara ute och njuta av det fina vädret, åka och bada, spela minigolf och en massa annant som är roligt. Eftersom jag har förkortat mitt sommarlov från typ elva veckor till en så har jag lite brådis om jag ska hinna med allt! Jag får hoppas att vädergudarna har överseende med detta och fixar fram gött väder.
   Allt har blivit helt knasigt också, för jag är ledig den här veckan och Johan är ledig nästa... Så vad ska jag hitta på när jag sitter här alldeles ensam och alla andra är och jobbar eller är på semester? Jag får helt enkelt njuta av att jag kan koppla av och inte har en massa måsten för i slutet av terminen läste jag två veckor intensivmatte. På de två veckorna skulle jag hinna med halva matte C kursen, det var ganska kämpigt. Tycker att matte är rätt skoj men det var lite jobbigt att räkna mellan 5-8 timmar varje dag två veckor i sträck. Nu när jag ska sova så ligger jag och tänker på logaritmet, lg, ln, e^x och derivata =0)
   Nu ska jag nog sätta mig framför tvn en stund sen om jag orkar kanske jag ska dra ett varv med Issa på inlines (hon har tjatat på mig i typ tre veckor nu så det börjar bli dags).

Gött mos!


VA!?

Nu funkar det juh!!!
Nu törs jag inte röra någonting i framtiden =0)

Lyckan är total!


Hmm, konstigt!

Har suttit ett bra tag framför datorn nu och fixat och trixat med bloggen och precis när jag tyckte att den var fin och att det fick räcka för idag så försvann allt som jag gjort?!?!?! Förstår ni hur många timmars arbete och slit det var som bara spolades bort? Blev helt chockad och kallsvettig när jag märkte vad som hade hänt.
   Men när jag gick in på explorer och tittade istället så såg den ut som den skulle. Konstigt, för jag har sparat bilderna som gif och färgerna som jag ändrat borde väl inte spela någon roll om man använder olika webläsare? Som sagt jag förstår ingenting....
  
Vad besviken jag blev.....



Aarghhhh!!!

Tror jag blir tokig! Känner mig verkligen jättekorkad just nu. Har suttigt i typ en timme och försökt ändra rubriken på bloggen men jag lyckas inte. Först fick jag inte dit texten som jag ville ha och sen när jag lyckades så stod den gamla kvar tillsammans med den nya!? Antar att man måste radera koden till den ursprungliga rubriken men hittar inte vart man gör det.
   Sandra - jag ringer nog dig imorgon eller på måndag i förhoppningen av att du har tid att hjälpa mig....
   Jag som skulle se på en film, istället blev jag sittandes framför datorn.

Hoppas på bättre lycka imorgon!

Blogga - något för mig?

Brukar läsa en del av mina vänners bloggar och tycker att det är både skoj och intressant. Nu har jag blivit lite sugen på att själv börja blogga och vi får väl se hur det går. En del är ju så flitiga och skriver flera gånger om dagen ibland och det tror jag inte att jag kommer lyckas med, men vem vet - jag kanske blir en inbiten bloggare jag med  =0)
   Min första utmaning är att ta reda på hur jag ska lyckas få det fint här på bloggen. Min vän Sandra har en jättefin blogg och är verkligen en hejare på det hon gör. Men va fasen, hon var ju "nybörjare" en gång i tiden hon med. Hm, man kanske skulle ta och ringa henne och be om lite tips? Ja, så får det nog bli.

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0