Min älskade missar

Det var visst inte bara Kasper som hade saknat mig =0)

Saknad

När vi kom hem igår så möttes vi av en kurrmaskin, Kasper var överlycklig. Mamma sa att han inte ville äta ordentligt när vi var borta. Lilla gubben då. Han var som klistrad på oss hela kvällen och när jag skulle sova ville han vara nära nära.....

Lite jobbigt att ha en kisse liggandes på ansiktet =0) Tillslut fick jag honom att ligga bredvid mig istället men klockan tre på natten vaknade jag av att han la sig på mitt ansikte igen. Han brukar inte vilja ligga så annars så det måste väl bero på att han ville ligga så nära matte som möjligt - min lilla gosegris!

Hemfärd

Efter en underbar vecka i Åre är jag påväg hemåt igen. Samtidigt som det är lite tråkigt ska det bli skönt! Har åkt ca 50 mil nu och har 30 mil kvar innan jag är hemma.
Kommer nog mötas av en kelig gullekisse när jag kommer hem ;) Mys. Mix är på spa hos Gittan så honom hämtar vi nog imorgon. Undrar om det kommer vara en klump som möter oss i dörren eftersom Anders har varit hemma....
Känner lite ångest inför skolan på måndag eftersom jag har en ny basgrupp och det verkar som de har lagt upp massor med uppgifter som vi ska göra.... Jaja, det är bara att ta tjuren vid hornen och hoppas på det bästa. Kommer dock sakna Anna nu när vi inte kommer gå i samma basgrupp längre :(

En snögubbe

Måste ju självklart göra en snöängel!

Vägen hem var allt annat än bra i början, det låg en långtradare i diket som vi passerade - läskigt!

Aj aj aj!!!!

Idag har jag riktigt ont! Åkte som en tok i en av backarna när det helt plötsligt kom en isfläck som gjorde att jag tappade balansen och fick felskär med ena skidan..... Svosch sa det sen gjorde jag en volt och skidar och stavar for åt olika håll och när snömolnet hade lagt sig så låg jag där som en litet knyte och kved. Drog i bakhuvudet och skrapade upp ena benet på skidan. Inget skönt alls!!! Men imorgon är en ny dag med nya tag =0)

Första dagen i Åre

Sov som en kratta inatt pga en j*vla kudde så den ska bytas ut innan nattens sömn!
Startade dagen med en stadig frukost som Mia-mus fixade, riktigt mumsigt. Sedan tog vi bilen och åkte iväg för att hyra skidor. Fick en fin studentrabatt som inte var fy skam, det går ju åt pangar så det räcker när man är iväg på skidsemester. Sedan bar det iväg till backarna. Vinklade ner skidorna och susade ner i backen, var nära att trilla en gång men sen gick det bra. Efter ett par åk var det dags för lunch - pasta med räkor och parmesan. Och jag kan lova att de inte hade snålat med vitlöken!!! Det kändes som jag hade en vitlök i var näsborre när jag var klar...
Sedan blev det självklart mer åka av. Sista åket gick riktigt bra. Det är ju alltid trevligt att sluta på topp, hehe. Var dock tvungen att åka och byta pjäxor eftersom jag fick så fruktansvärt och i fötterna av de jag hade.
Nu har jag badat bastu, druckit några kalla och nu håller jag och Mia på att baka en tårta eftersom Johan fyller år idag!
♥ Grattis gubben! ♥

Nu ringde klockan och talade om att det var dags att fixa det sista med tårtan. Så fortsättningen av denna kväll kommer innehålla guitar hero (vi köpte nya gitarrer ;)  ), tårta och öl.

Fin fint


Kajan och jag

...på väg...

Nu har vi baaara åkt 25.6 mil så nu har vi bara 53 mil kvar :O
Men helt otroligt nog så känner jag inget i kroppen än =0) Men på måndag kommer det vara andra bullar när man har utsatt kroppen för skidåkning en dag.

Jag har roat mig med att spela spindelharpan, mahjong titans och hjärter på datorn så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Kanske ska ta Kajans Slitz och läsa...

Typiskt nog så har både vi och Mia o Kaj glömt våra kameror! Men som tur är har Johan en bra kamera i sin mobil. Måste ju ta en massa fina bilder i backarna. På tal om att glömma, Johan har tagit med sig x-box, högtalare och hela kittet så vi kan spela guitar heros men han fick bara med sig trummorna... Gaaaahhh!!! Men men, vi får åka förbi någon affär och köpa en gitarr.

Åre

Jippi! Imorgon åker vi till Åre och är där en vecka. Ska bli så himla skoj, självklart åker vi dit med Mia och Kaj som är våra trogna kompanjoner när det gäller skidresor.
Idag har jag och Mia varit och inhandlat lite mat till resan och kalaset gick loss på lite över tusen kronor =0) Sen var jag ju tvungen att ta en sväng förbi systemet... Fniss.
Avslutade med en semla innan vi skiljdes åt, gött var det!

Snart kommer Issa, jag har fixat lite musik som hon ska ha på sitt disco ikväll. Så storasyster får leka DJ för en kväll, men det ska nog gå bra.

Nehepp, nu har jag inte tid att sitta här mer, måste packa förtjuven!!!

Kul bild

Man känner sig så fantastiskt fin när man är hos frisören - NOT!

Sen julblomma

Tillslut blommar min amaryllis men den kompenserar den sena
blomningen med att ge mig många fina blommor att titta på

Utväxt borta!

Nu har jag kommit hem från frissan =0)

Så här såg jag ut innan

Och så här blev det efter

Äääntligen

Idag ska jag till frissan, kul! Det var länge sen sist så det behövs verkligen! Ska se om jag lägger upp en före och efter bild så får ni säga vad ni tycker =0) Det kan i alla fall inte bli annat än bättre. Så nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag försöka få tag på någon att luncha med!

Hade lite tråkigt idag...

Rebecka säger:
hoho

tystnaden breder ut sig över staden, en ensam läcker tjej sitter ensam i sin lägenhet och undrar var ensamheten ska föra henne? Hon ropar ut i ensamheten ett stilla: "Hoho". Det enda som svarar henne är ekot som för ljudet tillbaka till henne. Med sorg i sitt hjärta faller hon ner i sin soffa och brister ut i gråt....

Ulrika säger:
Ha ha ha  ASG

Rebecka säger:
hon kom, hon skrattade, hon gick...

Ulrika säger:
ha ha ha

Rebecka säger:
som den läckra tjejen befarade slutade denna sorg i ett brustet hjärta

Ulrika säger:
ha ha ha

Rebecka säger:
i timmar har hon inväntat denna stund men den för bara sorg till hennes vackra hjärta

Ulrika säger:
ha ha ha vart får du allt ifrån

Rebecka säger:
denna stora tunga sorg rotar sig allt djupare in i den läckra tjejens vackra hjärta, med en suck ger det upp för ensamheten och faller in i en djup ensam sömn. Må livet få grepp om den läckra tjejen igen. Det enda vi kan göra är att hoppas, ty vad vore världen utan den läckra tjejen?

Ulrika säger:
ha ha ha

Rebecka säger:
fan, man kanske skulle bli poet 

Ulrika säger:
Absolut =0)

Rebecka säger:
haha
fick du inte ett moment när du läste så säg!

Ulrika säger:
ha ha ha

Fin fint!

Igår hade jag och Johan storstädning här hemma! Jag gav mig på köket och Johan tog toan... Jag skurade alla skåpsluckor, spis, diskbänk, fönster, golv - ja allt! Så nu skiner det i köket så man nästan blir bländad ;) Det var lite jobbigt att stryka gardiner till alla rum men slutresultatet är ju helnice. Jag måste ju säga att toan blev görfin den också men det borde den vara efter att han städat i tre timmar där inne =0) Totalt tror jag att vi städade sex timmar i sträck!

Eftersom jag var så flitig igår så får detta bli min slappardag. Mamma kommer snart och dricker te med mig, trevligt!

Hujedamig!

Har gått upp klockan sex varje dag den här veckan men idag började mitt "jullov" så  jag fick sova hur länge jag ville och jisses vad skönt det var =0) När jag hade vaknat av en mardröm och återhämtat mig ringde jag till Nena för att prata lite. Det visade sig att hon också låg i sängen och drog sig, hihi. Efter 1½ timme hade vi hunnit prata om en hel del och bestämde att vi kanske kan ses torsdag nästa vecka - kul!

Innan Johan kom hem från träningen gick jag till affären med Issa och köpte lite snask till kvällen. Issa följde med mig hem. Väl hemma igen lagade jag mat, det blev ytterfilé, sås, klyftpotatis och en smarrig sallad. Sen gottade vi ner oss i soffan och tittade på Let´s dance.

Nu ska jag nog bortsa nubben och börja fundera på refrängen...

Lite av varje

Idag gick jag upp klockan sex för att åka till skolan och min kropp började fundera på om jag var dum i kolat som tvingade upp den så tidigt... Väl framme så fick jag lära mig HLR så nu har jag ett intyg på att jag kan det. Det var riktigt kul nu när man är bättre insatt i vad som händer i kroppen vid tex en hjärtinfarkt. Efter det fick jag lära mig lite djupare om ABC vilket också var spännande. Tänk om det alltid var så här i skolan, då skulle jag njuta av varje dag!

När jag kom hem från skolan kom Nena på besök, det var riktigt kul att få träffa henne och bara sitta och mysa med en kopp te och prata både allvar och strunt. Saknar verkligen den tiden då hon bodde i Lambo :(

Efter det så gick vi hem till mamma och pappa och tog en fika där och pratade lite. Sen kom Johan och hämtade mig och vi åkte till Mia och Kaj för han skulle hjälpa dem med en grej. O

Nu så sitter jag här och funderar på om jag ska duscha nu eller i morgon... Tuffa beslut man måste ta ;)

Imorgon kommer mina älsklingar - Ullis och Michelle. Jag ska vara barnvakt eftersom Ullis ska jobba, det ska bli kul och mysigt att få va med lilla Skruffa. Kom på nu att jag inte vet om jag skulla ta hand om William med men det borde jag nog inte göra eftersom han går i skolan, hm... Jaja, det märks ju imorgon. Han är så snäll så han får gärna komma han med. Det enda är att han kanske tycker att det är lite trist hemma hos mig eftersom det inte finns så mycket för honom att göra.

Ullis sa att hon kommer vid 8.45, men jag brukar ju gå upp så tidigt när jag är ledig - NOT! Men vad gör man inte för sin underbara guddotter.

Tvätt, tvätt och mer tvätt

Idag är det tvättdag. Det har blivit en hel del tvätt efter att vi varit på landet. Har inte tvättat på tre veckor.... Och nu är jag verkligen lycklig över att vi köpte oss en bra tvättmaskin och en torktummlare när vi sålde lägenheten!

Min bästa vän

Handarbeteshelg

I helgen har jag varit duktig, jag har sytt ett fint överdrag till dynan i hallen:

FÖRE

EFTER

Arg misse

Man undrar vad det är som kan göra denna missen så arg....

Lilla Julius var det visst, fniss. Kasper är en riktig tönt.

Hundepidemi

Alla i min familj skaffar hund just nu. Här är bror med sin hund Fenris.

Det är k k k kallt!!!!

Kakelugn = mys

Mix myser framför brasan

Ullis och Michelle på besök

Så här såg Michelle ut när jag skulle ta upp henne ur bilstolen =0)

Taz plundrade vår julgran

Sen sprang han runt med julgranskulan i munnen och var jättestolt!

Tittut

Trollet Michelle - glad!

Hemma

Nu har vi kommit hem från landet och det känns riktigt skönt att vara hemma igen. Blir man kissnödig mitt i natten så slipper man utsätta nussan för 20 minus....

Det är ju så kul och lätt att ta fina bilder när det är så fint väder så jag lägger ut några.

Vägen till mammas och pappas stuga

Som ni kanske märker så är jag sjukt nöjd med kulorna i björkarna

Energi!

Har varit och skrivit tenta i medicinsk vetenskap, trodde inte att jag skulle klara den och tror det fortfarande inte men vi får la se. Inte den första som kuggar på den om man säger så, så det är väl ingen katastrof.

Men shit vad jag är hungrig, har bara ätit frukost idag och jag gick upp klockan sex! Så nu sitter jag och knäcker nötter för att få något i magen =0) Men snart kommer Mia och räddar mig, vi ska åka till Ikano och ta en fika.

Puss puss

Slapp söndag

Vilket fint väder det är idag! Snö överallt och solen som skiner så att all snö glittrar som diamanter. Jag satt och studerade snöflingorna som landade på vindrutan igår, det är så farscinerande hur de är uppbyggda och hur de kan vara så vackra.


Jag var ute och fotade lite förut, mötte en frusen Kasper vid ladan =0) Han tycker inte alls att det är trevligt med vinter. Men han gör några försök att gå ut varje dag i förhoppningen om att det är varmt men det bli en nitlott varje gång. Det är så man kan tro att han inte har något minne om att det är kallt ute... Nu ligger han på soffan och har vikt in tassarna så det ser ut som han är tasslös.

Om ett tag kommer Ullis, vi ska kolla färdigt på en film som vi påbörjade för cirka en vecka sen. Perfekt att gosa upp sig i soffan och sniffa i håret på en söt Michelle när man kollar på film.

Johan håller på att fixa ytterdörren - den läcker varmluft som ett såll så det är som att gå ut ute när man går in i hallen. Inte så bra om man vill behålla värmen i stugan.

Gott nytt år!

Så var 2009 till ända, fasligt vad tiden går fort! Vi har firat in det nya året med att titta på Rallybrudar =0) Nu sitter Kasper och jag i soffan och lyssnar till brasknastret - mysigt.

Gårdagen blev jättelyckad. Jag, mamma och Issa lagade maten. Det blev skagen toast till förrätt, fläskfilé i kantarellsås med pressad potatis och chokladfondue men frukt till efterrätt. Allt var verkligen jättegott. Issa och jag smällde smällare innan maten och hade jättekul och Johan hade byggt sina egna bomber som han smällde av, skapliga smällar ;)

Efter maten spelade vi spel och efter det var det dags att fira in det nya året. Vi sköt upp raketer och skålade i champagne och mös.

Totalt kan man summera det hela som en jättefin kväll.

Hoppas att alla ni andra hade en fin nyårafton i goda vänners lag och att ni får ett fantastiskt 2010!
RSS 2.0