Resa

Nu bär det snart av mot Stockholm. Jag, Issa, Rod och Gunilla ska åka till Finland och hälsa på släkten. Vår huvudperson i resan är Maggie (mormors syster). Hon har alltid varit så gullig mot oss och varot här och hälsat på flera gånger. Nu är hon gammal och orkar inte med så mycket så då är det inte mer än rätt att vi åker och hälsar på henne.

Tjoho! Nickby here we come! :-d

Tandreklam

Hittade lite roliga bilder på datorn. Tycker ni inte att minna kissar skulle passa i Pepsodent´s nästa reklamfilm ;)


VFU

Nu har jag varit två dagar på min VFU (praktik) och det är hur kul som helst att komma ut i verksamheten och få känna på yrket på riktigt! Dock är det lite jobbigt att se alla svårt sjuka människor och veta att många av dem inte har lång tid kvar i detta liv :( Men det känns bra att göra deras sista tid så bra som möjligt och känna att man bidrar med det. Jag ska vara på VFU:n i ca tre veckor sen ska jag tillbaka till skolan flera veckor sen ska jag tillbaka till VFU:n igen i tre veckor. Tjohoo, massor med tid på sjukan :D

Röstat

Så idag har jag gjort min plikt och röstat och det blev BLÅTT! Stör det dig så är det ditt problem och inte mitt ;)
Nu ska jag fortsätta kolla på valvakan

Plugg..... plugg...... ZzzzZZzZzzzzzzz

Jag vill inte plugga mera! Försöker hitta olika anledningar till att jag måste göra annat men kommer inte på något :( Tänk vad roligt det vore om man tex kunde åka till Nena och Fredrik och leka lite, men nej det går inte eftersom det är en fucking statistiktenta på måndag!!!! Och inte nog med det - tentan börjar klockan åtta så jag kan inte ta campusbussen utan istället måste jag åka buss och tåg vilket resulterar i att jag måste åka hemifrån 06.15!!! Jag är ju inte direkt känd för att vara morgonpigg...

Känner mig lite duktig ändå för jag har pluggat rätt flitigt idag och imorgon har jag bestämt mig för att åka till bibblan och fortsätta med plugget.

Snart kommer Johan hem från garaget och då ska vi åka och köpa PIZZA!!! Fniss, tycker att jag förtjänat det när jag pluggat så mycket.

Puss och trevlig lördagskväll

Plugga eller inte....

Sitter och försöker motivera mig själv till att plugga men det går väl sådär kan jag väl erkänna. Just nu sitter jag på Facebook och leker och detta är vad jag har gjort :)

Hockeystart!

Just nu lagar jag mat - honungsmarinerade kycklinglår, egensmaksatt keso och vitlöksbröd. Magen kurrar så jag hoppas att det blir smaskens :) När vi har ätit ska vi åka till Mia och Kaj för att kolla på hockey LHC-AIK.

Som jag skrev igår hade jag en sista föreläsning i statistik inför tentan som är på måndag och jag sitter fortfarande som ett frågetecken! :question: Det blir råplugg i helgen. Rätt komiskt faktiskt, vi läser PBL för att vi ska "lära för livet" men när de gör så här blir det ju som vanligt att man pluggar som en tok inför tentan och när den är avklarad så glöms allt bort.... dåligt!

Tänkte vara lite snäll och ta med mig lite kantareller till kaj, då blir han nog glad. Har för mig att Mia inte tycker om svamp.....


Sötnos

Saknar min lilla Michelle!

Har inte träffat Michelle på cirka tre veckor och jag saknar henne MASSOR! När jag satt och rensade kameran hittade jag en massa kort på henne, bland annat dessa från när jag var barnvakt innan sommaren och Heidi och Ludde kom och lekte:

"städar"

Leker med Ludde i sandlådan :)

:bigeyes:

Tenta på intåg

Nästa vecka har jag tenta i statistik och jag fattar hittills typ ingenting! Det som känns skönt är att jag inte är den enda, nästan hela klassen är förvirrade vad det gäller den här tentan!!! När vi har föreläsningar och frågar hur tentan kommer se ut säger bara föreläsaren att det ska vi ta upp på nästa föreläsning.... Imorgon har jag en till föreläsning om statistik och efter den hoppas jag att jag går därifrån med en "aha-upplevelse"! *hoppas hoppas* :-s


Skogens guld!

Ny friss

Jahopp! Har funderat ett tag på om det är dags att byta hårfärg, jag har ju varit blont i nästan tre år nu. Lämna gärna en kommentar om vad du tycker :)

Innan


Efter

Full fart!

Det tog väl bara ett par timmar innan skolan kom igång på riktigt igen! Idag har jag suttit och skrivit om miktion. För er som inte vet vad det är ......... URINERING! Tjoho vad spännande ;) Jag har ett fall som handlar om en äldre herre som har problem med att "kasta vatten" så jag ska försöka hjälpa honom att bli bra igen :)

Vad händer annars då? Hm, inte så mycket. Imorgon ska jag till tandläkarn. Skulle gått dit typ i oktober förra året men de har aldrig haft en tid som passat in i mitt schema och under sommaren hade de inte någon tid till mig :( Men men, bättre sen än aldrig. Det värsta är att jag har ont ibland i två bissingar så det är väl säkert något hål!!! Snyft, har inte haft hål sendan jag gick i högstadiet.
Igår var jag på Vrinnevi får att ta ett blodprov, vilket jag hatar!!! Jag kan gärna sticka andra men ingen får sticka mig :blush: Jag fick lämna blod för att se om jag har fått tillräckligt med antikroppar mot Hepatit, har jag inte fått det får jag ta två sprutor till!!!
Efter tandis imorgon ska jag träffa snuttan Christin! Jisses, det var en evighet sedan vi sågs så det ska bli riktigt skoj! Efter det blir det att ta bussen till Norpan och plugget....

Utmanad

Du är utmanad om du läser det här.
Ta fram Google, slå huvudet i tangentbordet, första bilden lägger du upp här.

fan det här va ju läskigt!


f

Ajaj

Min lilla älskling haltar idag - ont i tassen ;-(

RSS 2.0