Stan

Imorse vaknade jag med ett ryck och förstod direkt att jag hade försovit mig! Shit!!! Jag måste ju hinna duscha och göra mig fin eftersom jag ska träffa Heidi på stan.... Sprang direkt in i duschen och jag hann med bussen ändå.
   Väl inne i stan mötte jag upp Heidi och Ludde ♥  Sen fixade jag mammas födelsedagspresenter och jag känner mig riktigt nöjde över vad jag kom på att köpa till henne, men jag kan ju inte skriva vad det blev här ifall hon skulle tjuvläsa.
   Jag är så knasig - jag verkligen älskar att få presenter, är som ett barn på julafton. Men jag tycker nog att det är minst lika roligt att ge bort presenter så nu tycker jag att det är jättejobbigt eftersom jag måste vänta enda tills på lördag för att ge henne sina presenter. Hon fyller ju år på fredag men ska firas på lördag istället.
   Jahopp, när man pratar om trollen! Nu kom hon in i datarummet så det är väl bäst att jag pratar lite med henne nu.

Ha en fin kväll alla!

Kasper och musen

För ett tag sedan fick Kasper en mus av Issa och den har blivit hans lilla favorit =0)
   Den ser lite bedrövad ut men vem skulle inte göra det om man var mus och användes som madrass av en katt....






















Två trötta killar





Johan och Mix slappar i soffan, visst ser det skönt ut
















Status Quo



Jag och pappa på Status Quo konserten

Ledig

Jahopp, idag är jag ledig. Har jobbat sen i fredags och det har varit massor att göra så det är riktigt skönt att få vara hemma och slappa och inte ha några måsten över sig. Jag har kommit fram till att det inte går några bra program på tv så här dags på dagen, jo ett föresten - Sjukhuset. Tittade på det förut och nu är jag ännu mer sugen på att få börja plugga så jag kan jobba med det jag vill.
   Har alltid varit lite sugen på att bli amulanssjukvårdare och nu blev jag ännu mer sugen när jag såg programmet. Funderar på om jag ska ta det som inriktning när jag pluggar och sen när jag jobbat med det ett tag så kan jag läsa vidare till barnmorska. Hm, ja det är mycket att fundera på. Men det är lite otäckt eftersom man får se och vara med om mycket hemska grejer och måste ta snabba beslut som kan rädda en människa. Det blir nog lättare sen när man pluggar och får läsa och testa på olika grejer, så vi får se hur framtiden kommer te sig.

Spännande!

Bläää!!!

Är så fruktansvärt trött på regn! I förrgår var det fint väder men gissa vad jag gjorde då... just precis - jag jobbade! Grrrrr!!! Imorgon ska jag jobba så då kan ju ni alla vara ute och njuta i solen för jag är bombis på att det kommer vara fint väder =0( Det vore skönt om det kunde va dåligt väder och lite kallare när jag jobbar så man slipper svettas ihjäl inne på det där hotellet. Ska föresten jobba hela helgen också så det kommer nog va fint väder då med.
   Men allvarligt, man börjar ju fundera över hur mycket det kan komma ner från de där molnen!?

Firar lill-lördag för en gång skull

Japp, så är det! Ska snart knata ner till mor och fars stuga och grilla lite korv och dricka några cider. Det är inte fy skam det :0)  Så vad ska alla ni andra hitta på ikväll då?

Är helt död i ryggen idag så jag ska be Johan lite snällt om han kan smörja den med liniment, det blir nog gött.

Så ja, det blir nog inte te att skriva någe mer idag men ha det bra gott folk!

Gosegris


Kasper och jag myser

Besök

Idag kom Ullis och Skruffa ut till stugan på besök. Det var riktigt mysigt, vi satt och latade oss i soffan och slöglodde på tv, pratade strunt och fikade. Det var länge sen som vi träffades utan "stora" barn och hade en heldag ihop. Beroende på hur jag jobbar den här veckan så ska jag försöka ta mig in till "stan" och hälsa på hemma hos Ullis, om hon har tid förstås =0)
   Ullis hann nog bara vara här i en halvtimme sen somnade Michelle eftersom det var dags för hennes dagssömn.

    

Trött liten tjej


 

Söta Ullis 



















Tack för en mysig dag Lullullis

Seeeeg!!!

Urk, idag är jag seg. Det är så jobbigt att jobba på hotellet när det är så varmt, känns som man smälter bort. Och när man har slutat känns det som kläderna är fastklistrade på kroppen - inte mysigt!
   Sitter hemma hos svärföräldrarna och gör ingenting. Blir lite gott käk sen tror jag att vi åker till stugan. Måste ju ta fram grejer till morgondagen, vi åker ju till Öland med mamma, pappa och Frans för att gå på konsert med Status Quo. Vi tänkte att mamma och pappa skulle komma bort lite från vardagen och så är det ett av pappas favoritband, så det blir skoj.
   Nä, nu ska jag gå ner och se om Gittan behöver hjälp med maten!

♥ Kyss ♥

Ont i rumpan

Vid kl: 9 idag kom Andrers och Gittan och hämtade Johan och mig sedan styrde vi bilen mot Gränna. När vi kom fram tog vi färjan över till Visingsö som var vårt mål. Vi hyrde cyklar sedan bar det av på en tur runt ön, vi stannade till vid bla. en fin gammal kyrka som vi gick in i, ett ställe som hade en massa konstiga statyer, ett glasställe, borgsruinen som finns med i Arn. Sammanlagt trampade vi 3.6 mil och det känns i kroppen nu kan jag lova - rumpan känns som ett stort blåmärke, ben och armar känns som spagetti. Dags att börja träna tror jag...
   Dagen avslutade vi med en god middag på restaurant Gyllene uttern.




Här är jag i den jättesmala trappen som ledde upp till tornet i kyrkan som vi var i













Den fina kyrkan


I ett av tornen av riddarborgen




Blåklockor

Busat

Nu har jag busat så jag inte ska se ut som ett lik, ni som inte vet vad det är så är det brun utan sol ;0) Det är sååå orättvist att vissa blir bruna hur lätt som helst medans en annan bara blir röd om man vistas i solen... Jag får skylla på mina finska gener. Men jag får se det positivt - det finns ju iaf brun utan sol.
   Imorgon ska vi åka med Johan föräldrar till Visingsö, när vi är där ska vi hyra cyklar och trampa runt i den fina naturen. Hoppas att vädret blir bra!

Nä, nu ska jag borsta tänderna så jag inte lockas att äta mera tacochips =0)

Efter regn kommer solsken...



Ser du regnbågen?

Eftermiddag i Grindstugan

På eftermiddagen tog vi moppen ner till mamma och pappas stuga där vi fick en bit hemmagjord pizza. Efter det fick jag rycket och började städa ur Vips utebur.







Se så nöjd han ser ut i sin nystädade bur!













Medans jag höll på med Vips bur så gick Johan och pappa till vedbon för att hugga ved


Och mamma sysslade med sin nya hobby - pärlade armband

Sötnosen Bonzo tog det lugnt


Atlas är inte som alla andra hundar - hans tunga hänger ut på sidan =0)



















Bärplockning

Idag har jag plockar alla mogna smultron som fanns i trädgårdslandet, det blev en hel del och imorgon ska jag troligtvis göra en paj av dem. När jag var klar med smultronen kom mamma och Isolde förbi, de hjälpte mig att plocka ner alla krusbär. Jag tyckte att det var ganska mycket krusbär på busken men jag trodde ju aldrig att det skulle vara 10 liter!!!





När vi hade plockat av alla krusbär säger mamma att det är bara sätta igång och rensa då. Vadå rensa???? Åh fy, inte nog med att man ska plocka dem - man måste rensa dem också....








Fredagen


I fredags kom Mia och Kaj ut till stugan, vi åt och drack gott. När vi hade ätit började de bli kallt och myggen kom så vi drog oss inåt och började ladda inför en kväll full med Guitar Hero - gudars så skoj vi hade!!!
   Tack för en trevlig kväll!!!














Fis

Haha, imorse när jag vaknade kelade jag lite med katterna i sängen som jag alltid brukar. Och när jag kollade på Kasper stack han upp bakenet i luften som de gör när de ska tvätta sig i baken och då fes han! Prrrriiitt! sa det och han bara kollade på mig som om jag var korkad sen la han sig ner och ville ha gos.
God morgon på dig med.......

Mys

Igår följde jag med Johan in till stan på morgonen för att tvätta. Efter tvätten åkte jag in till stan för att träffa Heidi, det var verkligen länge sen sist. Vi gick till Georges och tog var sin sallad till lunch sen satt vi där i flera timmar och bara pratade en massa. Jättekul att få ses och prata en massa strunt blandat med allvar, blir alltid så glad över att träffa dig gumman.
Tack för en trevlig dag!

Sommarstugan

Jag lovade Sandra att jag skulle lägga ut lite bilder på stugan så här kommer några, håll till godo.


Jonstorp


Ladan, här ser du även den fina moppen som jag puttrar runt på - snacka om nostalgi!



Nästan hela tomten.



De fina björkarna vid grinden


Det blev inte så jättebra kort, men jag höll på att blåsa bort!

Uj uj uj

Sitter och tittar på när Johan bygger ihop trummorna som han har köpt till x-boxet. Han har även köpt en mic, så nu j*vlar blir det åka av. Nu kan vi spela trummor, gitarr och sjunga så nu lär det skråla bra här ute på vischan =0) Vänta ett par veckor så åker vi ut på turné, kommer ut med turnéplan inom kort =0)

Resultatet

Så här blev jag att se ut efter mitt besök hos frisören, det är lite blondare än förut eftersom jag tyckte att det kunde vara fint nu när det är sommar. Om ni undrar varför jag har lockigt hår så beror det på att jag bad henne visa mig hur man lockar håret med plattång.
   Så - vad tycks????

Vacker kväll

Mmm, härligt!

Min söta Max

Var och hälsade på svärföräldrarna igår och se så härligt Max har det hos dem:


Världens sötasta kissekatt kan konsten hur man slappnar av och njuter av livet! Har aldrig haft en katt förut som älskar att ligga på rygg att sova, visst att de har gjort det någon gång ibland men inte som Max. Men iof Max är inte som alla andra katter =0)

Lite bilder från när vi firade att Andreas fyllde 30 år

 Jag är laddad inför paintball!
När jag spelade första matchen försökte jag vara lite tuff och försöka röra mig lite framåt, men så fort jag reste mig upp så blev jag skjuten - grrrrr! Så de andra två matcherna låg jag och tryckte bakom det första hindret och var lite lagom rädd. Men det fick sin utedelning för sista matchen när Andreas försökte ta flaggan så sköt jag honom rätt på handen - INTE RÖRA MIN FLAGGA!!!!

Sedan var det dags för stocken. Man skulle försöka få ner varandra genom att slå den andra med en säck. Jag och Jonna fick en varning var eftersom vi träffade varandra i huvudet =0) Eftersom vi båda satt kvar en bra stund så fick vi släppa säckarna och försöka brotta ner varandra istället -jag vann!
                              

Slutgrenen var sumobrottning!


Kan säga att jag hade träningsvärk i två dagar efter detta...

Nervös

Shit vad nervös jag är! Går och väntar på att få reda på om jag kommer in på sjuksköterskelinjen och det tar ju så himla lång tid på att få svaret tycker jag.

Håll tummarna för mig

Kissarna

Kasper ligger och svalkar sig på trappen


Mix sitter på sitt favoritställe och spanar ut över ägorna

Se så fint jag har det på landet!

                   

                 





Vackert! Eller hur?                                                       

Frissan

Jippie! I morgon är jag ledig och jag ska till frissan och bli fin. Efter det ska jag hem och tvätta, inte lika kul men det behövs verkligen eftersom vi har varit ute i sommarstugan så länge. Tänker inte bli så gammalmodig att jag ställer mig och handtvättar alla kläder som man gjorde förr ;0) Sen ska vi se om jag kan va så duktig och lägga ut lite kort också!
   Idag var det skönare på jobbet eftersom det inte var så varmt ute, en av få positiva anledningar. Har inte en aning om jag kommer jobba mer den här veckan för det är inte så många bokningar. Konstigt det där, förra veckan fick jag slita häcken av mig och den är kanske jag inte behöver jobba alls - kan det inte vara lite jämnare?! Sen kommer jag säker få jobba massor nästa vecka eftersom Johan har semester då. Skulle varit bättre om jag fick jobbar den här veckan och jobba mindre nästa istället men det går ju inte att välja tyvärr.
   Idag har mamma, pappa, Issa, Ullis, William och lilla Mchelle varit här på fika. Jag grillade persikor som jag hade ringlat honung på, sen klickade jag på lite kesella vanilj och toppade med cashewnötter. Alla tyckte att det var gott så det var ju kul!

Hörs imorgon!

Helg

Skönt, nu är det äntligen helg och jag är ledig! Men typiskt nog så är det inte fint väder, undrar vad jag har gjort vädergudarna... Hade inget fint väder innan jag började jobba, jättefint väder när jag jobbade och nu när jag är ledig - regn!
   Imorgon blir det fest! Ska spela paintball för första gången i mitt liv och är livrädd!!! Jag är så lättskrämd så frågan är om jag tar mig ur det här levande? Jag kommer nog springa för livet och skjuta för allt vad jag är värd så fort spelet börjar! Återkommer med hur det gick. Åskådarna kommer nog få det roligt iaf.

Ha det bra gott folk!

Grattis Sandra!!!!

Idag fyller söta Sandra 26 år, skönt att jag inte är ensam om det längre =0)


Puss på dig!

Jobb och mera jobb

Hade tänkt fixa med lite bilder och så men det får nog vänta till helgen för jag är så trött när jag kommer hem från jobbet att jag inte orkar göra någonting. Det blir nog bättre om ett tag när man har vant sig lite.
   Idag händer det nog inget speciellt, funderar på om vi ska grilla hamburgare till middag. De blir så mycket godare än om man steker dem.
   Det är så himla fint väder ute att man inte vågar hoppas på att det ska vara kvar, men det förtjänar vi eftersom sommaren dröjde så länge innan den kom till oss tycker jag =0) Det är ju nästan så man får skämmas - jag har inte varit och badat någonstans än. Johan är inte så mycket för att bada, hade han varit det så hade jag nog doppat min bleka kropp vid det här laget. Undra om man får hålla sig i vassen när det väl blir av....
   Satte på mig min stegräknare idag för att se hur mycket jag går på jobbet och nu är jag uppe i 6927 steg, men då får man tänka på att den inte räknar med steg som man tar om man inte tar mer än sju steg i följd ;0)
   Slutar jag tidigare imorgon så ska jag försöka se till att få ut bilderna.

OPS!!! Måste ringa Heidi som jag lovat....

Pöss på er!
RSS 2.0