Tisdag

Är inne på nattvecka nummer två och är lite lagom seg i huvudet. Kan bara inte komma upp på mina lediga dagar i nattperioden. Enda gången det funkar är om jag har en tid att passa eller om Johan är hemma. Ställde klocka på elva idag och gick upp vid tre...
Dagen blev därför lite omvänd - lagade mat och åkte till träningen efter det, åt därför inte så mycket. Äter jag en stor måltid precis innan träningen kommer den nästan upp när man tar i som mest :/

Johan fyller 35 bast i veckan så började baka lite smått idag. Svirade ihop lite negerbollar, använde ett nytt recept så det ska bli spännande att se hur det smakar. Imorgon ska jag nog göra chokladmuffins med frosting och på fredag ska jag baka bullar och gör en tårta.

Har satt upp ett mål!!! Jag ska klara av att göra åtta chins i rad till sista maj :) För några månader sen klarade jag inte en enda och nu klarar jag fyra. Har även ett lååångsiktigt mål - att klara av att stå på händer som tjejen på bilden. Ska försöka klara det innan sista maj 2014. Önska mig lycka till :)
Det är alltid roligt att sätta upp mål med träningen, en extra pepp!

Nervös

Urk, ingen rolig kväll idag... Jag var och tog cellprov för ett tag sedan och det visade sig att jag har cellförändringar :( Ska operera bort dem imorgon så därav min nervositet. Och jag vet att det inte brukar vara något farligt men när jag jobbar med cancersjuka människor och ser hur det kan gå så blir man inte så kaxig. Johan följer med mig som tur är.

Kommer preppa med Emla i armveck och på händerna efterom jag är så himla stickrädd. Har aldrig testat det förut så hoppas det känns lite bättre. Man får faktiskt vara rädd även fast man är vuxen ;)

Så nu alla vackra kvinnor, har ni inte tagit cellprov utan skjuter det framför er hela tiden så - MASA ER IVÄG OCH GÖR DET!!!
RSS 2.0