Ledig dag

Idag har varit min enda lediga dag den här veckan så jag har passat på att fixa lite. Började med att åka och sola med Linda. Sen blev det ett ryggpass på gymmet. Har även gjort ett storkok på Falsk sjömansgryta och en massa müsli. Blev även ett lååångt samtal med Helena :)





Manfred

Måste ju bjuda på ett par bilder på Helena och Fredriks underverk Manfred. Så himla fin liten kille!
 
 
 

Oväntat galej!

Min träning i lördags fick en plötslig vändning... Johan styrde kosan åt ett annat håll och jag började ana ugglor i mossen! Många tankar snurrade runt i karotten och tillslut stannade vi i Åby utanför Norrköping. Det blev visst en oväntat bergsklättring på is! Blev väldigt svag i knäna eftersom jag är höjdrädd men det gick bättre än jag trodde. Kom ända upp till toppen så känner mig väldigt nöjd över mig själv.
 
Efter det åkte vi hem och jag gjorde mig iordning för fest hos Cattis. Johan satt som en soffpotatis med myskläder framför datorn så jag slappnade av och kände att jag kom rätt lindrigt undan. Men när han skulle skjutsa mig till festen blev det även då en oväntad avstickare. Jag leddes in i en nedsläckt lada där min stora familj och vänner sjöng för mig <3
 
Jag hade en helt fantastiskt rolig kväll och blir rörd över hur fin familj och vänner jag har. Det enda tråkiga var att flera av mina vänner som var bjudna inte kunde komma. Trist eftersom det var min 30-års fest men inte mycket att göra åt.
 
Tack ännu en gång för allt! Och en stor blöt puss till finaste Johan <3
 
Bilder kommer senare!

Snart helg!

Känner mig helt tom i huvudet, det tar ett tag att komma in i rutinerna som är i dagarbetet. Den här veckan har jag även fått två alldeles egna studenter att handleda vilket jag inte är så stormförtjust i. Tycker det är fel både för min och deras skull. Jag har nog med mitt och är långt ifrån helt säker i min roll som sjuksköterska eftersom jag inte jobbat så länge. Och som student kan det nog vara bra att ha någon lite mer erfaren. Men men nu är det som det är och jag försöker vara en så bra handledare som möjligt. Som tur är så delar jag ansvaret med Linda så vi kan byta av varandra. Fick ett upplyft idag i alla fall vilket känns skönt. Fick höra från en kollega att jag känns lugn och stabil och känns inte som en färsking ;) Sånt är ju alltid kul att höra.

Efter jobbet blev det ett dunderpass, körde ben och biceps. Var för ovanlighetens skull duktig med att stretcha - duktigt Rebecka!

Var fortsatt duktig när jag kom hem - gjorde storkok på kikärts- och bacongryta. Så nu ligger jag utslagen i soffan och ska släpa mig till badrummet och borsta nubben. För övrigt så fick de nog eld i baken på Stångåstaden för idag har det varit en gubbe här och målat badrumstaket ;)



Stångåstaden.... suck!

Som jag skrev tidigare skulle en kille från Stångåstaden komma förbi idag för att ta en kik på vårt badrum. Hade peppat mig själv till max för att få igenom en renovering av badrummet. Det blev ett magplask! De har planerat in att börja renovera badrummen på min gata i höst så jag får vackert vänta. Han kunde heller inte svara på när det blir min tur eftersom han inte vet vart på gatan de börjar så det kan lika gärna bli nästa år! Men taket ska de vara snälla och kleta lite färg på så vi får ett vitt tak istället för svart. Det var ju snällt....



Morning glory

Min morgonpigghet sitter fortfarande kvar, får se hur länge det varar ;) Det är rätt gött att vara så här pigg på morgonen, man hinner ju med så mycket mer och dagen blir så lååång. Nu somnar jag på kvällarna också vilket jag brukar ha svårt med annars eftersom jag i normala fall är en kvällsmänniska.

Vad händer idag då? För min del så kommer Stångåstaden för att titta på vårt badrum. Ringde om det för cirka två år sedan pga svartmögel i taket, urk. Sen så ser det förskräckligt ut i allmänhet: spruckna fogar i våtrumstapeten, rostiga badrumsskåp, uppluckrad trähylla ovanför handfatet, hål i väggarna, lister som tappat färg, rostiga rör och som en fin avslutning en toastol från 1980!

Efter det ska jag in till stan och träffa min älskling Heidi! Alltid lika kul när vi ska ses. Det blir lunch och lite shopping tror jag.

Smygfotade mig på gymmet igår. Ser massor av bloggar där folk lägger upp gymbilder men jag tycker det är så pinsamt så jag smyger med det ;) Lite har hänt i alla fall!



Kasper = pussel









Miss Piggy

Som avslutning av allt nattjobb bestämde Linda och jag att vi skulle sola igen. Tyckte att det var lite konstigt förra gången... Linda är en sån där lycklig människa som blir brun och hon brände sig lite i ansiktet men det gjorde inte jag. Tänkte att det kanske berodde på att hon tog solariet med nya rör, inte att det kunde beror på att jag pillade på knapparna i mitt solarie...
Jag blev ju lite röd på bröstet förra gången så smörjde in mig med lite solkräm. Ja vad ska jag säga, det var en JÄVLA TUR att jag gjorde det!!! Troligtvis sänkte jag effekten på solariet förra gången och den här gången höll jag fingrarna i styr vilket resulterade i en svedd Rebecka. Näsan ser ut som på ett fyllo... Köpte snabbt som attan en after sun och det verkar som att det var en toppensmart sak att göra. Idag är jag inte så röd utan mer åt det rosa hållet i färgskalan. Får nog bli en 10 minutare nästa gång ;) Johan hade kul i alla fall.

Sov typ tre timmar igår efter jag jobbat, kom nämligen i säng sent och sedan ringde Johan och sa att det var dags att åka och träna. Tyckte det var skitjobbigt då men är glad åt det idag. Kunde sova rätt hyfsat inatt och vaknade pigg som en lärka vid halv åtta. Så nu har jag storstädat här hemma och tvättat. Tänkte häva en shake och sen dra mig mot gymmet för ett biceps- och benpass.

Trevlig lördag!

Vårkänslor

Blir ju helt pirrig i kroppen när solen tittar fram och snön smälter. Snart är det inte långt kvar tills vinterjackan åker in längst in i garderoben och sommarkläderna dammas av, härligt! De senaste inköpen har bestått av tunnare kläder så nu längtar jag tills jag kan börja använda dem.
Försöker hitta ett par snygga svarta pumps, men har ännu inte hittat några som fallit mig i smaken. Det finns ju en hel del på nätet men när det är skor vill jag kunna prova dem direkt eftersom storlekarna och komforten skiljer sig så mycket.

Bjuckar på en bild från dagens uppladdning inför ett ryggpass och en på mina nya byxor.





Trött? Nja...

God morgon! Låg och läste till tre inatt innan jag gav mig på försöket att sova. Det gick som det brukar, somnade efter någon timme och nu ligger jag klarvaken och rullar tummarna. Inte så konstigt eftersom jag inte hade varit uppe så många timmar igår. Tänkte köra ett par maskiner med tvätt och så ska jag träna med Johan vid elva.

Lite frukost nu då sen kickstartar vi den här dagen!

Ledig!

Gick av natten imorse efter en vecka med fem nattpass, det blir många timmar det. Ligger i soffan och är självklart inte trött. Känner inte heller att det är värt att vända tillbaka dygnet när jag ska jobba natt på onsdag och torsdag igen. Men efter det är det dags att bli en dagmänniska igen, så skönt det ska bli!

Imorgon ska jag eventuellt träffa Ullis men det beror på om hon orkar ta sig till mig eftersom pärlan ska tillbringa kvällen i Johans garage. Ska nämligen fixa till ac:n inför sommaren.

Har äntligen fått mitt schema från april till början av juni, de är inte direkt snabba med att ge oss våra scheman.... Så nu har jag redan bokat in två roliga saker: Födelsedagsfest hos Karro och en Ullaredsresa med Mia :)

På tal om april, de är inte säkert att de fick bort alla cellförändringar när jag opererades i januari så jag ska på återbesök i april för att se vad domen blir. Förhoppningsvis är de borta annars blir det troligtvis en ny operation.... Håll tummarna för mig! Vill bara kunna lägga allt detta bakom mig.

Nu blir det lite bokläsning tror jag. Puss

Helg

Helgen är här och jag är instängd på US ;) Nej då det är inte så farligt, det enda som jag grämer mig över är att Johan ska till Valdemarsvik imorgon för att gå på klubbmöte. Hade jag varit ledig hade jag kunnat följa med och fått träffa Helena, Fredrik och bebisen :/ Jaja, det kommer fler tillfällen.
Johan kommer hem på söndag så det blir inte mycket helgmys för mig. Får kela sönder katterna istället. På tal om katter så var jag bra sugen på att strypa grannens katt idag! Låg och försökte sova och då väcks jag av ett himla gapande. Mars har börjat och då blir katthonorna pilska, snacka om att börja så fort som möjligt eftersom hon började 1:a mars...

Kom på att det har gått över ett år nu sedan jag tog ett bloss! Slutade feströka i februari förra året och det är så skönt att äntligen lagt giftpinnarna åt sidan.

Det är även 27 dagar kvar tills jag fyller 30 men det känns helt ok. Festen får däremot vänta lite. Funderar på om jag ska ha den på landet eller om jag ska hyra en av ladorna i Lambo. Hemma får vi inte plats i alla fall!
RSS 2.0