Paparazzi

Ni som läser detta tycker väl att jag är en bängbula! Men jag kunde bara inte låta bli - det kröp i hela kroppen! Det är en tjej som brukar åka samma buss som mig (när jag är lat och inte orkar cykla) och hon har ett par så fruktansvärt FULA skor!!! Det är så det sticker i ögonen på mig när jag ser dem... Uäck!
Så jag var bara tvungen att ta kort på dem för att ni ska få se.

 

Street Pack

Ja jädrans så roligt jag hade i lördags!!! Man fick vara med om både det ena och det andra *harkel* Ullis och Helena känn er träffade ;)
Jag fick för mig att jag skulle spela Black Jack och det var ett bra initiativ - Dealern fick ett öga för mig och tog inte alltid mina marker när jag förlorade och när jag vann fick jag lite för mycket, fniss. Jag satsade 100 kr och gick därifrån med 260 kr, sen när jag skulle lösa in markerna räknade killen i kassan fel så jag fick 360 kr =0) Jag fick alltså betalt för att åka dit. När jag kom dit hade jag 300 kr och när jag kom hem hade jag 320 kr efter att ha betalt inträde och skjutsen hem. Fina grejer det!

Allt som allt var det en lyckad kväll med många skratt!


Lördag

Gött med lördag, tog mig en härlig sovmorgon som jag tycker att jag gjort mig väl förtjänt av :P
Idag ska vi på fest hos mamma och pappa men tyvärr kan inte mamma vara med eftersom hon jobbar :( Sen ska vi till Street Pack. Det ska bli så skoj för Helena och Fredrik kommer på festen och jag träffar ju inte Helena så ofta som jag önskar att jag gjorde. Hihi, jag ska kidnappa henne från Fredrik och va med henne hela kvällen, fast det gör nog inte så mycket för Fredrik och Johan brukar vara som ler och långhalm när de dricker ihop =0)

Nu ska jag hoppa in i duschen!

Lite annorlunda

Igår kom vi hem från stugan och det blev inte att vi handlade något för att fylla på kylskåpet när vi kom hem.... Sååå idag när magen knorrade och ville ha frukost öppnade jag ont anande kylskåpet! Fy fan, det fanns verkligen ingenting. Vi har pålägg men inget bröd, müsli men ingen mjölk... ja och så vidare. Det slutade med att jag åt upp på råa varmkorv och sköljde ner dem med tomatjuice. Jag kan tala om att tomatjuice inte är någon höjder om man inte gör en Bloody Mary av den - fy tusan så äckligt!!!!

Nu ska jag snart hoppa på cykeln och trampa iväg till hållplatsen. Det känns så meningslöst att åka till skolan när man bara ska vara där i två timmar för att sedan åka hem igen. Det blir ju lika lång restid som jag är där, grrr.

Nä fy, det här går inte längre - rapar tomatjuice! Nu ska jag borsta gaddarna och se till att råka svälja lite tandkräm så jag rapar mint istället =0)

Helg

Äntligen är det helg! Den här veckan har varit proppfull med plugg så det ska bli skönt att få koppla av lite. Vi ska åka till landet idag å det ska bli så härligt, det är rätta stället för att slappna av.

Imorgon bitti kommer huliganerna Julius och Taz till mig för jag ska vara hundvakt för de andra ska åka till Kolmården. Sen kommer Mia och Kaj för att grilla =0) Och eventuellt ska jag vara barnvakt till Michelle och William från lördag kväll till söndag. Så avslappnande kanske det inte blir, fniss.

Nehepp, nu ska jag börja packa ner allt som ska med å så får jag inte glömma att stänga sovrumsdörren.... Så fort jag börjar packa så sticker Kasper in under sängen och gömmer sig eftersom han inte vill åka bil. Det spelar ingen roll om jag packar en väska för att bara jag ska någonstans, han tar det säkra före det osäkra och sticker och gömmer sig =0)

Fasen vad sugen jag blev på vin......... Sofia!!!

Hjäääääääääälp!!!!

Jag är sååå lycklig över att sommaren snart är här men nu har det kommit in en GETING här hemma! Usch och tvi jag gillar verkligen inte getingar och det verkar som de dras till mig. Sitt still säger alla idioter när det kommer en geting och de gånger jag har suttit still har de jävlarna satt sig på mig eller försökt krypa in i näsan eller nått!!! Sen blir jag så irriterad på folk som inte är rädda för getingar som inte kan fatta att jag reagerar som jag gör eftersom jag är rädd, grrr!

Mera plugg....!

Imorse kom Sofia hem till mig för att fortsätta med pluggandet och idag har vi verkligen varit effektiva! Shit vad stolt jag är över oss ♥ Snart är jag klar med två arbeten och det kommer vara så skönt att få bocka av dem från "Att göra listan" =0)

Fantastiskt vad mycket bättre man kan må när man har haft en bra pluggdag även om högen med andra arbeten fortfarande är hög och tung. Jag har ju kommit en bit på vägen i alla fall.

Nu har jag översatt en vetenskaplig artikel på Google så jag ska sätta mig ner och läsa den och beväpna mig med en överstrykningspenna - rosa så klart ;)

När det är avklarat är det nog dags för mat och efter det blir det hockey!

Puss på er och tack Sofia för en kul dag.

Plugg

Idag har jag pluggat med Sofia - vi har sökt med ljus och lykta efter vetenskapliga artiklar och det är inte lätt! Men tillslut hittade vi några som vi ska gå igenom lite nogrannare för att se om de duger.

Det blev en del fniss och tjejsnack rätt som det var men jag tycker ändå att vi var duktiga =0) Imorgon ska vi köra på ännu mer och satsa på att bli klara med i alla fall ett av arbetena. Det är en del uppgifter att boka av innan man får ta sommarlov men det känns bra när man har kommit igång.

Nu ska jag kanske glo på en film!

Måste bara säga en sak: översättning på Google är guld värd!!!!

Barnvakt

Idag är jag barnvakt åt min guddotter, sååå mysigt! Tyvärr är hon förkyld men hon är på bättringsvägen. Nu ligger hon och snarkar i våran säng =0)

Hittade ett första hjälpenkit på förskolan som jag var på

"semester" hos Helena

I söndags tog jag buss och tåg för att komma hem till Helena. Det tog ungefär 2 timmar från att Johan släppte av mig på stationen tills jag nådde Valdemarsvik där Helena stod på "stationen" och väntade på mig =0) Jag skulle vara två dagar på en förskola i Söderköping och då slog jag två flugor i en smäll och passade på att leka med Helena. Det händer ju aldrig att vi umgås någon längre tid. När hon är i Linköping far hon runt för att hinna hälsa på så många som möjligt och när vi varit hos henne har vi åkt hem dagen efter. Men nu stannade jag från söndag till onsdag och det var hur kul och mysigt som helst!

På måndagen när Helena hämtade upp mig styrde vi kosan till systemet och affären. Det inhandlades två flaskor rött och mat till grillning =0) Jag och Helena fixade en potatisgratäng och Fredrik fick vara grill master.



Man gick inte hungrig från det bordet! Jisses vad smarrig det blev. Kändes lite lyxigt att få dricka rödvin till maten en måndag. Hehe, det blev även vin resten av kvällen... Fniss! Helena fastnade med sina byxor i taggtråd så det blev hål i dem, lite rund under fötterna kan man säga. Många fniss och skratt blev det och Fredrik hade roligt åt oss =0)

Jag kom på att jag ville spela kort och frågade om de inte hade en kortlek. Man tager vad man haver!



Visst att blicken kan bli lite dimmig när man dricker rödvin men det var ingen risk att man missade vad det var på dessa kort!

När jag var på förskolan skulle barnen på utflykt och vi kom till en jättefin ekbacke som var full av vitsippor. Så vackert!



Jag hade så kul och det var verkligen jättemysigt att få umgås med Nena så det måste göras om inom snar framtid!

Puss på dig söta!

Rolig historia

En liten flicka pratade med sin lärare om valar. Läraren sa att det var fysiskt omöjligt för en val att svälja en människa då valen, fastän den är ett väldigt stort däggdjur, har en väldigt smal hals.

Den lilla flicka sa då att Jona svaldes av en val.
Irriterad upprepade läraren att en val inte kan svälja en människa; det är fysiskt omöjligt. Den lilla flickan sa, "När jag kommer till himlen ska jag fråga Jona".

Läraren frågade, "Men tänk om Jona hamnade i helvetet?"


Den lilla flickan svarade, "Då får du fråga honom".

VFU:n

Imorgon är sista dagen på VFU:n och det känns lite motigt. Trivs verkligen jättebra och alla är snälla och trevliga. Inte en tvekan att jag utbildar mig till rätt yrke! Det som gör det hela ännu värre är att jag har tusen grejer som jag ska göra innan jag kan ta sommarlov och jag vet inte hur jag ska få tid och ork att hinna med allt =0(

Ge mig styrka!

6 maj

Har kommit på att det blir lite mycket att ta en kort i veckan så det får blir ungefär varannan vecka =0)
Lite grönt har det blivit - underbart!

Vitsippor!

När jag kom hem från praktiken förra veckan fastnade blicken på alla vitsippor som frodas i dungen. Tog en liten promenad och plockade en bukett och passade på att ta lite kort.

Landet

Johan och jag var på landet och lämnade av en massa kartonger som har varit stående i klädkammaren hemma sen vi flyttade in i lägenheten. Det tog bara lite över ett år innan vi fick bort dem.....

Blev helt varm inombords när jag såg alla knoppar och blommor!


Dessa påskliljor planterade jag förra året


Denna fanns sedan innan


Älskar färgen på dessa tulpaner

Tjockis

Mix har lagt magen på kartongerna och har tassarna på fönsterbrädan =0)

Besök på balkongen

Gotcha!!!!

Valborg

Jag har haft fullt upp den senaste tiden så bloggen har inte riktigt hunnits med. Men bättre sent än aldrig!

Valborg firades hemma med Johan. Tror det är första gången sen jag var typ 14 som det inte firades med alkohol inblandat och det kan ju vara bra det med ;) Vi åt en god middag sen gick vi och tittade på brasan och fyrverkerierna sen blev det Cinderella man som gick på tv. En helt lyckad myskväll.




RSS 2.0