Semester!

Weeeeeiiiii, är så till mig att det pirrar i kroppen! Varför? Jo, för vi åker till Cypern idag!!! Sitter i bilen och är på väg till Örebros flygplats, flyget går klockan 7. Det blev bara ett par timmars sömn men jag kan lova att det inte var några problem att vakna :D

Ska försöka vara lite flitigare med bloggen under resan, fast det bara är ett fåtal som läser den. Men det är ju de viktigaste ;)

Ensamt på vägen är det nu i alla fall, som att åka gräddfilen - gutt som Karro skulle sagt!



Bäbis 2014

... eller kanske 2013 men jag hoppas på nästa år. Nu är det på riktigt, det ligger en liten Mini på tillväxt i min mage och det känns helt fantastiskt!
Beräknad förlossning är 3:e januari. Inte så kul att fylla år i december men väljer mini att titta ut då så är det ju inte så mycket att göra åt, men hoppas kan man ju alltid.

Nu har jag äntligen börjat få min energi tillbaka, har varit hur trött som helst. Hade även besvär med illamående men det är som bortblåst nu. Det som jag börjar känna av nu är lite svullnad i fingrarna och så blir jag lätt andfådd.
Att träna har det inte varit en tanke på eftersom all energi gick åt för att kunna jobba 100 procent. Men igår var jag äntligen på plats igen och det kändes så skönt och idag har jag en härlig träningsvärk.







Bildbombar

När jag ändå är igång så blir det en blandning av bilder som knäppts i sommar :)









































































Festival i Viken

I helgen var vi och hälsade på Helena och Fredrik. På lördagen åkte de stora grabbarna till Power meet medan Manfred hängde på mig och Helena till festivalen i Viken. Jätteduktiga och färgglada dansare som impade på oss alla. Manfred blev lite rädd när de blåste i sina visselpipor annars tyckte han att det var riktigt spännande :)







































Bilder från Gotland









































RSS 2.0