BILDBOMB 2011

Eftersom jag inte har uppdaterat bloggen så bra under sommaren tänkte jag bjuda på ett lass med bilder som tagits under sommaren. Håll tillgodo!


Karro sötnos

Atlas med en sissodär fem kottar...

Michelle fixar sin födelsedagstårta

Tokiga syskonbarn

Soft på landet

Blomstertös

Små pippisar på landet

Michelle älskar smultron!!!

Johan i sin pärla

Trötta pojkar

Ullis som ko :)

TBC på jobbet

Skadad Mix

Erhm, ja...

Ullis och Adreas skulle gifta sig så då blev det givetvis en möhippa!!!!


Ullis skulle visa baksidan av sin klänning och Michelle gjorde då likadant :)

En glad brud ♥

Syskonskaran


Sov över hos Ullis - här skulle jag ligga!

Barnvakt till busfröna Nora och Olivia

Ommålning av stugan

Flisan i sin griskorg

Vi tog en tripp till Västervik

Helena och jag på resturangen på campingen


Kasper njöt för fulla muggar när vi kom hem efter vår tripp!

May-Britt - min mormor

Mycket tårar har det varit men även en massa fina minnen som har spelats upp och pratats om. Man får finna det fina i det olyckliga så att säga. Har även drabbats av en massa ånger men börjar även återhämta mig från det. Mormor var den finaste mormorn man kan ha, så go och snäll. Tyvärr kom det en dimma som slöts sig om mormor och hon var inte riktigt som mormor längre de sista åren. Men under sina sista dagar kom min vackra, söta, snälla och underbara mormor tillbaka till oss för att säga hej då. Hon låg mest i en dvala men ibland fick jag kontakt med henne, passade då på att fråga om jag fick ge henne en kram: då log hon och sa "já" med sin fina finska dialekt. Jag gav henne en kram och fick även en puss. Det värmde så gott i hjärtat att få de fina stunderna innan hon lämnade mig. Hon berättade att hon skulle ta tåget till himlen fem i åtta och hon lämnade oss sex minuter över, så jag säger som Isolde att då tar det 11 minuter att ta sig med tåget till himlen. Hon berättade även att hon skulle på en stor fest där alla vi ska vara med och klä oss i fina färglada kläder och inte i svart. Hon sa vad som skulle stå på menyn men vi kom fram till att potatissallad och stekt sill inte klingar så bra. Men hon fick som hon ville - hon har på sig sin fina klänning som har hängt i garderoben och aldrig blivit buren, hon har blommor i sitt hår och så har hon sitt läppstift i sin vänstra ficka och sin kam i den högra. Fast hon var så långt bort kunde hon ändå berätta om sin fest. Innan hon steg på tåget öppnade hon sina ögon och tittade på mamma, blinkade och tittade på henne igen sen lämnade hon oss.

Fina fina mormor vad jag saknar dig!
Och tack för att du tog dig ur dimman för att säga adjö till oss,
det var det finaste du kunde ge oss

Mormor

I lördags klockan 20.06 lämnade mormor oss ♥



Hemsk väntan

Som ni märker så händer det inte så mycket här på bloggen. Min älskade mormor ligger på sjukhuset och kommer när som helst ta sina sista andetag på denna jord så jag orkar helt enkelt inte bry mig om bloggen nu.
RSS 2.0