Gone.....

För de som undrar var jag tagit vägen så kan jag meddela att jag jobbar. Det blir mellan 10 till 12 timmar varje dag så jag är alldeles för trött för att skriva i bloggen. Nu har jag ledigt i två dagar över midsommar så det ska bli härligt! Det är helt plötsligt så mycket som ska hinnas med när jag är ledig så jag känner att tiden inte räcker till....

För övrigt kan jag meddela att jag klarade tentan i Medicinsk vetenskap och jag är så lycklig. Fick tårar i ögonen när jag insåg att jag klarat det. Känner mig faktiskt lite smart :rolleyes: Så ett stort grattis till mig!!!

Nä, nu måste jag ut och klippa gräset som jag har lovat husse :cool:

Trevlig midsommar allihopa!!!!

Smaskens

När Johan kom hem åt vi den underbart goda maten som jag hade tillagat ;)

Efter maten åkte vi till Tornby och köpte födelsedagspresenter till Michelle. Johan fick plötsligt ett supersug efter glass så vi åkte till stan och tog en glass på Bosses, det var gött men jag förstår inte dem som kan äta en massa glass - hur fasen får de i sig all :question:

Smileys

Sundarii är världens bästa!!!! :thumbup:
Hon har varit så gullig och fixat så jag har smileys på bloggen :D
Nu kan jag göra en massa söta gubbar :rolleyes:

Tack guldklimpen!!! :-P

Ledig!

Ja, i en dag i alla fall :) Jag har jobbat hela helgen och den här veckan ska jag jobba tisdag, onsdag, fredag, lördag, söndag och jag kommer jobba typ 10-12 timmar varje dag. Så lite klirr i kassan blir det! Det känns dock lite konstigt att åka hemifrån på morgonen och inte komma hem förns efter nio på kvällen.

Skulle åkt och hälsat på Mia och Kaj idag men tvillingarna har tydligen hållt låda hela natten så hon orkar inte med något besök idag så vi får se om vi kan komma på torsdag när jag är ledig. Lilla Michelle fyller 1 år på onsdag så jag ska se om vi kan fira henne på torsdag. Johan och jag ska åka och köpa present till lilla prinsessan idag.

Idag ska jag laga mat efter ett recept som Gittan har gjort. Ska se om jag kommer ihåg att ta ett kort så kan jag lägga ut det sen.

Hej så länge!

Jippi!!!!!!!!!!!

Inatt kom Nora och Olivia till världen :D Åhh, vad jag längtar tills jag får se dem. Eftersom jag jobbar hela helgen kanske jag kan träffa dem på fredag. Ska höra med Mia och Kaj och se vad de säger.

Har sett ett kort på Nora och jisses säger jag bara, så SÖT!


♥ Grattis Mia och Kaj ♥

Evig väntan!

Usch, jag har verkligen inget tålamod när det gäller att vänta! Jag väntar på att Ullis ska komma så vi kan åka in till stan och köpa ett par skor åt mig som jag kan ha på jobbet i sommar. Föresten, jag har ju inte skrivit på bloggen att jag fått ett nytt jobb....! Jag hade ingen lust att jobba på Scandic i sommar eftersom det är så slitigt för min rygg. Så jag tog en chansning och frågade min vän Kristina om hade något jobb över på sin restaurang och visst hade hon det! Så i sommar ska jag jobba som servitris på Jennys i Berg. Så mysigt och spännande! Är allt lite nervös eftersom det var länge sen som jag jobbade inom det yrket men det ska nog gå bra.

Men som sagt, var f*n är Ullis!? Jag har smörjt mig med brun utan sol, plockat ögonbrynen, sminkat mig, plattat håret och hittat lite kläder att ta på mig. Och jag tog goooood tid på mig bara för att tiden skulle gå så jag slapp vänta så länge men det hjälpte visst inte. Får väl slösurfa lite till då....

UV-strålar

Jahopp! Då har blekansiktet varit ute i solen igen.... Jag var faktiskt duktig och smörjde mig med solfator 50!?!? men va fan hjälpte det. Jag skulle nog öst på mig hela flaskan! Kan ju hoppas att lite av det röda övergår till brunt men det är föga troligt... Sundarii ge mig ditt pigment - NU!!!!!!!!!!!

##@*?!##%skit!

Det är iaf inte många som har en så snygg klocka som jag har....

Bra dag

Idag har Sofia och Lisa varit hemma hos mig och pluggat. Jag tycker att vi var riktigt effektiva och duktiga ;) Det är alltid bra att sitta och diskutera och fråga varandra när man ska lära sig eftersom alla kan olika mycket om olika grejer. En lunch bestående av sallad, rostbiff och vitlöksbröd avnjöts på balkongen =0)

Jag är så lycklig över att solen är här. Tyvärr kan jag inte vara ute och njuta så mycket av den eftersom jag måste plugga men nu sitter jag med datorn här ute på balkongen och det är så skönt. Bättre än inget i alla fall!

I helgen ska gubben och jag åka till Nena och Fredrik!!! Ska bli så mysigt =0) Johan och Fredrik ska åka och titta på Errols och jag och Nena ska vara hemma hos dem och mysa och kanske slinker det ner lite vin också ;) Vad jag har sett ska det vara fint väder i helgen med så det vore ju toppen om det höll i sig.

Nu ska jag nog läsa igenom alla mina pluggpapper en gång till sen funderar jag på om det inte räcker för dagen. Man kommer till en punkt då det inte går in mer i skallen. Måste ju vara rädd om den så den klarar av en till dag med helplugg imorgon.

Puss puss

1 juni

Dåligt pluggsällskap!

Så här tycker Kasper om medicinsk teknik....

Sista sucken!

Sitter och läser medicinsk vetenskap i hopp om att tillräckligt mycket ska fastna i skallen till på fredag då jag har tenta. Passar på att tvätta en massa också, lite lagom att resa på ändan varannan timme för att tömma tvättmaskinen och ladda med en ny tvätt.

Det verkar även som om Mias små töser lyder mig - jag sa att de får komma ut efter fredag så jag kan ägna all min energi på dem och inte ha en tenta ivägen =0) Nu vore det ju typiskt om jag inte får komma in på BB och hälsa på när de väl att poppat ut... Men då snor jag kläder från skolan och knallar in på avdelningen som sjuksyrra ;) Ha! Fan va smart jag är!!!
RSS 2.0