Advent

Ledig en dag den här veckan och det firas med att åka till Helena och Fredrik för att fira advent. Lite tidigt men med en så stor familj är det inte lätt att hitta en dag som passar alla. Vi har som tradition att alla äldre syskon tar varsin advent och bjuder familjen på fika och som avslutning firar vi jul hos mamma och pappa. Riktigt mysigt och något att se fram mot varje vinter.

Mina vackra blommor



Jag hinner inte riktigt...

... eller snarare sagt, jag orkar inte. Därför har det inte kommit så mycket inlägg här i bloggen. Men nu har jag fått bannor av Helena så jag tänkte att det är väl bästa att jag plitar ner ett inlägg. Jag HAR faktiskt skrivit ett inlägg tidigare från telefon men när jag var klar och skulle lägga upp det så försvann det....! Blev ganska sur och straffade bloggen genom att ignorera den, som om den har känslor.

I helgen har jag varit ledig, riktigt fint. Johan och jag firade nio år igår. Fantastiskt vad tiden går. Stod en vacker bukett med rosor och väntade på mig när jag kom hem
Blev en kväll hos mamma igår, Helena och Fredrik var också där. Fint! Gick även en sväng på Ikano med Helena på dagen. Kvällen/natten slutade med att jag var fyllechaffis.

Nu har jag varit duktig och knåpat ihop en matsedel så jag ska masa mig ut till bilen för att åka till Maxi.

RSS 2.0