Effektiv söndag

Började med en sovmorgon så klart, måste ju passa på när jag är ledig. Min kropp och mitt huvud är helt slut efter allt jobb. Det är verkligen så stor skillnad från att jobba heltid dagtid mot att jobba heltid med blandat dag, kväll och natt. Är mycket tröttare nu och längtar faktiskt tillbaka till behandlingsmottagningen. Både vad det gäller själva jobbet, arbetskamraterna och tiderna.

Efter sovmorgonen åkte jag och plockade upp Christin för att sedan åka till Ikano. Jättemysig! Jag köpte en jeansskjorta, stolsdynor, glas, tyg och så "råkade" jag beställa en ny telefon hihihi.

Har även storstädat, lagat massor med mat, tvättat och även gjort massor med müsli. Det gäller att hinna med allt när man är ledig!!!

Tadaaa!

Har ni sett vad fin min blogg är!?!?!?! Världens gulligaste, snällaste überduktiga Sandra har hjälpt mig att fixa till den <3 Jag måste nog vara världens jobbigaste kund, fniss. Riktigt nöjd. Vad tycker du?

Idag är jag helt slut. Det blev nästan tio timmar på jobbet och inte mycket till rast, så det har varit fullt upp. Jobbar sex dagar den här veckan, är ledig på torsdag och nästa gång jag är ledig är nästa vecka. Så vi ska väl inte tala om hur trött jag kommer vara i början på nästa vecka. Blir lite tråkigt när man bara är ledig en dag eftersom man oftast är så trött då och därför inte får så mycket gjort.

Jag har i alla fall planerat in att åka till Ulrika marknad med mamsen om inte vädret är helt åt fanders.

Ny bil har jag ju även införskaffat eftersom den andra inte är så fin längre av någon anledning.... Fredrik kallar mig för "Folkraceförarn´ " Har bott i garaget den här helgen och förra för att fixa till bilen. Johan har mekat med den och jag har lagat rost, städat och vaxat den. Så nu skiner min bil mest på parkeringen fast den är äldst :P Lägger ut lite bilder på pärlan senare när tillfälle finns.

Puss

Kämpa!!!

Varför har jag så svårt att masa mig ur sängen när jag jobbar kväll?!?! Det går liksom bara inte hur mycket jag än ligger där och peppar mig själv. Det slutar bara med att jag intalar mig att jag faktiskt har rätt att dra mig liiiite till eftersom jag faktiskt jobbar dag imorgon och då kommer få gå upp skamligt tidigt... Vips så blev den lilla stunden till en timme eller mer.

Nu ska jag ta mig till gymmet innan det är dags för jobb!

Ny dag nytt jobb

Idag börjar jag på Onkologens avdelning som jag har skrivit om tidigare. Det är med blandade känslor. Saknar redan mina fina kollegor och patienter på mottagningen. Men vem vet, jag kanske får komma tillbaka en dag.

Känner mig lite tom i huvudet, sov som en gris till klockan tio sen fot jag in och ut ur drömmarnas värld bra länge. Så en degig massa är väl bästa beskrivningen på hur det känns i mitt huvud. Får se om jag kvicknar till av cykelturen till jobbet.

Mina fina presenter jag fick när jag slutade:

RSS 2.0