Skrivbordslampa

Ja så ser han ut just nu min lilla pisse :( Han har varit ute och käftat upp sig har lärt sig av matte så nu har han åkt på däng. En klo antgligen som har perforerat min lilla sötnos och som pillat dit en massa elaka bakterier! Har tvättat och klämt ut var i fyra dagar nu men det verkar inte bli bättre, så är det inte på bättringsvägen imorgon blir det att åka till farbror doktorn. Kan tänka mig att det blir en antibiotikakur för det verkligen stinker! Så hur duktig jag än försöker vara med att tvätta rent och så är det nog bara inse att det är dags att dra fram lädret och så snällt betala för att någon annan ska göra det och skriva ut svindyr medicin. Men vad gör man inte för sina älsklingar.

Åtta lååångsamma. Ok kom igen åtta snabba!!!! KÄMPAAAA!!!!

Ja fy tusan säger jag bara! Efter jobbet blev det ett gympapass på en timme och direkt efter det blev det core i 30 minuter så nu är jag lite lagom mör i kroppen. Fast det är riktigt kul! Nu har jag verkligen kommit igång med träningen och jag stormtrivs, tjohoo! Imorgon blir det invägning och mätning tror jag, fniss. Och så några pinsamma kort förstås så jag kan gå tillbaka och kolla hur min träning går.

Campushallen kör utepass på måndagar och onsdagar som är gratis så Ullis och mamma har hängt på. Idag kom de och var med på coren och även Issa och Ullis granne Jenny följde med, riktigt skoj.

Nu gäller det bara att bli lite striktare vad det gäller maten.....

Fredaaaaaaa!

Har varit ledig idag och firade det med att sova hur länge jag ville. När jag väl släpat mig upp ur sängen fixade jag lite havregrynsgröt sedan ringde jag till Jonna. Vi bestämde oss för att ta en promenad. Det blev en lagom runda på 40 minuter, riktigt skönt. Sedan blev det lite tjejsnack. Innan Johan skulle komma hem åkte jag till gymmet och körde lite styrketräning. Känner mig riktigt stolt över mig själv :) Imorgon blir det ett pass innan jobbet också. Jag satsar på hösten 2011 hehe.
Min helg kommer bestå av jobb, hur ser er ut?

Nasi goreng

Nu är jag hemma igen efter att ha varit och handlat lite för att fylla på skåpen. Till förrätt blev det vattenmelon, så gott! Och till varmrätt blev det Nasi goreng, också det väldigt gott. Patienterna fick det som förslag till lunch för ett par veckor sedan och då blev jag sugen på att testa det. Bra initiativ av mig ;) Även Johan tyckte det var gott så du blir det ju extra pluspoäng, hehe.

Nu sitter jag och hoppas på att Ullis kommer hinna till corepasset som börjar klockan sju.... hoppas hoppas!

Älskar fotoprogrammet Vingette som Hanna och Christin tipsade mig om. Jag kan varmt rekomendera det till er som läser, det finns massa med roliga funktioner!

Ledig

Idag är jag ledig och dagen har inletts med kattgos, slösurfing och frukost och lunch kombinerat till en måltid. Testade även att ställa mig på vågen och det bör jag inte göra om om jag inte kan få in i skallen att jag har gått upp i vikt på grund av mindre fett och mer muskler... Varför är man så fixerad på en siffra? Huvudsaken är ju hur man ser ut. Jag tycker att jag ser bättre ut nu men ändå ska vågens siffror förstöra den känslan.

Ska snart sätta mig i bilen och åka till Tornby för att handla lite mat. Inte alls roligt att åka själv men kan inte komma på någon som är hemma som skulle behöva handla lite.

I måndags körde jag, Ullis och mamma ett pass som heter FreePower som är en kombination av yoga, afrikansk dans och kampsport. Riktigt skoj och gav en härlig träningsvärk i baksida lår. Idag ska vi köra ett pass igen, men den här gången blir det Core eller gympa. Sen har jag planerat in ett styrketräningspass på fredag och i helgen hoppas jag att jag kommer ut och går en sväng.

Picknick ute i det gröna

I lördags följde Ullis med mig hem och tog en liten förfest sedan tog vi cykeln in till stan för att träffa töserna Christin och Hanna. Ullis hade tänkt ta sista tåget hem så jag skjutsade henne på stången hela vägen in till stan! Hade jag vetat att jag skulle få göra samma procedur hem hade vi tagit två cyklar, fniss! Vi måtte tjejerna i Trädgårdsföreningen och åt lite gott och drack en massa gott! Riktigt mysigt. Kvällen fortsatte seda på Hamlet och sedan på Harrys. En riktigt lyckad kväll med fantastiskt sällskap!!!

Lite bilder från kvällen. Måste ju visa nya frissen :)








Shit pommes frites o ta tre betala för tio

Var tar tiden vägen :question: Tiden flyger men jag har hunnet med en massa ändå. Jag har varit en vecka på landet och haft det hur härligt som helst, jag jobbar 100% på Lungmedicin, myst i solen, tränat, köpt en klänning och sist men inte minst så har jag kapat av mig håret :O Vad hände liksom?! Aja, hoppas jag inte ångrar mig den här gången.

Vad har ni haft för er egentligen? Varit ute i solen hoppas jag.

Idag har jag jobbat 6.45-15.30. Ville gå på en promenad när jag slutat jobbet och raggat folk som tyvärr inte kunnat tycker inte om att gå själv kom på att Jonna säkert sitter och slöar hemma! Ringde och mycket riktigt så var det så, fniss. Drog med henne ut och det blev 6.5 km - inte illa pinkat! Vi kom fram till att det måste göras fler gånger, trevligt trevligt.

Imorgon blir det jobb igen och Johan ska åka på Power meet. Sen ska han tillbringa helgen med Fredrik. Tyvärr jobbar Helena hela helgen så jag följer inte med, men jag ska mysa med Christin på lördag och det ser jag verkligen fram mot. Var eeeeeevigheter sen vi sågs. Har även försökt få in en date med Heidi men vi lyckas jobba om varandra hela tiden, suck! Får se om tösen har tid med en speeddate imorgon, vill ju träffa henne innan hon åker till USA!!!!

Karro min sköna pingla saknar jag också som tusan! Å vad ni betyder mycket för mig flickor!!!! ♥
RSS 2.0