Äntligen

Så nu har drömmen äntligen blivit sann fast med en del modifikationer - Jag kom in!!!! Så nu ska jag äntligen börja läsa till sjuksköterska, yes! Tyvärr blev det inte i Linköping utan i Norrkan men jag är så lycklig ändå. Det har varit så himla jobbigt att gå och vänta på svar, men nu är det över!
Jag börjar kl: 10 imorgon. Efter den här veckan ska jag läsa en kurs i Linköping i fyra veckor med andra som läser till sjuksköterska, läkare, sjukgymnast osv. det ska bli spännande.
Nu ska jag borsta tänderna sen ska jag krypa ner i sängen och läsa igenom alla papper som jag fick idag.

Gott natt alla!

Jag är så lycklig, jag är så lycklig trallalalalaaaaa!!!!

Den jobbiga väntan är snart över!

Imorgon ska jag på reservupprop för sjuksköterskelinjen!!! Shit vad jag är nervös! Så nu hoppas jag att ni alla håller era tummar och även stortår för mig.

*hoppas hoppas hoppas*

Idioter!

Gud vad jag hatar folk som inte fattar vad cykelbanor är! När jag gick på Valla så cyklade jag genom universitetet varje dag, och varje dag fick jag sicksacka mig fram för att puckona inte har vett nog att gå på GÅNGBANAN! Och inte nog med att de går på cykelbanan:
  • de går i bredd så man inte kommer förbi
  • de flyttar inte på sig om man plingar
  • de kan glo tjurigt på en för att man cyklar om dem
Vad är det som är så svårt?????

En gång när jag skulle cykla hem från skolan när jag redan var lite irriterad så var cykelbanan tjock med gångare så jag fick kryssa mig fram. Sen är det några tjejer som går i bredd så då tänkte jag Nä nu jävlar är det nog! Jag cyklade förbi dem ganska nära och när jag precis kör om dem så slänger tjejen närmast ut sin arm så hon slår i armbågen i mitt styre. HAHAHAHAHAAAA det kan du ha din jävel tänkte jag och cyklade vidare (tror hon fick ganska ont - oops!).
   Jag gillar att köra förbi gångare som går på cykelbanor väääldigt nära, det bästa är när man snuddar jackärmen på dem så de håller på att skita på sig! Blev du rädd? Gå inte på cykelbanan då, pucko!
   Igår när jag cyklade hem från jobbet så kom jag i en ganska hög fart och mitt ifrån ingenstans så kliver en mamma ut med sitt barn mitt framför näsan på mig vilket resulterade i att jag tvärnitar och ramlar omkull (lyckades landa på fötterna som ett mirakel) jag slår armen i "sugga" så jag skrapar bort huden på armbågen och så på något konstigt sätt fick jag spettsen av sadeln rakt in i ljumsken. Det gjorde så förbannat ont så jag var tvungen att stå still och hänga mig på cyklen för att svära tiotusen gånger - satan vad ont det gjortde! Och puckot som orsakade det hela tittade skrämt på mig och knallade vidare och vände sig om och tittade på mig flera gånger. Det var inte en svensk kvinna och jag kan lova dig att nu har hon hört alla svordomar som finns på svenska.... Sen var det nog inte så konstigt att hon såg lite skrämd ut för jag kan tänka mig att mina ögon inte såg så vänliga ut.

Har du läst detta och vet med dig att du brukar gå på cykelbanor - SLUTA MED DET!

Sjuk kisse

Idag har man varit med Kasper hos doktorn. Han har haft ont i örat sedan i måndags och när det inte blev bättre så tyckte vi att det var lika bra att vi åkte till veterinären. Det visade sig att han har fått en varböld inne i örat som gör jätteont. Så efter ett besök på ca 15 minuter var man 500 kr fattigare. Sedan bar det iväg mot apoteket och efter det besöket var man 400 kr fattigare....... Varför i h*lvete ska det vara så dyrt med medicin till djur?!?!?!?!
   När vi kom hem så fick han först en medicin som var mot smärtan, sedan en mot infektion och sedan även ögondroppar eftersom infektionen har spridit sig dit med - stackars min lilla älskling!

Besök

Idag ska jag få finbesök - Jonna ska komma =0) Hon har inte sett vår lägenhet än fast vi har bott här rätt länge nu. På tal om det så måste jag få gumpen ur vagnen och bege mig till Tornby för att titta på en ny tapet till vardagsrummet, har tänkt göra det sen vi flyttade in men det har inte blivit av. Och när man har struntat i det tillräckligt länge så blir det som om man inet ser det längre...
   Var hemma hos svärmor härom dagen och när jag var där så fick jag låna ett par gardiner till sovrummet i stugan men nu har jag fått för mig att de skulle passa så himla bra i sovrummet här hemma.....

Beroende

Japp så är det, jag har typ blivit beroende av Tradera! Det finns ju hur mycket fina pärlor som helst!!! Igår vann jag 4 st auktioner och idag sitter jag här igen och glor efter något fint som jag bara måste ha ;0) Det vore ju bra om jag tillverkade något smycke också.....

Jag gjorde det!!!!!

Här har ni bildbevis!!!!!



Här samlar jag mod!





















Och här bär det iväg! Skrek som aldrig förr...














Så nu får ni gärna kalla mig modig =0)

Knasiga saker man gjort som barn

Läste i Sandras blogg om att hennes dotter Belinda ville ha en BH fast hon bara är hmmmmm tror hon är 6 år. Så hon hade tagit på sig en BH och ett linne som var lite väl stort - gulligt! Själv var jag tydligen inte sämre när jag var liten.....
   En gång när pappa satt på toan och var ensam hemma med mig så hörde han plötsligt hur dörren öppnas! När han väl fick upp byxorna och sprang ut så hittade han mig på gården iförd blöja och gummistövlar dragandes på min tränyckelpiga - mitt i vintern!



Här är min kompis


















   Mamma satt inne hos våran granne och drack kaffe och jag var runt 3 år och var hemma med pappa. Efter en stund ser mamma att jag är påväg till sandlådan vilken inte kan tyckas vara så konstigt, men det var något som inte stämde. Jag hade något som dinglade runt handlederna, hm vad kan det vara?! Det är ju alldeles vitt. När mamma lyckades lista ut vad det var så sprang hon ut rätt fort - jag hade gått lös på hennes tamponger och tyckte att de var jättefina armband. Så jag hade tagit på mig dem och gick glatt och svängde med mina små armar för att visa mina nya fynd....

Kissemiss i det gröna



Det är grannen som han spanar efter, han vill inte gå ner förns hon har rökt klart och gått in. Lite skrajsen kisse =0)

Skadad

Hörde världens vrål utifrån - kattfight! Jag sprang ut och kollade om det var någon av mina som var i trubbel och mycket riktigt så kom Mix upp för trappen efter en liten stund. När jag tog i honom fick jag hela handen full av blod!! Tog in honom på toan och satte honom på toastolen för att kolla igenom hela katten. Det visade sig att den andra missen har klyft hans ena öra så det var därifrån som allt blod kom, som tur var hade han inget mer sår. Så jag tvättade rent såret och tejpade ihop hans söta öra med kirurgtejp, hoppas att örat läker ihop så han inte får ett fult delat öra.







Tur att hans matte kan leka veterinär ibland.
Här har ni busen













Skara sommarland

På fredag bär det av mot Skara sommarland! Jag har inte varit där sen jag var typ 3-4 år och det enda jag kommer ihåg från den gången är att jag var i en bassäng som hade som röda och vita kullar som reste sig upp ur vattnet och de var skrovliga för att man inte skulle halka på dem. Snyft, jag ramlade och skrapade upp knät! Så det är vad jag minns, vi får hoppas att jag får med mig några bättre minnen den här gången.
   Vi ska åka med Ullis, Andreas, William och Michelle, det ska blir riktigt skoj! Mitt mål är att åka Fritt fall men jag har en sån fruktansvärd höjdskräck så jag är föga övertygad om att jag kommer klara det. Det är så lustigt för karuseller som höjdskräcken klarar jag av utan problem men att klättra på en klättervägg går inte. Jag försökte en gång i högstadiet men när jag kommit nästan 2 meter upp blev jag skräckslagen och blev helt stel i hela kroppen - höll i för livet! Och jag tror inte att det kommer vara lika lätt att åka en ruschkana som en karusell.... Kolla in själva får ni se

http://www.sommarland.se/parken_vatten.php?id=4

Mår illa bara jag ser det, 100 km/h med din egen kropp.... Giv mig styrka!

Min nya hobby



Visst är de fina!

Lat

Har verkligen varit lat med bloggen den sista veckan men det får man väl vara ibland. Har inte jobbat sen måndagen förra veckan för det är lugnt på hotellet nu. Vi får väl se hur det blir nästa vecka.
   Känner mig som en mupp, på FB finns det ett "spel" där man ska bygga upp sin egen bondgård med djur och grödor och jag tycker att det är skoj! Nu sitter jag och väntar på att mina jordgubbar, pumpor, bönor osv ska bli klara så jag kan skörda dem =0) Så blir det när man sitter ensam hemma och inte har något vettigt för sig.
   Igår var jag inne på Tradera och glodde runt lite, så nu har jag lagt bud på lite pärlor så jag kan göra fina armband sen. Det är mamma som har smittat mig! Hon har suttit och pärlat typ hela sommaren när hon har varit ute i stugan. Och när jag, Ullis, William och Michelle var på Skänninge marken var det ett stånd som sålde en massa härliga pärlor - där fastnade jag!

Bio

Har precis kommit hem från stan, jag och Johan har varit på bio. Vi såg Johan Falk - GSI och jag tycker att den var riktigt bra, så den kan jag rekomendera. Det var vad min lördagkväll hade att erbjuda, ska nog krypa upp i soffan en stund och mysa lite sen är det kudden som gäller.

Kram på er alla

Cykling

Nu känner jag mig duktig, idag har jag cyklat 2.5 mil. Vi cyklade till Hackefors och hälsade på Johans mamma och sen hem igen. Bra va?

Galning!

Kolla in den här tokstollen!

http://www.todaysbigthing.com/2009/08/05

Hemma igen - konstig dröm - städat

Ja, det är vad som har hänt sen igår.

Vi kom hem igår kväll, hann inte med så mycket innan vi gick och la oss. När jag la ner mitt lilla huvud på kudden hade jag ingen aning om vad jag skulle drömma för konstigt...
  Det började med att jag var hemma oss min barndomskompis Sandra. Sandra och hennes kille Henke bodde ihop men de delade inte sovrum utan de hade varsitt. Henke hade inte en typisk "vuxensäng" utan hade en sån där säng som barn brukar ha, en sån som det är en koja under. Han och jag låg på varsin sida av en stor hög med grejer och fånade oss med deras dotter Sita. Sen blev jag helt plötsligt nödig och så sa Sandra att jag kunde få låna hennes toalett (de hade varsin!), problemet var bara att det inte var som en vanlig toastol utan det var som en träram man satt på och under den låg det som en matta - typ badkarsmatta. Den skulle man göra sina behov på sen fick man plocka upp dem med papper..... Jag kan säga att jag valde att hålla mig. Sen blev jag jättesugen på godis, då visade Sandra att hon hade en hel stapel med sånna där s-märken och de var gigantiska. Men jag fick inte smaka =0( Sen var jag helt plötsligt i köket på en restaurang och jobbade... Sen kommer jag inte ihåg mer, fattar inte att man kan drömma så märkliga saker!

Idag har jag varit jätteduktig tycker jag, har städat i denna värme! Och så tvättar jag också, men det är helt ok eftersom vi har tvättmaskin inne. Jag har varit snäll och sparat skurningen av golven till Johan (skrattar onskefullt)

Kan se ut!

Japp, idag har man gjort slag i saken - jag har putsat fönsterna i stugan!!! De är så rena nu så man kan tro att det där inga fönster finns =0) Men det krävdes lite mutor för att få mig att göra det, jag har nämligen köpt nya gardiner. Mm, så är det och det blev jättefint! Tog bort vinterfönstrena idag - ja, jag vet att de borde gjorts för några månader sedan men bättre sent än aldrig. Så nu har jag dem kvar att putsa, men det tar jag en annan dag. Nu är det bara disken kvar.......
 
Snart kommer Jonna ut till mig här på vischan och förgyller min dag med lite fint sällskap ;0) Funderar på om jag ska ta något att äta men jag har inte en aning om vad!?

Haha, Mix ligger i soffan och kollar på en fluga som sitter en bit ifrån honom och det ser precis ut som om han ligger och överlägger med sig själv om det är värt att slösa energi på att försöka ta den - knaskatt!
RSS 2.0