Skolstart!

Idag började jag plugget igen. Det känns spännande men jag vet att det kommer bli tufft. Kan inte riktigt få in att jag redan har läst ett år!!!
Föresten! Jag klarade tentan som jag gjorde nu senast och det känns hur skönt som helst :thumbup: Heja mig!!!

Nu ska jag sätta mig och skriva ut schemat och titta i det lite. Var även "tvungen" att köpa en ny kalender, alltid lika roligt med en ny. Har faktiskt en som gäller året ut men jag tycker att den är så klumpig så jag köpte en liten rackare. Den nya är givetvis rosa och så köpte jag en rosa penna till den :)

Tror alla är inne för att kolla schemat för jag kommer ingen vart....

Ett nytt liv!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥Grattis Cilla till det lilla knytet!!!! ♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Issas rum

Nu är jag färdig med Issas rum. Antingen hatar man hennes fondtapet eller så hatar man den ;) Vilket väljer du???

Julius hjälper till :D

Sanningar om mig

Jahopp, Sundarii har utmanat mig att skriva 10 sanningar om mig själv så jag ska se om jag kan få ihop tio stycken....

1. Om jag måste gå upp och kissa på natten törs jag inte blunda när jag sitter på toan eftersom jag är rädd för Svarte madam....
2. Hatar att ta i stålull och keramik - får rysningar i hela kroppen
3. När jag ser typ pinnar, prickar, streck eller liknande räknar jag dem
4. Har gjort snuskiga saker med en tjej
5. Vet att mycket av livet är kärleken men jag önskar att jag vann en massa pengar också ;)
6. När jag går på offentliga toaletter öppnar jag handtaget med pappret som jag torkade händerna med
7. Skäms när det gäller min okunnighet när det gäller geografi och personer
8. Är livrädd för döden
9. Önskar att jag hade en gudstro för att slippa vara rädd för döden
10. Är rädd för att inte klara av skolan

Jag utmanar Cilla och Heidi :D

Kommer bli proffs

Jahopp, idag var jag med när Issa kollade på tapeter och det slutade med att jag ska tapetsera hennes rum imorgon :bigeyes: Känner mig faktiskt ganska snäll med tanke på mitt vardagsrum som jag skrev om tidigare ;)

Vad håller du/ni på med för projekt?! Berätta

Tapetsering

Jag har varit så duktig och tapetserat mammas och pappas vardagsrum i deras blivande hem. Det komiska är att jag ska ha nya tapeter i mitt vardagsrum men hade inte lust att tapetsera så jag har fixat så Stångåstaden gör det åt mig och så slutar det med att jag tapetserar åt andra.... Fniss
Så här blev det i alla fall.

Trötta

När man är på landet blir man trött av all frisk luft :)


Monster!

Igår hittade jag ett monster på loftet i ladan ;-)

Höst?

Usch, jag blir så deprimerad! Jag verkligen älskar sommaren och vill inte att den ska ta slut. När solen stekte som mest var jag lycklig över att vi äntligen fick en riktig sommar medans många andra gick och klagade på att det var för varmt. Nu går det inte en dag utan att det regnar och det är så trist! Jag vill inte att hösten ska komma redan nu eftersom vinterhalvåret är så fruktansvärt långt! Blir det en lika vit och fin vinter som den förra gör det inte så mycket men jag känner ändå att jag inte är redo riktigt än. Det kan väl få vara sommar några veckor till, snälla?!

Bilder från Örebro!!!

Som utlovat kommer här lite bilder från vår semester i Örebro. Bättre sent än aldrig eller vad säger du Sundarii? ;)

Johan och Andreas reser tält under uppsikt av William


Vi tjejer hjälpte till genom att titta på och ta oss en kall (mycket jobbigt *ASG*)



"Dään gubben går till dään gubben"


Jag visar stolt upp vårt tillfälliga hem (OBS! Som alla vet lägger kameran

på minst fem kilo ;) )



Uppumpning av luftmadrasser


Sedan blev det tacos!


Johan och min hydda - göör skön!


Dundertabbe!

Jäkla skit då! Jag har ju tenta på onsdag men när jag tittade igår så såg jag att jag har lyckats anmäla mig till fel tenta.... Så nu har jag ingen aning om jag får göra tentan på onsdag eller inte, suck! Hade jag ingen lust att plugga innan så jag verkligen inte det nu!!!

Skit!!!

Sjuk!

Snyft! I början av förra veckan började jag få lite ont längst bak i näsan (om ni nu förstår vad jag menar) och sen i söndags så har min röst nästan varit som bortblåst! Kan knappt prata och ibland när jag pratar så kommer det inget ljud alls. Igår var jag och Johan på handledarkurs så jag kan börja övningsköra :thumbup: När jag var där så skulle de även kolla min syn och det var inte lätt att säga alla siffror när man knappt har någon röst. Så efter ett tag sa tjejen att det var nog bäst att vi slutade så jag fick spara rösten. Ska bli så kul att få börja övningsköra igen. Hade ju ett lemp men jag körde typ tre gånger. Nu ska jag köra så fort jag får tillfälle. Däremot får teorin komma lite i efterhand eftersom jag prioriterar skolans pluggande. Men så fort det blir en lucka så ska jag slänga näsan i boken! Kanske på tiden att man tar körkort när man har blivit 27 år :blush:

Något som inte är lika roligt det är att plugga när man mår skitdåligt! Men jag har terminstenta nästa vecka på onsdag så det är bara att bita i det sura äpplet och läsa som en tok om kroppens alla mekanismer och om tanter och gubbar som har sagt något vettigt någon gång i tiden....

Sundarii påpekade att jag inte har lagt upp några bilder från när vi var i Örebro men jag lovar att jag ska göra det så fort som möjligt!

Puss på dig/er! Håll er friska!!!

Hemma

Nu är vi hemma igen efter en fantastiskt rolig och trevlig helg i Örebro! Det blev en blandning mellan regn, tält, rödvin, bad, Pictionery, blåmärken, öl, träningsvärk, barntoa och tryckluft.....
Det regnade en del när vi var där men det gjorde verkligen ingenting, vi hade hur kul som helst ändå! Första dagen blev det lite dricka och spel (som Ullis och jag självklart vann) och andra dagen gick vi till Gustavsvikbadet. Det var mycket mindre än vad vi trodde men vi hittade en favorit"bana" - Vildforsen! Men satan vad man slog sig!!! Det blev även några ofrivilliga halvdrunkningar :bigeyes: Höll även på att tappa badtrosorna flera gånger!
Igår när alla hade lagt sig busade jag och Ullis lite. Vi skulle borsta tänderna men kom på en massa annat att göra! Vi tog en toa som var ett familjerum.... Toaletten var en sån där minitoa men det gick bra ändå :blush: På väg tillbaka till tältet hittade jag lite tryckluft som fanns för att fylla på cykeldäck och bollar, hur kul som helst! Jag bad Ullis öppna munnen så blåste jag in i den så hennes kinder fladdrade sen blåste jag i näsan på henne och vi skrattade så vi stod dubbelvikta klockan 01.30 på campingen :-d Ullis fick självklart testa på mig med, hehehe.
Imorse när vi vaknade kände vi att vi levde! Johan som så lätt får blåmärken ser ut som en prickikorv på benen. Jag känner mig som om någon har använt mig som en slagpåse men vi hade verkligen urkul!

Bilder kommer imorgon!
RSS 2.0