Svininfluensan

Jahopp, det är tacken för att man hjälper Issa med hennes rum - det har visat sig att mamma, pappa och Issa nog åkt på svininfluensan! Urk, har varken lust eller tid att bli sjuk nu!!! Men vi får hoppas att jag klarar mig, har lite ont i lungorna när jag andras in djup och så lite hosta men jag hoppas på det bästa =0) Jag är stark som en björn!!! Hehe.

Rummet blir i alla fall jättefint, ska fixa till det sista nu så är det klart sen.

Stackars moster, hon vaknade upp med 40 graders feber i morse och har även hon åkt på svininfluensan så hela hennes fest blir inställd =0(

Jag ska inte bli sjuk, jag ska inte bli sjuk, jag ska inte bli sj........

Bare slit!

Idag har jag varit och hjälpt Issa med hennes rum, det är inte mycket kvar nu bara två våder. Så jag ska dit imorgon när jag vaknat för att fixa det sista. Tycker att det blir riktigt fint! Tänkte att jag ska lägga ut lite bilder sen så får ni se själva och säga vad ni tycker =0)

Imorgon har moster 50-års fest! Hon fyllde i onsdags. Så nu när hon har blivit ett halvt sekel så kommer det firas med en dunderfest! Hon har hyrt in ett band som spelar 50-60-tals rock - bra uppvärmning inför rockkryssningen som är i november. (Sandra, när ska du ta och följa med?!?!?! Det var ju jättelänge sen nu juh)

Nu ska jag se vem som åker ut ur Idol idag.

Jaaa!

LHC vann med 5-1 mot Rögle!
Jippi!!!

Torsdag

Idag har jag haft föreläsnignar hela dagen - proteinsyntesen och estetik. Mycket information blev det men det var väldigt intressant. Känner igen en del från proteinsyntesen men har mycket att lära!
Allt känns bra nu och det känns som att jag håller på att finna min rytm i studierna. Stressen som jag hade under HEL1-kursen är borta nu vilket är väldigt skönt för jag mådde riktigt dåligt ett tag eftersom jag aldrig kunde koppla av.
Snart ska vi kolla på hockey här hemma så då ska det laddas med popcorn.
Imorgon är jag ledig, jag ska till mamma och pappa för att hjälpa Issa med hennes rum. Vi håller på att fixa hennes tak och väggar. Igår målade jag taket tre gånger så det är klart nu, imorgon ska jag måla väggarna och tapetsera en fondvägg. Har gjort det så många gånger förr så det börjar sitta i ryggmärgen nu hehe, det blir så när man flyttar cirka en gång om året...
Vi ska tapetsera om vardagsrummet men det arbetet överlåter jag till stångåstaden, tycker inte att det är så där jättekul att tapetsera. Men en sak som är säker det är att jag ska ta sovmorgon i morgon!

Det börjar arta sig

Jaa, det är så kul för nu känns det som skolan har börjat på riktigt. Nu har vi börjat ha föreläsningar som faktiskt handlar om sjuksköterskeyrket och idag fick jag prova ut arbetskläder =0) Men det är mycket som mitt lilla huvud ska ta in... Men det är kul och sånt som jag är intresserad av så det gör inget! Imorgon är det öppet hus på Clinicum så då ska jag dit och kolla på den nya dockan som skolan har köpt - den kan ha olika andningsfrekvenser, puls, prata, hosta och röra sig. Så lärarna kan ställa in att dockan t.ex. ska få problem med hjärtat och att den efter en halvtimme ska få hjärtstillestånd. Sedan kan de studera oss och se hur vi sköter oss. Och så finns det en avancerad kamera i taket som spelar in allt vi gör och så ser rummet ut som en riktig sjukhussal. Visst är det fränt!!!

Något som inte är lika fränt är att jag ska vaccineras mot svininfluensan och Hepatit A och B.... Jag hatar att få sprutor! Är livrädd för dem när det gäller mig själv men inte när det kommer att ge andra som tur är. Om jag har räknat rätt så kommer jag få fem sprutor - MAMMA HJÄLP! Undra om man får ta med mamma som stöd =0)

"Att vara eller inte vara - det är frågan"

Knasigt

Visst, jag vet att jag kan ha väldigt konstiga ställningar när jag sover men det här trodde jag inte...

Detta är en bild på mitt lår......

Lat kissemiss

Har haft lite mindre rörelsefrihet i min vänstra arm, Kasper har nämligen använt den som kudde i typ två timmar!

Yes!

Avslutade kursen idag och det känns som jag har fått mitt liv tillbaka! Så nu kan jag börja träffa folk igen, tills nästa jobbiga kurs dyker upp ;0) Men nu tänker jag njuta så länge det varar.
Det blir en lång helg för mig, är nämligen ledig imorgon - jippi!
Ikväll blir det middag hos mina kära svärföräldrar och jag har hört rykten om att det blir moussaka, gött götti gött gött!
Ska nog slänga mig i badet så jag inte behöver skämmas över att visa mig ute bland folk, cykla i regn är inte det bästa tricket för att se snygg ut.....

Phew!

Nu har jag äntligen skrivit tentan! Och jag har inte en aning om hur det gick, det kändes bra men jag vet inte om de är nöjda med vad jag skrev. Jobbigt att behöva vänta så länge på att få svar på om man blev godkänd!
Firade dagen med att åka hem till mamma och ta en fika och kände mig fri när jag inte behövde tänka på något plugg.

Om ni märker att jag inte skriver på bloggen om ett tag så gick det inte så bra på tentan =0)

Trött

Urk vad jag är trött idag, men det är väl inte så konstigt när jag satt uppe till halv ett inatt och pluggade. Sen kunde jag inte ta någon direkt sovmorgon eftersom jag hade en tid på US. Sitter här och läser men kommer på mig själv att läsa samma mening om och om igen så jag ska nog ta mig en powernap. Kommer ju ändå inte lära mig något när texten bara flyter runt framför ögonen. Så jag får hoppas att jag blir pigg och alert av lite sömn.

ZzzZznark

Nu orkar jag inte plugga mer, ögonlocken börjar bli tunga nu.

Natt natt världen

Tentaångest!!!

Idag är det råplugg som gäller för på onsdag har jag tenta! Fast först ska jag äta upp den goda baguetten som jag köpte på sjukan --> de är så grymt goda!!! Sen ska jag ringa upp Helena och snacka lite strunt seeen är det böckerna som gäller. Blev skitskraj idag föresten, jag har nämligen lånat lite böcker från bibblan på universitetet och de skulle ha lämnats in i fredags så jag var lite sen. När jag berättade det för en tjej som går i min basgrupp berättade hon att man får böta 100 kr per bok och jag hade fem böcker!!!! Höll på att svimma, men som tur var upptäckte jag att det bara är på Hälsouniversitetets bibliotek, pheew!!! Tycker iof att det är dåligt att de inte säger det till alla studenter på HU, för jag hade inte en aning om det....

Lite bilder på syrran och mig

Färdig för galej!

Heidi - Here I come!

♥ Heidi 23 år! ♥

Nu har min söta vän Heidi blivit stor! HIPP HIPP HURRA!!!!!! ;0)
Ikväll har hon födelsedagsfest och det ska bli så kul! Det var verkligen länge sen som vi träffades så det är på tiden. Tror att jag har bestämt mig vad jag ska ha på mig...
Har suttit i en timme och fixat med hennes present men jag kan ju inte skriva vad det är här ifall hon går in och läser mig blogg idag =0) Hoppas att hon blir glad i alla fall!
Ska nog ta ett bad och göra mig fin nu. Behöver plugga så vi får se om det blir tid över till det efter allt fixande, hehe.

Trevlig helg på er allihopa!
♥Puss♥

Shopping

Har precis stillat min shoppinghunger lite genom att beställa lite grejer från H&M =0) Bland annat beställde jag ett par leggings som jag tycker är superläckra - perfekta till galej! Kolla själva

Sen så lider jag tyvärr av skofetischism så när jag hittade ett par på rean var jag ju bara tvungen att köpa dem också!

Tjusigt tjusigt! Hihi

Vad äta?

Jag är sååå hungrig men jag vet inte vad jag ska äta. När jag tittar in i kylskået ser jag inget som jag är sugen på. Åt en satsumas men den stillade bara hungern en kvart så det är nog bäst att äta något ordentligt, men vad??? Inte är det roligt att äta ensam heller...

JA! Nu kom jag på, jag kan göra toast - det var länge sen! Japp, toast får det bli.


Uppdatering:
Haha, det blev McDonalds!!!

Nyfiken kisse

Saknar sommaren

Jag, William och Michelle myser i tältet när vi var i Skara i somras

Älsklingen

♥Bjuder på en bild på gubben och mig ♥

Snart över

Gud vad jag längtar efter att de två sista veckorna ska vara över!!!!

Bilder från "barnvaktshelgen"

Som sagt i helgen så hade jag hand om lilla Julius och det var ett bestyr men kul. För det första måste man gå ut med honom varannan timme och sen är han ett litet knippe fullt av bus! Men det vara bara kul =0) Han är ju så himla söt den lilla krabaten. Det är så jag blir sugen på att skaffa en liten valp själv men det går ju inte nu eftersom varken jag eller Johan är hemma så mycket att det skulle gå, tyvärr! Men som tur är kan jag låna Julius ibland så jag kan dämpa min längtan lite...
Här kommer lite söta bilder på bustrollet

Han får stående öron när han tittar uppåt =0)


Lite lek med bollen tyckte han va kul




Barnvakt

Har hand om lilla Julius över helgen å han är ju sååå himla söt den lilla krabaten! Liten men tuff kan man säga, eller han tror det i alla fall. När han hade skrämt livet ur katterna så började han gå husesyn, då fick han syn på något jätteotäckt!!!! En katt som är gjort av tidningspapper och lim som Issa har gjort åt mig =0) Hahaha, visst att den är ganska stor men inte trodde jag att man som liten vovve kunde bli så rädd för den.
Vi har lekt en hel del med hans kattleksaker (fniss) så nu ligger han här bredvid mig och sover som en liten gris. När han vaknar är det nog dags att gå ut så han får kissa lite så det inte händer en liten olycka på golvet.
Ska ladda upp med popcorn och bubbelvatten sen ska jag gosa ner mig i soffan och kolla på Idol.

Undra när gubben kommer hem idag =0)

Snart fredag!!!!

Jippie! Imorgon är det fredag sen är det äntligen helg!!!! Men det är en del grejer som jag måste fixa innan jag kan börja slappna av; på förmiddagen imorgon så har jag seminarie fram till kl: 12.00, efter det ska jag och basgruppen finputsa det sista på vår fältstudie sen kan jag åka hem! Eventuellt ska jag ta en fika med min kära bror om han är i stan då. Sen ska börja fixa med mitt förbättringsprojekt där jag har studerat hur min sömn fungerar vad gällande drömmar, mardrömmar och uppvaknande under nattens gång och om den har blivit bättre när jag har försökt sätta in en del åtgärder. Efter det ska jag hem till mamma och pappa för att ta en fika och sen ska jag ta med mig söta Julius hem eftersom jag ska vara hundvakt över helgen SEN ska jag slänga mig i soffan och pusta ut och glo på tv medan Johan är med sina vänner på krogen och roar sig =0) Guuuu va skönt det ska bli!

Jag har en snarkande kisse här bredvid mig och jag ska nog följa hans exempel tror jag....

ZzzzZZzzzZzZzzzzz

Oops!

Nu har det gått ett tag sedan jag bloggade igen men jag har så mycket att göra i skolan nu så det hinns inte med så mycket annat. Hoppas verkligen att det lugnar ner sig lite när den här kursen är avklarad. Men jag kämpar på =0) Är dock lite orolig över min tenta som jag har den 21 oktober så då får ni hålla tummarna för mig!

Nu ska jag borsta gaddarna och gå och lägga mig så jag är pigg inför morgondagen då jag ska på föreläsningar mellan 8.00-16.00

♥ Suss gott alla ♥

Gääääsp!

Jösses vad trött jag är! Har varit i plugget i dag sen när Johan slutade så åkte vi en sväng till stan, hittade ett par göörläckra byxor. De är i fuskskinn och sitter som en andra hud =0) Sen köpte jag en fin festtop som är lite längre och så hittade en "mysklänning" på rean. Får lägga upp lite bilder sen så får ni säga vad ni tycker.
Ikväll har vi ätit räkmackor och kollat på Idol sen blev det en film.
Imorgon ska vi åka till Helena och Fredrik så det är väl bäst att jag går och lägger mig nu så jag inte måste sova till tolv för att vara utvilad efter den här lååånga veckan!

Puss puss
RSS 2.0