Regnet det öser ner solen går upp och ner...

Fascinerande hur mycket regn det kan komma! Sitter i soffan under en mysig filt och dricker te samtidigt som jag har balkongdörren öppen för att lyssna på regnet och åskan. Riktigt mysigt faktiskt! Sen så sover jag ju toppenbra under nattperioden när det regnar på dagarna, så för mig gör det inte ett dugg att det regnar. Men klart att jag tycker synd om de som har semester nu.

Kom på att katterna var ute, öppnade dörren och det var uppskattat från deras sida :)

Inatt var jag rätt så pigg faktiskt (pigg kanske är fel ord att använda...), skönt att slippa känna sig som en zombie. Det var även väldigt lugnt på avdelningen så det blev lite slötittade framför tv:n. Bla en skräckfilm som var väldigt kass.



Fredag

... fast det kunde lika gärna kunnat vara måndag. Jag är inne i min nattperiod och jobbar fredag, lördag och söndagsnatt men sen är det tuffaste förbi för nästa vecka jobbar jag bara två nätter.

Har varit seg som en ako-kola den här veckan, trött trött trött! Men snart är det bara två veckor kvar sen har jag semester i fyra veckor, tjohooo! Första veckan har vi inget planerat, Johan jobbar då så det blir kanske att ta en tripp runt stan för att hälsa på de vänner som är hemma. Andra veckan har vi planerat att åka på en sista minuten resa, äntligen! Det spelar inte så stor roll vart vi åker, Johan har bara valt bort Turkiet. Så det känns lite spännande när man inte kommer veta var det bär av förns ett par dagar innan.










Kan jag inte gömma mig längre?!

Jäklar skit, tror jag håller på att bli sjuk :( Jag har inte varit sjuk på typ fem år, inte ens en ordentlig förkylning. Men igår kände jag mig lite öm längs bak i näsan när jag svalde och idag vaknade jag med en täppt näsa... Varför förkylning mitt i sommaren? Verkligen onödigt kan jag tycka! Hoppas det ger sig snart.
Har även ont i käken i höger "gångjärn" ;) och det onda börjar gå upp i örat och mot tinningen och sen en huvudvärk på det som hängt i i tre dagar. Jag som aldrig brukar ha huvudvärk heller, vad är detta?! Fördelen är ju att jag har fullt med doktorer runt mig på jobbet, så jag haffade en igår och frågade om han hade tid att ta sig en titt. Troligtvis är det en inflammation i käkleden och har rådde mig att käka voltaren i några dagar eftersom det är inflammationsdämpande. Nu är ju problemet att jag inte får äta NSAID pga av min ulcerös kolit. Hmm, fick jag till svar. Knepigt, ta fulldos Panodil i några dagar och se om det hjälper. Så nu knaprar jag Panodil. Han är så go, sa att jag ska säga till om det inte blir bättre så får vi testa något annat.

Idag blir det ett kvällspass på OVA. Ska läsa lite ur sista boken av 50 shades innan jag ska piffa till mig.

Hoppas ni har en fantastisk dag och njuter av solen.







Semester

Ligger i en stuga på Gotland med solen strålar som strömmar in genom den öppna dörren och tittar på förberedelserna inför prinsessbröllopet. Snart blir det ombyte till bikini och eventuellt ett dopp i Östersjön. Det blir garanterat ett dopp i en av poolerna i alla fall.

Isoldes klass är på klassresa i Kneippbyn och det var en förälder som inte kunde åka med så då ställde jag upp, annars hade resan blivit inställd. Mamma är också med så vi delar stuga :)

Inte allt för trevliga ungdomar men ska jag vara ärlig så orkar jag inte bry mig. Vi lyckades knycka en massa sprit som de hade med sig så det höjde väl inte stämningen direkt ^^
RSS 2.0