Test

Gjorde ett yrkestest som Sandra gjort på sin blogg. Dock verkar jag vara ganska mångsidig eftersom jag fick lika många svar på tre olika bokstäver. Detta blev iaf resultatet:

Flest B – Lyssnaren

Du är personen som dina kompisar alltid vänder sig till när de behöver berätta något i förtroende. Du har något som gör att människor känner tillit till dig. En bra lyssnare som ger goda råd först när någon frågar efter det. När du berättar något så förstår alla vad du menar, och du har något som gör att människor ser sig sedda.

Flest D – Entreprenören

Du är för det mesta en glad och pratsam typ. En tävlingsinriktad person som sällan ligger och funderar över livets mening. Du kan övertala nästan vem som helst, och ibland uppfattas du som alltför självsäker. Å andra sidan har du aldrig svårt för att leda en grupp, och fatta snabba beslut. Även om det inte alltid blir perfekt.

Flest F - Organisatören

Ordning och reda. Du har koll på varenda pryl som du har i ditt hem. Det finns inte ett gem som inte har sin bestämda plats. Med noggranna och väl beprövade metoder håller du ordning och reda på tillvaron. Att förändra för förändrandets skull har aldrig varit din melodi. Varför finns det inte checklistor för allt?



Kommentarer
sundarii

Oj, det blev ju lite komplicerad men alla tre tingen passade ju in på dig :-)

2011-02-14 @ 23:31:05
Kecka

Jo det gör de :)

2011-02-15 @ 14:13:02


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0