Bra start på veckan!

Igår kom Kristina och Maximilian över på en kopp te, kul att någon mer än jag är mammaledig så man får lite sällskap när alla andra arbetar som tokar.

På eftermiddagen packade jag in dottern i bilen för att åka till Ullis och hälsa på. Med oss följde en stoooor säck med kläder och tre papperskassar med bla. gardiner. Varför? Jo för att jag har varit duktig och gjort en storrensning i mina garderober och även linneskåpet och bland alla vinterkläder. Så himla skönt att rensa ut och få ordning på allt. Det som ändå var fint fick ett nytt hem hos Ullis, Mamma, Issa och Gunilla :)
Nästa skåp att få sig en omgång är städskåpet!

När jag var och kastade soporna igår upptäckte jag att en påse innehållande ett överkast var borta och även ryamattan som jag kastade dagen innan....! Fy vad äckligt kan jag tycka. Mattan hade råkat ut för en del olyckor så som kattkräks och även en kattkiss när någon av katterna vid ett förvirrat tillstånd gått på mattan istället för lådan... Men varsågod, hoppas ni tycker om mattan och trivs med den, uäck!

Aja, dagen hos Ullis var i alla fall toppen och det var mysigt att bara sitta och prata. Det gjorde ju inte saken värre att hon bjöd mig på en semla från Lasses livs!!!
Michelle kan inte få nog av att hålla Isabella, sötnosen.

Imorgon ska jag in till stan och träffa Heidi <3 Vi ska fixa naglarna! En försenad födelsedagspresent till mitt hjärta.









Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0